Bibinjci - pa pričala mi kolegica iz ZG za sukob s lokalcima jer su se na praznom parkiralištu željeli parkirati BAŠ na njihovo mjesto, poslali ju u pičku materinu, a ona im nije ostala dužna i uzvratila istim slanjem (inače, ZG tablice, da budemo precizni) - pa ju je lik skoro udavio.Tea Tree » wrote: To se neće nikada srediti, bar do sljedećeg rata.![]()
Ako dugo ne bude rata, eskalirat će sukobi između kvartova.![]()
Kako je to bezveze, najbolje da uskoro zaratimo s nekim. Možda s Mađarima, mislim da se nismo dugo s njima tukli.
oprostite na oftopiku, morala sam : xzubo: : xd:
Edit: dok sam pisala ovo, Beta je napisala ovo iznad mog posta, a time moj prestaje biti oftopik![]()
Tko koga mrzi u Dalmaciji? I što je s Bibinjem? Jel' mrze oni ove iz Petrčana ili koga?
Tko je tu u pravu? Ja bih navijala za nekoga.![]()
Premlatili su Siščane jer su njima "Siščani Srbi".
Međimurka prijateljica mi je na to rekla: "a što se čudiš, zar ti nisi čula da u Bibinju ne staješ niti ako ti pukne guma".
Aj, s druge strane, moj stari nije tamo imao problema (službeni auto mu ima ZG tablice) - da ne ispadne da samo serem.
Silajn - ti si tamo doselila zbog unde?
Onak, ako ćemo skroz iskreno - on je meni iznimka kao i Dežulović (rijetko inteligentni ljudi odozdo), tako da razumijem.
(čekam desničare da udare po meni
Lastan » wrote: Evo: Robert Pauletić. Jesam li dovoljno rekao ili moram po Jutarnjem tražiti svoje njurgove na njegovu imbecilnost?
A za mene kažu da sam "zagrebački Robert Pauletić" - a nisam iz Zagreba, idu mi na kurac i umišljeni purgeri koji misle da su bogom dani jer su iz ZG - ali takvih je jaaaaako jako manje nego Splićana s istim stavom.