Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
jevgenija

Post 11 Oct 2011, 14:05

klonka » wrote:Na koji se ona nećkala hoće li doći ili neće jer pada kiša? :ne zna:
Pa to smo saznali tek naknadno.
Isuse.
Sva sam se izgubila.
Meni kad frendica kaže da je netko šupak, onda ja vjerujem da je šupak.
I onda, pol sata kasnije objasni da mrtav pijan nije vidio sms. :facepalm: :rofl:
Odustajem :bicedobro:

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
dejzi

Post 11 Oct 2011, 14:11

Šupak je po točkama nevezanim za ovo. :o

Poslala mu je poruku jer je došla u vrijeme kad njega nije bilo tamo (oko 9 kad je on išao po frendice). Jer ono, zadnja vijest je bila da ne zna hoće li doći, pa da mu javi da je ipak došla.
I njoj nije baš jasan taj koncept - dođeš, kad vidiš nekoga poznatog, uletiš i pozdraviš. Zato sam ju dodatno poslala da ga pozdravi na kraju, da osjeti da to nije velika stvar.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
klonka

Post 11 Oct 2011, 14:12

Zaključila sam da je dejtanje bez mobitela i fejsa bilo jednostavnije. :hekla:

U moje vrijeme... :mudri:
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 873 times
Been thanked: 1662 times
Post 11 Oct 2011, 14:22

jevgenija » wrote: Meni kad frendica kaže da je netko šupak, onda ja vjerujem da je šupak.
Zastat ću malo na ovome - lijepo je što si odana, ali ne misliš li da si čula tek jednu stranu priče?

U takvim stvarima nastojim biti objektivan. Saslušat ću frenda ili frendicu, utješiti ih - ali nikad neću misliti da im je partner šupak, barem dok se sam u to ne uvjerim. Jer ljudi lažu. Nastoje se prikazati boljima nego što ustvari jesu. Prepričavaju tuđe pogreške i pizdarije, a svoje pažljivo skrivaju pod tepih.

Nije dobro biti jednodimenzionalan, nikako.
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 11 Oct 2011, 14:24

Hekatonhir » wrote:
Zastat ću malo na ovome - lijepo je što si odana, ali ne misliš li da si čula tek jednu stranu priče?

U takvim stvarima nastojim biti objektivan. Saslušat ću frenda ili frendicu, utješiti ih - ali nikad neću misliti da im je partner šupak, barem dok se sam u to ne uvjerim. Jer ljudi lažu. Nastoje se prikazati boljima nego što ustvari jesu. Prepričavaju tuđe pogreške i pizdarije, a svoje pažljivo skrivaju pod tepih.

Nije dobro biti jednodimenzionalan, nikako.
Ja ne nastojim biti previše objektivna. ako ju je netko povrijedio, onda ju je povrijedio. Uopće mi nije bitan taj frajer nego ona.

Kad razgovaramo o tom kakva je njihova veza, to je posve druga vrsta razgovora. Kad se dođe do šupak razgovora - šupak je i bog. Jašta sam nego jednodimenzionalna.
:o
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 14:27

jevgenija » wrote:
Ja ne nastojim biti previše objektivna. ako ju je netko povrijedio, onda ju je povrijedio. Uopće mi nije bitan taj frajer nego ona.

Kad razgovaramo o tom kakva je njihova veza, to je posve druga vrsta razgovora. Kad se dođe do šupak razgovora - šupak je i bog. Jašta sam nego jednodimenzionalna.
Dobro, a što kad ih oboje poznaješ? Njega ćeš proglasiti šupkom - ponavljam, na osnovi samo jedne strane medalje - i zaboraviti? To mi se ne čini pravednim. :tuzni:
Potpisi su za budale.
Eks

Post 11 Oct 2011, 14:29

Hekatonhir » wrote:
Dobro, a što kad ih oboje poznaješ? Njega ćeš proglasiti šupkom - ponavljam, na osnovi samo jedne strane medalje - i zaboraviti? To mi se ne čini pravednim. :tuzni:
A od toga će nastati neka velika šteta? :misli:
Osim ako je "šupak" ne želi zbariti pa mu je bitno što ona misli o njemu.

Sad tek vidim ovo oboje. :brukica:
A ovisi valjda tko joj je bliži...
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 14:33

ex_anais » wrote:
A od toga će nastati neka velika šteta? :misli:
Osim ako je "šupak" ne želi zbariti pa mu je bitno što ona misli o njemu.

Sad tek vidim ovo oboje. :brukica:
A ovisi valjda tko joj je bliži...
Ma ne govorim o barenju. Govorim o tome da se uvijek od mene očekuje nekakvo zauzimanje strana - kao da ja imam nešto i s njihovom ljubavi i s njihovim prekidom. Jebe mi se za to. Ako sam se prije družio s oboje, zašto ne bih i poslije?
Potpisi su za budale.
Eks

Post 11 Oct 2011, 14:37

Hekatonhir » wrote:
Ma ne govorim o barenju. Govorim o tome da se uvijek od mene očekuje nekakvo zauzimanje strana - kao da ja imam nešto i s njihovom ljubavi i s njihovim prekidom. Jebe mi se za to. Ako sam se prije družio s oboje, zašto ne bih i poslije?
Ovisi o situaciji. Ako je netko nekom nešto gadno napravio onda ne ne možeš baš jednako sa oboje. A ovisi i o stupnju bliskosti s oboje.
kukuriku

Post 11 Oct 2011, 14:40

Hekatonhir » wrote:
Tako je. Načelno bar.

Samo da se editiram: ako se radi o mojoj prijateljici i njenom nekomu koga poznam samo utoliko što je njen netko, pa čak i ako mi je do raskida bio relativno drag, bezrezervno sam na njenoj strani, a on je šupak, gad i zadnje smeće. Bar u prvoj fazi. Kasnije možemo bit i malo realniji. :D
Nek(v)arljiva.
klonka

Post 11 Oct 2011, 14:41

jevgenija » wrote: Ja ne nastojim biti previše objektivna. ako ju je netko povrijedio, onda ju je povrijedio. Uopće mi nije bitan taj frajer nego ona.

Ako ju je povrijedio pa joj treba rame za plakanje, netko tko će joj dodavati papirnate maramice, govoriti kako nema pojma što gubi, donijeti joj trave za napušavanje dok gledamo glupe filmove, odvesti je na pijanku među ljude, to uvijek, ali ako nije šupak, nije. Može povrijediti i nešupak. I ako situaciju krivo procjenjuje i proglašava ga šupkom iako on to nije, onda ću joj to ili reći ili ću se suzdržavati od davanja mišljenja o tome, ovisno o stupnju boli.

Da, zamjerale su mi to što nisam ženski solidarna u takvim situacijama. :D Ali mislim da je tako bolje. Treba se suočiti s realnošću.
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 14:48

ex_anais » wrote:
Ovisi o situaciji. Ako je netko nekom nešto gadno napravio onda ne ne možeš baš jednako sa oboje. A ovisi i o stupnju bliskosti s oboje.
Naravno. Ali ne mogu biti siguran ni da je samo jedno činilo "gadne" stvari, zar ne? ;)

Jevgenija, ako hoćeš - izdvoji ovo pa prebaci na LJIS, čini mi se da ima potencijala za trkeljanje do unedogled. :D
Potpisi su za budale.
klonka

Post 11 Oct 2011, 14:49

Hekatonhir » wrote: Jevgenija, ako hoćeš - izdvoji ovo pa prebaci na LJIS, čini mi se da ima potencijala za trkeljanje do unedogled. :D
Jebise, a što sam ovdje ja?! :durica:
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 14:50

A ne znam možeš li to, ništa drugo. :)
Potpisi su za budale.
Eks

Post 11 Oct 2011, 14:51

Hekatonhir » wrote:
Naravno. Ali ne mogu biti siguran ni da je samo jedno činilo "gadne" stvari, zar ne? ;)

Jevgenija, ako hoćeš - izdvoji ovo pa prebaci na LJIS, čini mi se da ima potencijala za trkeljanje do unedogled. :D
Ako su mi oboje dobri prijatelji nastojat ću se ne miješati ako baš netko nije gadno zasrao, onda ću se očitovati što mislim o tome. Ako mi on nije ništa, onda sam ženski solidarna.
jevgenija

Post 11 Oct 2011, 14:51

Hekatonhir » wrote:

ovo su GUTANJA, odavde se NIŠTA ne izdvaja.
Mi ovdje ćetamo o onom što nas trenutno zanima.

isuse.
Eks

Post 11 Oct 2011, 14:52

Klonko, kakav je to sad avatar. :misli:
klonka

Post 11 Oct 2011, 14:53

To je Surica, RL verzija Durice. Ima štikle! I antipatičnija je od Tilde! :cerek:
gonj špadi
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 14:56

ex_anais » wrote:
Ako su mi oboje dobri prijatelji nastojat ću se ne miješati ako baš netko nije gadno zasrao, onda ću se očitovati što mislim o tome. Ako mi on nije ništa, onda sam ženski solidarna.
Kužim. Moje je iskustvo da se ne petljam previše u tuđe veze. Ljudi se uglavnom pomire, a ja ostanem posran. :zubo:

Najbolje je kad glumim zid - šutim i slušam. Po potrebi, i pijem. :D
jevgenija wrote: ovo su GUTANJA, odavde se NIŠTA ne izdvaja.

isuse.
Ne zovi me tako, dovoljno je Hek. :zubo:
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 11 Oct 2011, 14:58

Jebote, meni se samo jednom dogodilo da sam bila dobra i s njim i s njom. I tad sam bila na njegovoj strani. Jesam li ja normalna?
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 15:02

dejzi » wrote:Jebote, meni se samo jednom dogodilo da sam bila dobra i s njim i s njom. I tad sam bila na njegovoj strani. Jesam li ja normalna?
Pa trebala bi biti. Meni je nenormalno suprotno.
kukuriku wrote:
Samo da se editiram: ako se radi o mojoj prijateljici i njenom nekomu koga poznam samo utoliko što je njen netko, pa čak i ako mi je do raskida bio relativno drag, bezrezervno sam na njenoj strani, a on je šupak, gad i zadnje smeće. Bar u prvoj fazi. Kasnije možemo bit i malo realniji. :D
S tim se slažem; jedno je poznanstvo, a drugo prijateljstvo. "Poznanici" mi nekako nestanu s radara čim prestanu hodati s prijateljima. Jer se ne družimo, jednostavno.
Potpisi su za budale.
Megalodona

Post 11 Oct 2011, 15:03

jevgenija » wrote: ovo su GUTANJA, odavde se NIŠTA ne izdvaja.

isuse.
predat ću ti prvorođeno koliko te volim :cerek:
dejzi wrote:Jebote, meni se samo jednom dogodilo da sam bila dobra i s njim i s njom. I tad sam bila na njegovoj strani. Jesam li ja normalna?
radim kao i kukuriku. ali kada sam ja u pitanju, volim realnost više od tapšanja po ramenu.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
dejzi

Post 11 Oct 2011, 15:06

Megalodona » wrote:
radim kao i kukuriku. ali kada sam ja u pitanju, volim realnost više od tapšanja po ramenu.
Dobro si me sjetila.
Ti ćeš znat, jel tapšam po ramenu ili pikam realnost? :o
Stitch
Head Honcho
Post 11 Oct 2011, 15:08

klonka » wrote: Ako ju je povrijedio pa joj treba rame za plakanje, netko tko će joj dodavati papirnate maramice, govoriti kako nema pojma što gubi, donijeti joj trave za napušavanje dok gledamo glupe filmove, odvesti je na pijanku među ljude, to uvijek, ali ako nije šupak, nije. Može povrijediti i nešupak. I ako situaciju krivo procjenjuje i proglašava ga šupkom iako on to nije, onda ću joj to ili reći ili ću se suzdržavati od davanja mišljenja o tome, ovisno o stupnju boli.

Da, zamjerale su mi to što nisam ženski solidarna u takvim situacijama. :D Ali mislim da je tako bolje. Treba se suočiti s realnošću.
Hajde, drago mi je da me netko razumije. :cerek:
Potpisi su za budale.
Megalodona

Post 11 Oct 2011, 15:12

dejzi » wrote:
Dobro si me sjetila.
Ti ćeš znat, jel tapšam po ramenu ili pikam realnost? :o
odmjerena si. saslušaš, daš realno mišljenje upakirano u tapšanje, ne znam kako da objasnim.
utješiš ali postaviš prava pitanja.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
  • Information