nodens wrote:Jbt, pa nije li očito.

Ja sam to od djetinjstva povezivao s nekakvim romantičnim pričama i bajkama, nije tada još na televiziji bilo serija poput Sex and the City.

Kakve to ima veze?
Romanticne price sa tvojim psiholoskim osjecajem prije prvog samozadovoljavanja?
Ili osjecaja nakon obavljenog posla?
A koliko kuzim, ti zelis od drugih upravo to, psiholoski profil i njihovo razmisljanje prije i poslije.
Imas ga i sam, svoj vlastiti.
Objasni sebi, ni ne moras pisati....zasto bas tada, zasto ne prije, zasto ne poslije, zasto se nisi suzdrzao, zasto si se upustio u to, jesi li mislio da ces ponoviti, kada, kako, koje slike, misli, zasto bas te a ne neke druge....blatruc i ostalo.
Kako nema mudrosti, pa ljudi oko svakakvih tričarija izmisle kompletnu psihologiju, odlaze kod nekakvih terapeuta-pametnjakovića pa psihoanaliziraju svaki detalj neke bjelosvjetske trivijalnosti, a ti hoćeš mene uvjeriti da je događaj prvog seksualnog sjedinjavanja s drugom osobom toliko nebitan, da se nema što o tome psihoanalizirati.
Nije mi namjera uvjeriti te ni u sto.
Filozofske rasprave i psihoanalize mozes razviti i o vlati trave, to nista ne govori o vaznosti te vlati u ocima drugih, ona ima vaznost samo u tvojim ocima.
Seksualno sjedinjavanje je ugradjeno u genetski kod covjeka kao nagon za produzenjem vrste, obicna reprodukcija koja omogucava da zivot postoji. Znaci, pocetne postvke su vrlo jednostavne i ne mudre...nema jebanja, nema razmnozavanja, nema zivota.
Ono sto tebe zanima je psiholoska nadogradnja na jednostavnu radnju koju obavljaju sva ziva bica.
A kad ti netko kaze da je to kod njega bilo tako i tako...jer im je doslo i jer su htjeli, onda pitas sve ono sto vec pitas. Jer tebi nije tako i zelis da ti se objasni.
Pa probaj ti drugima objasniti kako je tebi u tvojoj glavi pa ces vidjeti da te ne mogu shvatiti.
Tako ne mozes ni ti njih.
Ja ću ti otvoreno napisati što ja zaključujem iz tvog pisanja i ove 'Blesave' (sorry Blesava LOL nisam ti ja birao nick): da je stvar zapravo prilično 'teška', pa da vi to umanjujete zato što vam je to potrebno iz nekog razloga. Eto. Pa ako sam u krivu, da bar znate koliko sam u krivu.

A onda dobro, bice da je tako.
Enivej, ne radi se samo do 'okolnosti', osim u onom smislu da se kompletna nečija povijest može shvatiti kao 'serija okolnosti'. Znači, 'okolnost' da imaš te i te gene, te i te roditelje, taj i taj odgoj u tim i tim društvenim okolnostima.
Da, na te 'okolnosti' sam i mislila. Produkt si svih tih okolnosti. Da je nesto bilo drugacije, i ti bi bio drugaciji. Ali nije, sad si tu di jesi.
Ovdje pod 'upoznati' misliš na 'biblijski upoznati'?

Jer, pa jesam 'upoznao' neke žene, samo eto nisam upoznao interijer njihovih intimnih dijelova...

I to upoznavanje neintimnih djelova moze bit upitno.
Ona je mozda mislila jedno kad si je ti upoznavao pa nakon nekog vremena nesto drugo i mozes li ti sad reci da nju poznajes?
Znas jedan njezin dio u odredjenom vremenu i to je to.
Ček, ovo zvuči kao neki prigovor... tipa, tako egzibicionisti zadovoljavaju svoje neke nastrane potrebe time što slučajne prolaznike namjerno uvlače u svoju 'seksualnost'... tako nešto?
Pa ono, što ja znam, možda čak i ima neke istine u tome... no, a zašto drugi ljudi onda uopće pišu na LJIS-u, LJES-u, čemu već?

Što ne bi to mogli biti onako u globalu 'srodni' razlozi?
Nije progovor, prije opservacija.
Ljudi se uzbudjuju na razne nacine, ovaj tvoj nije ni losiji ni bolji od drugih.