Gubljenje nevinosti

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 01 Apr 2013, 00:30

nodens » wrote:Tj. pa sjećam se i tog 'ničega' LOL a kamoli da se ne bih sjećao 'nečega'.
Ajde daj tvoj psiholoski profil koje se sjecas prije tvog prvog 'niceg'. Kao mustru da se uopce shvati o cemu bi se trebalo pisati.
Kazes da te tehnikalije ne zanimaju, dapace, dosadne su ti, a kad ti se kaze da je ljudima doslo pa su napravili onda ti nije jasno zasto je doslo s bas s njim ili njom a ne s nekim drugim i zasto ne tri dana prije nego tjedan poslije i zasto ne tamo nego tu.
Nema ti tu neke filozofije a ni mudrosti, puno je do okolnosti kao sto je i kod tebe slucaj da se radi okolnosti jos nisi sevio s zenskom osobom.
Samo sto su tvoje su okolnosti u tvojoj glavi ali su posljedice jednake kao i da nikad nisi imao prilike upoznati zenu :ne zna:

Meni izgleda kao da ti svoje seksualne potrebe, zelje, misli, sto vec, ispunjavas upravo na taj nacin, pisuci i pokusavajuci navesti nepoznate ljude da te zadovolje u tebi prihvatljivom obliku. :ne zna:

Eks

Post 01 Apr 2013, 00:31

Bara huda » wrote:Meni izgleda kao da ti svoje seksualne potrebe, zelje, misli, sto vec, ispunjavas upravo na taj nacin, pisuci i pokusavajuci navesti nepoznate ljude da te zadovolje u tebi prihvatljivom obliku. :ne zna:
Baro, ide ti večeras. :rofl: :rofl: :rofl:
Emericzy

Post 01 Apr 2013, 09:56

..a unda » wrote: ..djelanje.. djelanje.. :misli: ..jel to mislis na djelanje kao ono..na drvo ili na djelanje kao, ne znam..artefakt, radja, produkt radje?

:kokice:
Djeljanje grijeha kao nekog finog drveta. Onako, imaš pred sobom kladu i gledaš ju i vidiš što bi se sve fino moglo od nje napraviti s par odmjerenih poteza dlijetom i inim oruđima. Grijehu treba prilaziti s osjećajem. I, ako je moguće, vještim rukama. I nadahnućem. I tak.
Emericzy

Post 01 Apr 2013, 10:18

nodens » wrote:s tvojom pozicijom je meni osobno 'čudan' onaj aspekt navodne nužnosti muljanja oko toga. Meni se čini da je logični rasplet ovih društvenih promjena, totalni seksualni raspašoj, bez potrebe za muljanjem.
S teoretskim ili dvodimenzionalnim ljudima bilo bi baš tako.

Ali ljudi su strašno komplicirani. I jako neskloni istini u međuljudskim odnosima. Među ljudima ničeg nema toliko groznog i korozivnog kao što je istina. Čovječanstvo bi puno lakše i sretnije živjelo da svatko živ, uključujući djecu, nosi napunjen pištolj, nego da svatko odjednom počne govoriti istinu. Istina je doslovno nepodnošljiva.

Zato su ljudi smislili hipokriziju. Jedno misle, drugo govore, a treće rade. I ona služi kao sjajno mazivo među tarnim površinama i ljudi tako klize u bliskom kontaktu umjesto da zapinju i grebu i paraju jedan drugoga.

Totalni seksualni raspašoj koji ti spominješ razotkrio bi tisuće bolnih istina o seksu i bio bi nepodnošljiv velikoj većini ljudi.

Manje uočljivo, ali meni važno, uklonio bi puno romantike i uzbuđenja koje se krije u međusobnom postupnom otkrivanju. Mnogima bi nestalo i zadovoljstvo koje imaju uživajući u zabranjenom voću. I tako dalje.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 01 Apr 2013, 10:32

Sjecam se jedne frendice koja mjesecima nije dala decku pikice.

Unda je sa starcima otisla na more, svratila kod susjeda na lubenicu i usput ostavila nevinost...

E, sad bi nodens pitao zasto bas taj susjed a ne onaj drugi, zasto bas na lubenicu, zasto na moru...?

E, pa zato.
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 01 Apr 2013, 13:28

Blesava » wrote: Ovisi o kakvim da i ne je riječ; s takvim uletom možda zajebeš priliku za prvu kavu koja bi (iako s nekim vremenskim odmakom) mogla prethoditi prvom seksu :hekla:
Ček, de malo pojasni, što misliš pod 'ulet'? Ono kad se obratiš do tada posve nepoznatoj osobi? :misli: Ili nešto drugo?

Blesava » wrote: Evo - jesam: sjetila sam se da sam razmišljala o tome hoćemo li se i kako poslije pogledati u oči. :shy: Ne, ne znam zašto i kako. I ne, poslije nije bilo problema s eye-contactom.
A nije ti ni interesantno to pitanje, odakle takvo razmišljanje? :cerek:

Blesava » wrote:
Ne. Ne. Ne. Da. Ne. Ne.
Ova sekvenca mi nije jasna... 'da' se odnosi na 'samo od sebe', sve ostalo je 'ne'?

Ne, nije bio djevac, ali nije bio ni 'iskusan'? Pa dobro, nisam pod 'iskusan' mislio na Casanovu, nego doslovno na 'ne-djevac'. :rofl: Znači, da je već 'to' prošao s nekim drugim, a ne s tobom.

A ovo o brijanju, znači - nisi uopće razmišljala da ćeš 'ostati' s njim? A jesi li možda onda razmišljala kako će to s njim biti dobar 'prvi korak', za one divote kasnije, s nekim trećim ljudima? :zubo: Ili samo hoćeš reći da nisi 'ništa razmišljala' nego se samo prepustila divljoj strasti. :zubo:

Blesava » wrote: Možda zato što me ovakvim izjavama

pokušavaš uvjeriti u to da bolje od mene same znaš kako stvari stoje i zbog čega nešto hoću ili neću napisati :kava:
Pa zapravo, to je onda nesporazum; ovo što sam gore rekao nije trebalo zvučati kao 'uvjeravanje' tebe, nego sam samo naglas iznio *svoju interpretaciju* onog što si ti napisala. Čisto da vidiš što sam 'zaključio' iz toga; upravo s tim ciljem da, ako sam krivo zaključio, da me možeš ispraviti u tom zaključku. :raspa:
nodens

Post 01 Apr 2013, 13:39

Bara huda » wrote: Ajde daj tvoj psiholoski profil koje se sjecas prije tvog prvog 'niceg'. Kao mustru da se uopce shvati o cemu bi se trebalo pisati.
Jbt, pa nije li očito. :rofl: Ja sam to od djetinjstva povezivao s nekakvim romantičnim pričama i bajkama, nije tada još na televiziji bilo serija poput Sex and the City. :rofl:

Bara huda » wrote:Kazes da te tehnikalije ne zanimaju, dapace, dosadne su ti, a kad ti se kaze da je ljudima doslo pa su napravili onda ti nije jasno zasto je doslo s bas s njim ili njom a ne s nekim drugim i zasto ne tri dana prije nego tjedan poslije i zasto ne tamo nego tu.
Nema ti tu neke filozofije a ni mudrosti, puno je do okolnosti kao sto je i kod tebe slucaj da se radi okolnosti jos nisi sevio s zenskom osobom.
Kako nema mudrosti, pa ljudi oko svakakvih tričarija izmisle kompletnu psihologiju, odlaze kod nekakvih terapeuta-pametnjakovića pa psihoanaliziraju svaki detalj neke bjelosvjetske trivijalnosti, a ti hoćeš mene uvjeriti da je događaj prvog seksualnog sjedinjavanja s drugom osobom toliko nebitan, da se nema što o tome psihoanalizirati. :ne zna:

Ja ću ti otvoreno napisati što ja zaključujem iz tvog pisanja i ove 'Blesave' (sorry Blesava LOL nisam ti ja birao nick): da je stvar zapravo prilično 'teška', pa da vi to umanjujete zato što vam je to potrebno iz nekog razloga. Eto. Pa ako sam u krivu, da bar znate koliko sam u krivu. :cerek:

Enivej, ne radi se samo do 'okolnosti', osim u onom smislu da se kompletna nečija povijest može shvatiti kao 'serija okolnosti'. Znači, 'okolnost' da imaš te i te gene, te i te roditelje, taj i taj odgoj u tim i tim društvenim okolnostima.

Bara huda » wrote:Samo sto su tvoje su okolnosti u tvojoj glavi ali su posljedice jednake kao i da nikad nisi imao prilike upoznati zenu :ne zna:
Ovdje pod 'upoznati' misliš na 'biblijski upoznati'? :rofl: Jer, pa jesam 'upoznao' neke žene, samo eto nisam upoznao interijer njihovih intimnih dijelova... :rofl:

Bara huda » wrote:Meni izgleda kao da ti svoje seksualne potrebe, zelje, misli, sto vec, ispunjavas upravo na taj nacin, pisuci i pokusavajuci navesti nepoznate ljude da te zadovolje u tebi prihvatljivom obliku. :ne zna:
Ček, ovo zvuči kao neki prigovor... tipa, tako egzibicionisti zadovoljavaju svoje neke nastrane potrebe time što slučajne prolaznike namjerno uvlače u svoju 'seksualnost'... tako nešto?

Pa ono, što ja znam, možda čak i ima neke istine u tome... no, a zašto drugi ljudi onda uopće pišu na LJIS-u, LJES-u, čemu već? :ne zna: Što ne bi to mogli biti onako u globalu 'srodni' razlozi?
nodens

Post 01 Apr 2013, 13:53

Emericzy » wrote:Ali ljudi su strašno komplicirani. I jako neskloni istini u međuljudskim odnosima. Među ljudima ničeg nema toliko groznog i korozivnog kao što je istina. Čovječanstvo bi puno lakše i sretnije živjelo da svatko živ, uključujući djecu, nosi napunjen pištolj, nego da svatko odjednom počne govoriti istinu. Istina je doslovno nepodnošljiva.
Pa gle, interesantno :cerek: - slažem se s tobom. Baš tako, istina je i meni bila nepodnošljiva, no evo i laž mi je s godinama postala jednako nepodnošljiva. Čudim se kako tebi još nije. :ne zna:

Jesi li razmišljao kad o ovakvoj mogućnosti. Otvoriš klona... i pišeš istinu s njim! :eek: Onako, vrlo si elokventan, mogao bi promijeniti stil pisanja i ziher te nitko ne bi prepoznao... ne zvuči ti to nimalo interesantno?

Emericzy » wrote:Zato su ljudi smislili hipokriziju. Jedno misle, drugo govore, a treće rade. I ona služi kao sjajno mazivo među tarnim površinama i ljudi tako klize u bliskom kontaktu umjesto da zapinju i grebu i paraju jedan drugoga.
A koji je krajnji smisao svog tog divnog klizanja, zapravo? :misli: Možda bi se baš od tog grebanja i zapinjanja nešto suvislo izrodilo, iako je eto možda neugodno?

Emericzy » wrote: Totalni seksualni raspašoj koji ti spominješ razotkrio bi tisuće bolnih istina o seksu i bio bi nepodnošljiv velikoj većini ljudi.
Joj Emericzy... nekad imam jebeni osjećaj da bih bio isti ti, da mi je kocka pala u jednom trenutku samo malo drugačije... :cerek: Recimo, sjećam se jednom u 6-tom razredu me počela salijetat jedna cura iz 'b' razreda :rofl: da sam je pustio da nastavi s time... hmm tko zna što bi danas bilo... imala je malo veći nos, ali u principu dosta zgodna, sjećam se kol'ko me bilo sram godinu kasnije na ekskurziji, ona se već bila de facto razvila u 'odraslu' djevojku, a ja još bio ovaaaj... dijete. :facepalm: :rofl:

Emericzy » wrote:Manje uočljivo, ali meni važno, uklonio bi puno romantike i uzbuđenja koje se krije u međusobnom postupnom otkrivanju. Mnogima bi nestalo i zadovoljstvo koje imaju uživajući u zabranjenom voću. I tako dalje.
Pa da, tako će i biti, zar nemaš dojam? Očito da 'zabranjeno voće' ne može postojati ako nijedno voće nije zabranjeno. :rofl: A meni se baš čini da idemo u tom smjeru...
nodens

Post 01 Apr 2013, 13:57

Euklid » wrote:Sjecam se jedne frendice koja mjesecima nije dala decku pikice.

Unda je sa starcima otisla na more, svratila kod susjeda na lubenicu i usput ostavila nevinost...

E, sad bi nodens pitao zasto bas taj susjed a ne onaj drugi, zasto bas na lubenicu, zasto na moru...?

E, pa zato.
Ne, nije 'pa zato'. Odgovor postoji, bez obzira što ga ja ne znam, a možda ni ona sama.

Nekakav mentalni sklop, nekakvo unutrašnje stanje, dovelo je do takve odluke. Može se tu raditi o mnogočemu, samo nema smisla nagađati, puno je logičnije pitat nju samu da proba introspekcijom doći do odgovora... ako joj se da. Ako ne da, a ono, nikom ništa. :ne zna:
Perzefona

Post 01 Apr 2013, 14:21

Emericzy » wrote:Totalni seksualni raspašoj koji ti spominješ razotkrio bi tisuće bolnih istina o seksu i bio bi nepodnošljiv velikoj većini ljudi.
Ti ne pripadaš toj velikoj većini, tvrdiš? Tebi bi, dakle, raspašoj bo podnošljiv, osim u sljedećem što dalje kažeš:
Manje uočljivo, ali meni važno, uklonio bi puno romantike i uzbuđenja koje se krije u međusobnom postupnom otkrivanju.
Ovdje govoriš da je najveća vrijednosti u ljubavnim odnosima zaljubljenost i postupno otkrivanje. Ali ljudi se, nakon nekog vremena ipak otkriju u priličnoj mjeri. Ako i ne posve, svakako se dio tog uzbuđenja neminovno gubi.

Nakon toga, dakle, tebi je taj totalni seksualni raspašoj prihvatljiv?

@Unda, što znači raspašoj? :cerek:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Apr 2013, 14:35

nodens » wrote:Ne, nije 'pa zato'. Odgovor postoji, bez obzira što ga ja ne znam, a možda ni ona sama.

Nekakav mentalni sklop, nekakvo unutrašnje stanje, dovelo je do takve odluke. Može se tu raditi o mnogočemu, samo nema smisla nagađati, puno je logičnije pitat nju samu da proba introspekcijom doći do odgovora... ako joj se da. Ako ne da, a ono, nikom ništa. :ne zna:
..e, pa je, zato je.

ako neces pristat na to, onda se vracamo na zvijezde.. :ne zna:

inace, kako stojis s onim teorijama kaosa, slozenosti i tako to..? :kokice:

tamo ti sve fino pise..ma cak se i izracunat da ako si vec navalio. :kokice:

i zasto mislis da su odgovori toliko bitni? a da ne govorim o tome da bi se svaki put nakon seksa trebalo povuc na tibet u potragu za izgubljenom introspekcijom. to je ono, logicno za popizdit.. :D

jes ti ikad sebe introspektirao? npr, zasto ovaj topik nisi stavio na znanost nego ovdje? ..ili, na misterije? :ne zna:
ti od drugih trazis introspekciju, a sebe zadovoljavas jednostavnim..zanima me, odnosno prevedeno..ja ocu jer ocu.. :D

zasto ti otvaras ovakve topike? mora bit neki odgovor..daj malo introspekcije svoje podijeli s nama..sto vise detalja, to bolje.
aj, pa cemo mi to fino analizirat, ono ljudski trkeljaski i vidjet malo te tvoje odgovore.. :raspa:

:D
..a unda
Undaminator

Post 01 Apr 2013, 14:42

Perzefona » wrote: Ti ne pripadaš toj velikoj većini, tvrdiš? Tebi bi, dakle, raspašoj bo podnošljiv, osim u sljedećem što dalje kažeš:

Ovdje govoriš da je najveća vrijednosti u ljubavnim odnosima zaljubljenost i postupno otkrivanje. Ali ljudi se, nakon nekog vremena ipak otkriju u priličnoj mjeri. Ako i ne posve, svakako se dio tog uzbuđenja neminovno gubi.

@Unda, što znači raspašoj? :cerek:
sta ja, sta ja..zasto mene pitas? uvodis me u dramaturgiju ko deusa in makina, a nit luk jeo, nit mirisao.
eno ti, pitaj emericija sto znaci raspasoj. on ocito zna o cemu prica, a tebi je lakse pitat mene nego njega.
sad bi ona tila znat sto je to raspasoj da vidi jel mozda sta propustila..? :rolleyes:

:D
Perzefona

Post 01 Apr 2013, 14:56

A daj, Unda, ne izvlači se. Znaš ti dobro zašto pitam. Al dobro, kad se već praviš bedast http://www.forum.hr/showpost.php?p=2397 ... count=3498 :S :rofl:

Nek ostane zabilježeno.

Tad sam se malo skoro zaljubila u tebe. :o
..a unda
Undaminator

Post 01 Apr 2013, 15:14

Perzefona » wrote:A daj, Unda, ne izvlači se. Znaš ti dobro zašto pitam. Al dobro, kad se već praviš bedast http://www.forum.hr/showpost.php?p=2397 ... count=3498 :S :rofl:

Nek ostane zabilježeno.

Tad sam se malo skoro zaljubila u tebe. :o
:o
..kako si to uspjela izvuc. :facepalm:

..ma znao sam da sam negdje to objasnjavao, ali..znas kako je, zaboravio sam gdje i nisam se nadao da ce se to izvuc.
ma di ti radis..u policiji?

ali, sta..bas je dobro objasnjenje, eto. :ne zna:
bilo mi je sad zanimljivo procitat, sjetit se tog dijela topika..cak je i schmokljan ostao zabezeknut, a nije to bas lako postic, aj priznaj. :D

i baj d vej, jadna vanda. :facepalm: ..jel dugo jos poslije ostala na forumu onom? mislim da nakon onog mog posta vise nije ostala ista. :tuzni:

a kad si se skoro razljubila u me? ..aj linkaj. :kokice:
Perzefona

Post 01 Apr 2013, 15:19

Vidio si, samo voliš opet pročitati kad sam se skoro zaljubila u tebe. Kad sam to pročitala. :o

Što je bilo s Vandom ne sjećam se jasno. Mislim da ju je šmokljan branio, nazvavši usput mene i gđu Castro načitanim ženturačama, tako nekako. Vanda nije iskazivala nikakve znakove da ju uopće treba braniti, sasvim se lijepo nosila sa svime tamo.

Ja sam onda bila mlada i fina i strah me bilo pisati igdje osim na DZ. :o Samo sam čitala uglavnom.
..a unda
Undaminator

Post 01 Apr 2013, 15:24

Perzefona » wrote:Vidio si, samo voliš opet pročitati kad sam se skoro zaljubila u tebe. Kad sam to pročitala. :o

Što je bilo s Vandom ne sjećam se jasno. Mislim da ju je šmokljan branio, nazvavši usput mene i gđu Castro načitanim ženturačama, tako nekako. Vanda nije iskazivala nikakve znakove da ju uopće treba braniti, sasvim se lijepo nosila sa svime tamo.

Ja sam onda bila mlada i fina i strah me bilo pisati igdje osim na DZ. :o Samo sam čitala uglavnom.
..ma kuzim..i ja sam onda bio lijep, pametan i bogat..a, evo..sik tranzit glorija undi..:ne zna:

aj, kad si se skoro razljubila, ne okolisaj..ne muljaj..ne mumljaj.. :raspa:
Perzefona

Post 01 Apr 2013, 15:31

..a unda » wrote:sik tranzit glorija undi..
:rofl:

Ma tvoja traje. Ti si neprolazan. :kiss:
..a unda
Undaminator

Post 01 Apr 2013, 15:36

Perzefona » wrote: :rofl:

Ma tvoja traje. Ti si neprolazan. :kiss:
..je, ko livi bek sam..balun moze proc, ali igrac ne. :zubo:

dakle.. :ceka:
..nemoj mislit da se ne primjecuje tvoje kezjual naglaseno inzistiranje na izbjegavanju odgovora. treci put necu pitat, sve je jasno..sve.. :raspa:
nodens

Post 01 Apr 2013, 16:05

..a unda » wrote:inace, kako stojis s onim teorijama kaosa, slozenosti i tako to..? :kokice:
Odlično. Želiš li kratki esej o bifurkacijskom dijagramu populacijske jednadžbe? :rofl: Lorenzovom atraktoru? Fraktalima? Mandelbrotovim i Julia skupovima?

Hoćeš reći, ako se ne varam, da se neke stvari 'ne mogu objasniti', jer su previše složene. U biti se čak i slažem s time. :ne zna: Samo, moram bar probat shvatiti, prije nego što zaključim da se ne može.

..a unda » wrote:tamo ti sve fino pise..ma cak se i izracunat da ako si vec navalio. :kokice:
Ne može. Teorija kaosa upravo i pokazuje da se NE MOŽE izračunati, čak ni u teoriji. Jer, s koliko god preciznim brojevima radio, oni su opet do neke mjere 'netočni'; pa će kaotični atraktori te minijaturne razlike u mjerenju, povećati do makroskopskih veličina. I onda ti džaba računanje. Zato je nemoguće raditi dugoročnu prognozu, sve i da znaš 'točne' položaje i brzine svih čestica zraka u kompletnoj atmosferi, opet ne bi mogao raditi dugoročnu prognozu, jer bi te kaotični atraktori sjebali prije ili kasnije.

..a unda » wrote:i zasto mislis da su odgovori toliko bitni? a da ne govorim o tome da bi se svaki put nakon seksa trebalo povuc na tibet u potragu za izgubljenom introspekcijom. to je ono, logicno za popizdit..
Nisam siguran koliko su odgovori bitni, no ako nisu bitni, onda mi tek ništa nije jasno u ljudskom ponašanju. :rofl:

..a unda » wrote: jes ti ikad sebe introspektirao? npr, zasto ovaj topik nisi stavio na znanost nego ovdje? ..ili, na misterije? :ne zna:
ti od drugih trazis introspekciju, a sebe zadovoljavas jednostavnim..zanima me, odnosno prevedeno..ja ocu jer ocu.. :D
Naravno da jesam, sam sebe, zaboga. :rofl: Ništa drugo ni ne radim osim toga. Želiš li reći da te zanimam? Ili samo imaš neku mutnu ideju o 'nepravednosti' mojih pitanja, ono, tražim od drugih ono što ja nisam spreman 'dati'?

Shvaćaš, mene zbilja *zanima* ovo što pitam. A nemam dojam da tebe zaista *zanima* neka moja introspekcija, nego to pitaš iz nekih čisto onako, tit-for-tat razloga. Da mi nešto kakti 'pokažeš', kakav sam ili što već. :ne zna:

..a unda » wrote: zasto ti otvaras ovakve topike? mora bit neki odgovor..daj malo introspekcije svoje podijeli s nama..sto vise detalja, to bolje.
aj, pa cemo mi to fino analizirat, ono ljudski trkeljaski i vidjet malo te tvoje odgovore..
Pa znaš što, mene ne bi bilo teško nagovorit na to. :ne zna: Pisao sam puno o tome na onom prvom topiku, i tebe je tamo bilo, a imao sam sličan dojam kao i sada - da te ne zanima zašto ja ovo ili ono, nego da samo podjebavaš. :ne zna: Je li to pogrešan dojam? Zapravo te zanima, a samo glumiš nezainteresiranost? :rofl:
elma

Post 01 Apr 2013, 17:22

nodens, koliko je tebi godina?

I što s mikijem? Znam za njega... :D
Eks

Post 01 Apr 2013, 17:40

Ja sam samo došla reć da sam se i ja malo bila zaljubila u undu. Bila sam mlada, ali nisam bila fina. :misli:

Kad se već ispovijedamo danas. :raspa:
nodens

Post 01 Apr 2013, 20:38

elma » wrote:nodens, koliko je tebi godina?

I što s mikijem? Znam za njega... :D
Više nego mikiju. :facepalm:
Bara huda

Post 02 Apr 2013, 00:31

nodens wrote:Jbt, pa nije li očito. :rofl: Ja sam to od djetinjstva povezivao s nekakvim romantičnim pričama i bajkama, nije tada još na televiziji bilo serija poput Sex and the City. :rofl:
:confused:
Kakve to ima veze?
Romanticne price sa tvojim psiholoskim osjecajem prije prvog samozadovoljavanja?
Ili osjecaja nakon obavljenog posla?
A koliko kuzim, ti zelis od drugih upravo to, psiholoski profil i njihovo razmisljanje prije i poslije.
Imas ga i sam, svoj vlastiti.
Objasni sebi, ni ne moras pisati....zasto bas tada, zasto ne prije, zasto ne poslije, zasto se nisi suzdrzao, zasto si se upustio u to, jesi li mislio da ces ponoviti, kada, kako, koje slike, misli, zasto bas te a ne neke druge....blatruc i ostalo. :D
Kako nema mudrosti, pa ljudi oko svakakvih tričarija izmisle kompletnu psihologiju, odlaze kod nekakvih terapeuta-pametnjakovića pa psihoanaliziraju svaki detalj neke bjelosvjetske trivijalnosti, a ti hoćeš mene uvjeriti da je događaj prvog seksualnog sjedinjavanja s drugom osobom toliko nebitan, da se nema što o tome psihoanalizirati. :ne zna:
Nije mi namjera uvjeriti te ni u sto.
Filozofske rasprave i psihoanalize mozes razviti i o vlati trave, to nista ne govori o vaznosti te vlati u ocima drugih, ona ima vaznost samo u tvojim ocima.

Seksualno sjedinjavanje je ugradjeno u genetski kod covjeka kao nagon za produzenjem vrste, obicna reprodukcija koja omogucava da zivot postoji. Znaci, pocetne postvke su vrlo jednostavne i ne mudre...nema jebanja, nema razmnozavanja, nema zivota.

Ono sto tebe zanima je psiholoska nadogradnja na jednostavnu radnju koju obavljaju sva ziva bica.
A kad ti netko kaze da je to kod njega bilo tako i tako...jer im je doslo i jer su htjeli, onda pitas sve ono sto vec pitas. Jer tebi nije tako i zelis da ti se objasni.
Pa probaj ti drugima objasniti kako je tebi u tvojoj glavi pa ces vidjeti da te ne mogu shvatiti.
Tako ne mozes ni ti njih.
Ja ću ti otvoreno napisati što ja zaključujem iz tvog pisanja i ove 'Blesave' (sorry Blesava LOL nisam ti ja birao nick): da je stvar zapravo prilično 'teška', pa da vi to umanjujete zato što vam je to potrebno iz nekog razloga. Eto. Pa ako sam u krivu, da bar znate koliko sam u krivu. :cerek:
A onda dobro, bice da je tako.
Enivej, ne radi se samo do 'okolnosti', osim u onom smislu da se kompletna nečija povijest može shvatiti kao 'serija okolnosti'. Znači, 'okolnost' da imaš te i te gene, te i te roditelje, taj i taj odgoj u tim i tim društvenim okolnostima.
Da, na te 'okolnosti' sam i mislila. Produkt si svih tih okolnosti. Da je nesto bilo drugacije, i ti bi bio drugaciji. Ali nije, sad si tu di jesi.
Ovdje pod 'upoznati' misliš na 'biblijski upoznati'? :rofl: Jer, pa jesam 'upoznao' neke žene, samo eto nisam upoznao interijer njihovih intimnih dijelova... :rofl:
I to upoznavanje neintimnih djelova moze bit upitno.
Ona je mozda mislila jedno kad si je ti upoznavao pa nakon nekog vremena nesto drugo i mozes li ti sad reci da nju poznajes?
Znas jedan njezin dio u odredjenom vremenu i to je to.
Ček, ovo zvuči kao neki prigovor... tipa, tako egzibicionisti zadovoljavaju svoje neke nastrane potrebe time što slučajne prolaznike namjerno uvlače u svoju 'seksualnost'... tako nešto?

Pa ono, što ja znam, možda čak i ima neke istine u tome... no, a zašto drugi ljudi onda uopće pišu na LJIS-u, LJES-u, čemu već? :ne zna: Što ne bi to mogli biti onako u globalu 'srodni' razlozi?
Nije progovor, prije opservacija.
Ljudi se uzbudjuju na razne nacine, ovaj tvoj nije ni losiji ni bolji od drugih. :ne zna:
nodens

Post 02 Apr 2013, 02:43

Bara huda » wrote::confused:
Kakve to ima veze?
Romanticne price sa tvojim psiholoskim osjecajem prije prvog samozadovoljavanja?
:facepalm: Nisam skužio da misliš na TO, ja nisam na to ciljao s onim 'ništa'; nego sam ciljao na neke cure, jel, s kojima nije bilo 'ništa'.
Bara huda » wrote:Ili osjecaja nakon obavljenog posla?
A koliko kuzim, ti zelis od drugih upravo to, psiholoski profil i njihovo razmisljanje prije i poslije.
Imas ga i sam, svoj vlastiti.
Objasni sebi, ni ne moras pisati....zasto bas tada, zasto ne prije, zasto ne poslije, zasto se nisi suzdrzao, zasto si se upustio u to, jesi li mislio da ces ponoviti, kada, kako, koje slike, misli, zasto bas te a ne neke druge....blatruc i ostalo. :D
Misliš da nisam to već radio? :cerek: Razlika je u tome što tebe - koliko se meni čini - to zapravo i ne zanima, jer je tebi to davna prošlost... valjda. Dočim, mene zbilja zanima ovo što pitam; da me ne zanima, ne bih pitao.

Zanima li tebe zaista ovo što si gore pitala?
Bara huda » wrote:Nije mi namjera uvjeriti te ni u sto.
Filozofske rasprave i psihoanalize mozes razviti i o vlati trave, to nista ne govori o vaznosti te vlati u ocima drugih, ona ima vaznost samo u tvojim ocima.

Seksualno sjedinjavanje je ugradjeno u genetski kod covjeka kao nagon za produzenjem vrste, obicna reprodukcija koja omogucava da zivot postoji. Znaci, pocetne postvke su vrlo jednostavne i ne mudre...nema jebanja, nema razmnozavanja, nema zivota.

Ono sto tebe zanima je psiholoska nadogradnja na jednostavnu radnju koju obavljaju sva ziva bica.
A kad ti netko kaze da je to kod njega bilo tako i tako...jer im je doslo i jer su htjeli, onda pitas sve ono sto vec pitas. Jer tebi nije tako i zelis da ti se objasni.
Pa probaj ti drugima objasniti kako je tebi u tvojoj glavi pa ces vidjeti da te ne mogu shvatiti.
Tako ne mozes ni ti njih.
Možda ne mogu. :ne zna: Ali mogu pokušati. I mogu pitati, kako se nečije tvrdnje o njima samima, poklapaju sa sadašnjim ponašanjem. Mene, naime, i to zanima. 'Dođe' li tebi i danas tako nešto, s nekim drugim, jel, a ne onim 'stalnim'? Itd. Gomila interesantnih pitanja. No ta pitanja ne volim postavljati, jer su 'aktualno intimna'. Znači, aktualno indiskretna. S druge strane, pretpostavljao sam da je ovo što pitam na ovom topiku, dovoljno udaljeno, dovoljno 'nadvladana' prošlost, da o tome nije 'nezgodno' pričati.
Bara huda » wrote:A onda dobro, bice da je tako.
:cerek: Hoćeš reć da sam bezobrazan?
Bara huda » wrote:Da, na te 'okolnosti' sam i mislila. Produkt si svih tih okolnosti. Da je nesto bilo drugacije, i ti bi bio drugaciji. Ali nije, sad si tu di jesi.
Pa da, i slijedom toga, zanima me ono što me zanima.
Bara huda » wrote:I to upoznavanje neintimnih djelova moze bit upitno.
Ona je mozda mislila jedno kad si je ti upoznavao pa nakon nekog vremena nesto drugo i mozes li ti sad reci da nju poznajes?
Znas jedan njezin dio u odredjenom vremenu i to je to.
Pa to vrijedi i za one koji imaju i seksualno iskustvo. :ne zna: Mogu li oni reći da 'poznaju' jedni druge? Poznaš li ti onog... koga već, ako imaš nekog? Jesi li sigurna u to da poznaš?
Bara huda » wrote:Nije progovor, prije opservacija.
Ljudi se uzbudjuju na razne nacine, ovaj tvoj nije ni losiji ni bolji od drugih. :ne zna:
Ako si na to mislila, onda ne. Ne doživljavam erekciju od pisanja na trkeljanju. Bez brige, LOL.

(No mogu je doživjeti od pukog gledanja u gole žene. Stoga, ne bih rekao da je ovo 'moj način' uzbuđivanja; da mi je do toga, pa valjda bih se bavio cybersex-om, a to mi je onak, turbo glupa aktivnost.)
Emericzy

Post 02 Apr 2013, 07:03

Perzefona » wrote:Ti ne pripadaš toj velikoj većini, tvrdiš? Tebi bi, dakle, raspašoj bo podnošljiv, osim u sljedećem što dalje kažeš:

Hmmmmm

Ne, ne, nije najveća vrijednost zaljubljenost. Ali ona je skoro nužna da bi se uspostavila ljubav. Zaljubljenost otvara onih sedam brava iza kojih je duša i dozvoljava da se ljudi zbliže dovoljno da bi od jedan plus jedan nastalo tri. Bez toga bi bilo samo dva, kužiš?

Da, ljudi se otkriju, upoznaju se i uzbuđenje nepoznatog nestane, ali ako se u međuvremenu dogodila ljubav, ona ostane. A ona je bitno bolja i važnija od zaljubljenosti. Ima i u njoj uzbuđenja, ali su skroz drukčija od onih u zaljubljenosti. manje su alkoholizirana.

Raspašoj je meni prihvatljiv načelno, kao, recimo, ravnopravnost pred zakonom. U stvarnom životu nije. Kužiš, kad neki jako gadan zakon stisne, ja bih volio da on ne bude primijenjen na moju djecu. Nek tuče po Todoriću, a ne po mojoj djeci. Jebeš princip. Važnija su mi djeca od principa. Ma što vi mislili o tome.

Poznavajući prilično dobro i načela i realnost, umijem vidjeti koliko su načela bolno i bespomoćno jednostavna a realnost pakleno komplicirana i zajebana.

Zato me totalni raspašoj, kao i potpuna istina, ma koliko mi bili logični, privlače samo kao elegantne teorije. Znam da u praksi donose samo nevolje i bliskija mi je naša svakodnevna tradicionalna dvoličnost javnog sjaja i privatnog grijeha. Ljudskija je i normalnija.

Samo u njoj treba čuvati zdravi razum i nikad ne zaboraviti što ona jest. Frka je kad povjeruješ da je stvarno onako sjajna kako u javnosti izgleda.
  • Information