Evo, bas o tome razmisljam...Zekoslawa wrote:Ne znam, vidjet ćemo šta li je Karlu poslala. Vjerojatno još gore nego tebi jer on uopće nije estet.
Bespuća trkeljaške zbiljnosti
Ex nije ništa slala ...Euklid » wrote: Moram pitat Karla da usporedimo...
Nemoj lagat ovaj napaćen narod.Zekoslawa wrote:Ne znam, vidjet ćemo šta li je Karlu poslala. Vjerojatno još gore nego tebi jer on uopće nije estet.![]()
Poše, što ja radim u pospanom bunilu to ne rade ni pijanci. Htjela sam provjerit fejs, a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju da mi je pun kurac napaćenih pasa, nestalih ljudi i privatnih tračeraja na fejsu i da će mi jedino faliti statusi portala ala Moderna vremena i sl.
Već dugo me nervira fejs. Trebala sam ga obrisati zapravo.
Jedan moj prijatelj je izbrisao FB profil kad je u liftu naletio na ženu (koju je prvi put sreo), a o njoj već tada znao sveex anais » wrote: Već dugo me nervira fejs. Trebala sam ga obrisati zapravo.
Spooky
Vidim da je sinoc bilo zabavno, nadam se da vam je vece brzo proslo u dobrom raspolozenju, uz smijeh i posalice.
Ja se nazalost, ne mogu pohvaliti slicnim, iako je na kraju bilo smijeha, ali nama samima. Sto je, doduse, mozda i najzdravija vrsta smijeha.
Najme kaj je bilo.
Muz me vodio u kino. Mi i inace idemo cesce u kino jer je to oblik zabave koji odgovara nasim godinama i sklonostima. Obicno se dobro provedemo, nismo izbirljivi ni on ni ja, stono bi se reklo, sikak nam je prav, i ne trazimo dubokoumne poruke u filmovima. Ako ih nema, nema, ako ima, ima. Ali, dosta nam je da film bude koliko toliko gledljiv.
Sinoc to nije bio slucaj. Nerazumljivji, dosadniji i neshvaceniji film nisam dugo gledala. Nismo izasli van jer je u kinu bilo toplo, sjedala udobna a i kad smo vec platili kartu, red je da to iskoristimo, makar i kroz patnju da znamo da smo zivi.
Ja sam zadrijemala zadnjih petnaestak minuta sto me malo zabrinulo u pocetku, ali muz kaze da nisam nista propustila. Doduse, nije se ni imalo bogznasto propustiti, ali ipak...ja si uvijek mislim da ce mi, ako zaspim, promaci vrhunac prosvjetljenja u kojem ce cijeli film dobiti smisao. Srecom, to se ovaj put nije dogodilo, prosvjetljenje mislim, pa taj drijemez mogu ubrojiti u najbolje dijelove filma.
Kad je film bio gotov, pazljivo smo gledali lica ostalih supatn...sugledaca i nadali se na njima procitati sto bi trebali misliti o filmu. Nije nam puno pomoglo, lica su bila fest
No, kako bilo, poslije smo otisli na casu vina, da se popisamo i da se ja malo razbudim prije povratka doma. To je bio lukav potez i highlight veceri jer nas je uhvatio smijeh kakve bedarije gledamo.
Tako da film ipak nije bio totalni promasaj, imali smo dobru porciju smijeha na racun filma i nas.
Doma sam probala na forumu na filmu vidjeti sto trebam misliti o filmu ali nije radio, trklejanje je bilo kracto i veselo pa sam se pokupila spavati jer je bilo i doba za spavanje.
Ok, znam da nije svima moje doba i njihovo doba,
Hocu reci jos ovim dvjema udavac...djevojkama.
Preletajuci postove, vidla sam da se plase gosti jerbo...ko zna sta oni hoce. To vam, curice, nije profitabilno na duge pruge. U redu je malo se ka sramit, vikat, necu, ne dam, pusti...i tako to, ali treba ipak biti i malo ka provokativan. To za zinteresirat nekog za sebe.
Zec to dobro radi, prica o produznom, mobitelu, dami u nevolji ( to obicno pali, kad se malo pravis nemocna i ajme.. ne znan ja to, daj me nauci
Dobro se uklopila prilika za pokazat bokun gole koze, nista napasno ili nedajboze jeftino, vidi se odma da je ta koza njezna i njegovana, da price o petavanju i pranju i sta vec nisu samo prazne price nego da imaju osnove i u prikazanim mekim zenskim rukama.
A onda masti muskog preostaje da zamisli ostatak i krene u avanturu za koju se ne zna kako ce zavrsit.
Tako da ti ex malo uci od zecice kako to ide, mos sad dat sliku skripte ili nesto tako ( da se vidi da si vrijedna i da ucis) a opet usput da se vidi i ruka. Bez prstena....eventualno napises na njoj neku salu...recimo
-kuc, kuc,
-slobodna sam!
To ce pokazati tvoj duhoviti duh a opet nije da ce bit zeni me ili metak u celo.
Ali ok, moze to malo kasnije, ti sad prvo skolu, pa cemo onda smisljat taktike za dalje.
Dakle, fino, ljubazno,.. dodji, nista ti necu ...stav ste vec trebale usvojiti do sada i voala... Idemo na pir.
Eto, cujemo se ....kad bude.
A sta ne mozes na tom fejsu gledati samo ono sto te znima a preskocit ono sto ti dize tlak?ex anais » wrote:Poše, što ja radim u pospanom bunilu to ne rade ni pijanci. Htjela sam provjerit fejs, a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju da mi je pun kurac napaćenih pasa, nestalih ljudi i privatnih tračeraja na fejsu i da će mi jedino faliti statusi portala ala Moderna vremena i sl.
Pa gledas moderna vremena a pse i traceve preskocis.
Ili je to ka ono kad prolazis kraj prometne nesrece pa ne mos okrenit glavu na drugu stranu iako ti se ne gleda pokriveno truplo na cesti.
Zekoslawa » wrote: Karlito se još nekako drži, ali bojim se... A kad bi samo znao koliko ja volim runo...
Sada znaš da to nije u pitanju. Jedna mogućnost manje.Zekoslawa wrote:Jepi se, Karl, ti i tvoje resetiranje. I ti undo isto. Parite A je to.![]()
Sad sam izgubila screensaver na točkice, a ništa nisam napravila. Sve po starom.![]()
Nee.ex anais wrote:bla bla bla ... a onda sam se sjetila da sam ga sinoć prije spavanja deaktivirala uz popratno objašnjenej prijatelju ... bla bla bla
rofj . zecKarl Jozef » wrote:
Sada znaš da to nije u pitanju. Jedna mogućnost manje.Mislim da su ote točkice sejvane negdje unutra pa ga ponovno poštelaj.
Nee.Što da ja sada stalkam?
spava mi se. ne valja ucit na krevetu.
baro, koji film?
ex anais » wrote:rofj . zec
Dešifriram, ... stalkaj Zec.
A ni spavat za stolom, ... jako dobro zaključivanje.spava mi se. ne valja ucit na krevetu.
-
- Information
-