Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2013, 00:13

Zekoslawa wrote:Ne znam, vidjet ćemo šta li je Karlu poslala. Vjerojatno još gore nego tebi jer on uopće nije estet. :D
Evo, bas o tome razmisljam...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 24 Feb 2013, 00:15

Euklid » wrote: Moram pitat Karla da usporedimo...
Ex nije ništa slala ... :o To bi mi trebalo proslijediti. :D
Zekoslawa wrote:Ne znam, vidjet ćemo šta li je Karlu poslala. Vjerojatno još gore nego tebi jer on uopće nije estet. :D
Nemoj lagat ovaj napaćen narod. :o
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 00:16

Poslano.

Jel je to ex ili nije?
Eks

Post 24 Feb 2013, 00:16

Idem leć, već sam trebala :/

:w

ps..Karl je senilan. :ne zna:
Karlinjo

Post 24 Feb 2013, 00:18

Euklid » wrote: Jel je to ex ili nije?
Je. :D Što bi rekli, ajnc a. :o
ex anais wrote: ps..Karl je senilan. :ne zna:
Nisam ja nisam. :zubo:

Laku noć. :w
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 00:28

Karl Jozef wrote: Je. :D Što bi rekli, ajnc a. :o

:w
Potpisujem Karla :top:
Zekoslawa

Post 24 Feb 2013, 00:41

Ma čekaj, čekaj... Kolike su te šta vam je poslala? Onako, jedinica-dvojka? Pa to vam je proslijedila undine sise. :facepalm:

I laka ti noć, Ecsaccia. :w
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 00:44

Undine su dlakave. Ove su lijepe, glatke...
Zekoslawa

Post 24 Feb 2013, 00:47

Euklid » wrote:Undine su dlakave. Ove su lijepe, glatke...
Pokati, i unda se modernizirao. Već neko vrijeme ne nosi zlatan lančić i tri dlačice koje se petljaju oko njega. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 00:48

Znaci i unda postao metro :rofl:
Zekoslawa

Post 24 Feb 2013, 00:51

Da, čak i unda. Mislim da će i Karl. :tuzni:
Karlinjo

Post 24 Feb 2013, 00:53

Zekoslawa » wrote:Da, čak i unda. Mislim da će i Karl. :tuzni:
Oće oće. :o Ok možda bi zericu trebalo. :zubo:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 00:54

Idjen zapalit svijecu za undu :(

Karl, prijatelju, ne daj da te indoktriniraju...
Karlinjo

Post 24 Feb 2013, 00:56

A ništa onda maljav - traljav. :rofl:
Zekoslawa

Post 24 Feb 2013, 00:58

Ko bi reko za undu, a? A eto. :(

Karlito se još nekako drži, ali bojim se... A kad bi samo znao koliko ja volim runo... :tuzni:
Zekoslawa

Post 24 Feb 2013, 07:50

Jepi se, Karl, ti i tvoje resetiranje. I ti undo isto. Parite A je to. :gaah:
Sad sam izgubila screensaver na točkice, a ništa nisam napravila. Sve po starom. :tuzni:
Eks

Post 24 Feb 2013, 09:41

Unda metro. :rofl:

Jesam ti rekla da ih ne slušaš? :zubo: :raspa:

Pijem nes i onda idem učit, ako me vidite prije šest, ne razgovarajte sa mnom. Šest popodne.
Eks

Post 24 Feb 2013, 09:45

Poše, što ja radim u pospanom bunilu to ne rade ni pijanci. Htjela sam provjerit fejs, a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju da mi je pun kurac napaćenih pasa, nestalih ljudi i privatnih tračeraja na fejsu i da će mi jedino faliti statusi portala ala Moderna vremena i sl.
Već dugo me nervira fejs. Trebala sam ga obrisati zapravo.
Blesava

Post 24 Feb 2013, 10:21

ex anais » wrote: Već dugo me nervira fejs. Trebala sam ga obrisati zapravo.
Jedan moj prijatelj je izbrisao FB profil kad je u liftu naletio na ženu (koju je prvi put sreo), a o njoj već tada znao sve :D S fejsa, naravno :facepalm:

Spooky :horor:
Bara huda

Post 24 Feb 2013, 10:39

:zubo: Dobro jutro dobrim ljudima dobre volje! :lux:

Vidim da je sinoc bilo zabavno, nadam se da vam je vece brzo proslo u dobrom raspolozenju, uz smijeh i posalice.
Ja se nazalost, ne mogu pohvaliti slicnim, iako je na kraju bilo smijeha, ali nama samima. Sto je, doduse, mozda i najzdravija vrsta smijeha.

Najme kaj je bilo.

Muz me vodio u kino. Mi i inace idemo cesce u kino jer je to oblik zabave koji odgovara nasim godinama i sklonostima. Obicno se dobro provedemo, nismo izbirljivi ni on ni ja, stono bi se reklo, sikak nam je prav, i ne trazimo dubokoumne poruke u filmovima. Ako ih nema, nema, ako ima, ima. Ali, dosta nam je da film bude koliko toliko gledljiv.
Sinoc to nije bio slucaj. Nerazumljivji, dosadniji i neshvaceniji film nisam dugo gledala. Nismo izasli van jer je u kinu bilo toplo, sjedala udobna a i kad smo vec platili kartu, red je da to iskoristimo, makar i kroz patnju da znamo da smo zivi. :D

Ja sam zadrijemala zadnjih petnaestak minuta sto me malo zabrinulo u pocetku, ali muz kaze da nisam nista propustila. Doduse, nije se ni imalo bogznasto propustiti, ali ipak...ja si uvijek mislim da ce mi, ako zaspim, promaci vrhunac prosvjetljenja u kojem ce cijeli film dobiti smisao. Srecom, to se ovaj put nije dogodilo, prosvjetljenje mislim, pa taj drijemez mogu ubrojiti u najbolje dijelove filma.

Kad je film bio gotov, pazljivo smo gledali lica ostalih supatn...sugledaca i nadali se na njima procitati sto bi trebali misliti o filmu. Nije nam puno pomoglo, lica su bila fest :confused: a tu je onda tesko biti pametan. Moze bit svasta, a i nista. :ne zna:

No, kako bilo, poslije smo otisli na casu vina, da se popisamo i da se ja malo razbudim prije povratka doma. To je bio lukav potez i highlight veceri jer nas je uhvatio smijeh kakve bedarije gledamo.
Tako da film ipak nije bio totalni promasaj, imali smo dobru porciju smijeha na racun filma i nas. :lux:

Doma sam probala na forumu na filmu vidjeti sto trebam misliti o filmu ali nije radio, trklejanje je bilo kracto i veselo pa sam se pokupila spavati jer je bilo i doba za spavanje.
Ok, znam da nije svima moje doba i njihovo doba, :D , ali ja se ravnam po mom vremenu.

Hocu reci jos ovim dvjema udavac...djevojkama.
Preletajuci postove, vidla sam da se plase gosti jerbo...ko zna sta oni hoce. To vam, curice, nije profitabilno na duge pruge. U redu je malo se ka sramit, vikat, necu, ne dam, pusti...i tako to, ali treba ipak biti i malo ka provokativan. To za zinteresirat nekog za sebe.

Zec to dobro radi, prica o produznom, mobitelu, dami u nevolji ( to obicno pali, kad se malo pravis nemocna i ajme.. ne znan ja to, daj me nauci :D ) je jako dobro smisljena i postavljena.
Dobro se uklopila prilika za pokazat bokun gole koze, nista napasno ili nedajboze jeftino, vidi se odma da je ta koza njezna i njegovana, da price o petavanju i pranju i sta vec nisu samo prazne price nego da imaju osnove i u prikazanim mekim zenskim rukama.
A onda masti muskog preostaje da zamisli ostatak i krene u avanturu za koju se ne zna kako ce zavrsit.

Tako da ti ex malo uci od zecice kako to ide, mos sad dat sliku skripte ili nesto tako ( da se vidi da si vrijedna i da ucis) a opet usput da se vidi i ruka. Bez prstena....eventualno napises na njoj neku salu...recimo

-kuc, kuc,
-slobodna sam!

To ce pokazati tvoj duhoviti duh a opet nije da ce bit zeni me ili metak u celo.

Ali ok, moze to malo kasnije, ti sad prvo skolu, pa cemo onda smisljat taktike za dalje.

Dakle, fino, ljubazno,.. dodji, nista ti necu ...stav ste vec trebale usvojiti do sada i voala... Idemo na pir. :lux:

Eto, cujemo se ....kad bude. :cerek:
Bara huda

Post 24 Feb 2013, 10:44

ex anais » wrote:Poše, što ja radim u pospanom bunilu to ne rade ni pijanci. Htjela sam provjerit fejs, a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju da mi je pun kurac napaćenih pasa, nestalih ljudi i privatnih tračeraja na fejsu i da će mi jedino faliti statusi portala ala Moderna vremena i sl.
Već dugo me nervira fejs. Trebala sam ga obrisati zapravo.
A sta ne mozes na tom fejsu gledati samo ono sto te znima a preskocit ono sto ti dize tlak?
Pa gledas moderna vremena a pse i traceve preskocis.

Ili je to ka ono kad prolazis kraj prometne nesrece pa ne mos okrenit glavu na drugu stranu iako ti se ne gleda pokriveno truplo na cesti. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2013, 10:44

:rofl:

Ovo ja zovem dobro jutro...
Karlinjo

Post 24 Feb 2013, 15:04

Zekoslawa » wrote: Karlito se još nekako drži, ali bojim se... A kad bi samo znao koliko ja volim runo... :tuzni:
:o
Zekoslawa wrote:Jepi se, Karl, ti i tvoje resetiranje. I ti undo isto. Parite A je to. :gaah:
Sad sam izgubila screensaver na točkice, a ništa nisam napravila. Sve po starom. :tuzni:
Sada znaš da to nije u pitanju. Jedna mogućnost manje. :D Mislim da su ote točkice sejvane negdje unutra pa ga ponovno poštelaj. :o
ex anais wrote:bla bla bla ... a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju ... bla bla bla
Nee. :azdaja: Što da ja sada stalkam?
Eks

Post 24 Feb 2013, 15:44

Karl Jozef » wrote: :o

Sada znaš da to nije u pitanju. Jedna mogućnost manje. :D Mislim da su ote točkice sejvane negdje unutra pa ga ponovno poštelaj. :o

Nee. :azdaja: Što da ja sada stalkam?
rofj . zec :E
spava mi se. ne valja ucit na krevetu.

baro, koji film?
Karlinjo

Post 24 Feb 2013, 15:49

ex anais » wrote:rofj . zec :E

Dešifriram, ... stalkaj Zec. :D
spava mi se. ne valja ucit na krevetu.
A ni spavat za stolom, ... jako dobro zaključivanje. :o
  • Information