Ako nisu dijaspora, članovi HDZ-a kojima vjerojatno posao ovisi o članstvu budući da su ga na taj način i dobili, članovi njihovih obitelji i možda još pokoji ratni i privatizacijski profiter kojeg štiti ta stranka, onda su idioti. Ne možeš biti toliko slijep i glup (trebalo je pisati gluh, ali podsvijest je očito bila jača pa sam ostavila) da toj stranci daš glas bez da imaš neke veće psihičke tegobe.Nikolajevna » wrote:Ljudi mogu biti neobrazovani, preemotivni, nerealni, neinformirani, okolinom uvjetovani, zaplašeni itd., da bi glasali za HDZ. Ne moraju biti idioti.
Tema za praćenje predizborne kampanje
gonj špadi
- Nikolajevna
Možeš biti neka starica iz ratom zahvaćenih područja koja se oslanja na ono što joj govori zajednica u kojoj živi jer sama razumijeti političare na televiziji ne umije. Primjer.
Ma razumijem ogorčenost ali takva jedna starica...uh, moramo malo olabaviti s etiketama.
Ma razumijem ogorčenost ali takva jedna starica...uh, moramo malo olabaviti s etiketama.
Ako mi 20 godina govore da će biti bolje dok ja živim u poluskrpanoj kući s rupama od metaka po fasadi, gdje god zakopam lopatu naiđem na minu ili na leš, sin mi je ratni invalid i ptsp-ovac bez braniteljske mirovine jer su ga zaobišli dok su je dodjeljivali sami sebi, a oni dolaze svake 4 godine u predizborno vrijeme u svojim crnim autima sa zatamnjenim staklima surfajući po svojim ajfonima pritom proklinjući signal u vukojebini u koju su došli i nemaju dovoljno obraza ni da nakon svih tih obećanja o prosperitetu regije prošeću do tržnice i stisnu ljudima ruku ili odu u lokalni restoran na ručak nego se vraćaju u svoje crne zvijeri i odvoze u Zagreb (a da se tako ponašaju sam vidjela na svoje oči dok sam radila u istočnoj Slavoniji) i ja im vjerujem dovoljno da im opet dam glas, onda sam idiot. Mogu biti baba, mogu biti nepismena i mogu biti podložna utjecaja sela, ali sam idiot.
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 828 times
- Been thanked: 1568 times
Ne možda, ima pravo. Najradije bih joj izjavio ljubav, ali kako bi se moglo krivo razumjeti - neću. Politika je politika, ljubav je ljubav. 
Potpisi su za budale.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Dok mi pratimo predizbornu kampanju, nitko izgleda ne prati što radi Vlada.
Oporučno vam oduzimamo i gaće i štap.
- schmokljan
HDZ i KC, ruku pod ruku, rade na tome da se što više zgade narodu. To mogu samo pozdraviti.
Inače, koliko sam vidio ustavnu odredbu o nepovredivosti doma, novi će ovršitelji raditi – protuustavno.ElliQuinn » wrote:Dok mi pratimo predizbornu kampanju, nitko izgleda ne prati što radi Vlada.
- schmokljan
Neće, iskreno se nadam, ni stići početi raditi prije nego što ih ukinu.Lastan » wrote: Inače, koliko sam vidio ustavnu odredbu o nepovredivosti doma, novi će ovršitelji raditi – protuustavno.
Ja sam temeljito očistio kubure koje doma imam. Imam negdje i baruta, moram provjeriti je li suh. Imam i tursku armijsku pušku, ali za nju nemam municije. Moram prepravljati lovačke patrone. Poslužit će. Na metar-dva razmaka ionako nema ciljanja. Samo prašiš.Lastan » wrote: Inače, koliko sam vidio ustavnu odredbu o nepovredivosti doma, novi će ovršitelji raditi – protuustavno.
A kojih se više bojiš? Ovršitelja ili revolucionara?Emericzy » wrote: Ja sam temeljito očistio kubure koje doma imam. Imam negdje i baruta, moram provjeriti je li suh. Imam i tursku armijsku pušku, ali za nju nemam municije. Moram prepravljati lovačke patrone. Poslužit će. Na metar-dva razmaka ionako nema ciljanja. Samo prašiš.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Kratkoročno prvih. Dugoročno drugih.Margarita » wrote: A kojih se više bojiš? Ovršitelja ili revolucionara?
I nije baš da se bojim. Nego ih gledam i žalosno odmahujem glavom. Plus ça change, plus c'est la même chose.
Ja sam se do pred dvadesetak godina ipak nadao nekakvom napretku.
Super Hik Vlada!!!ElliQuinn » wrote:Dok mi pratimo predizbornu kampanju, nitko izgleda ne prati što radi Vlada.
Nek(v)arljiva.
..dakle, sutra, prekosutra i sluzbeno pocinje. prijave su gotove. jel ima neko predocit situaciju.
vidim onako,ovlas, imamo kukuriku i desni pokusaj mobilizacije pod kapom hadezea.
seljaci idu sami i nadaju se da se opet bez njih vlada nece moc sastavit. jucer sam gledao bajsa i od svih tamo (kukuriku nije bio na tom laznom hloverkinom okupljanju) iskazao je najvecu kolicinu besramnosti.
laburisti testiraju snagu i to bi jedino moglo bit nesto zanimljivo, narocito da su se malo bolje definirali.
kerum sigurno ide u sabor, cak i ako hadeze izgubi, cak ako se poremete odnosi lokalnije. takav je dogovor. kerum oce u sabor i to ocajnicki. to ga jedino jos moze nekako spasit.
jedino, ako hadezeova koalisn maestralno izgubi, mogu se poremetiti ti neki odnosi, ali i donijeti kakvu takvu perspektivu i laksi zrak za disanje.
bilo kako bilo, najvece frke ce bit u dalmaciji. zadnje su tu sentienle zadrtovstine i svasta se tu moze ocekivat. doslovno svasta.
eto, sad cekamo sou. do sada je bilo obecavajuce.
vidim onako,ovlas, imamo kukuriku i desni pokusaj mobilizacije pod kapom hadezea.
seljaci idu sami i nadaju se da se opet bez njih vlada nece moc sastavit. jucer sam gledao bajsa i od svih tamo (kukuriku nije bio na tom laznom hloverkinom okupljanju) iskazao je najvecu kolicinu besramnosti.
laburisti testiraju snagu i to bi jedino moglo bit nesto zanimljivo, narocito da su se malo bolje definirali.
kerum sigurno ide u sabor, cak i ako hadeze izgubi, cak ako se poremete odnosi lokalnije. takav je dogovor. kerum oce u sabor i to ocajnicki. to ga jedino jos moze nekako spasit.
jedino, ako hadezeova koalisn maestralno izgubi, mogu se poremetiti ti neki odnosi, ali i donijeti kakvu takvu perspektivu i laksi zrak za disanje.
bilo kako bilo, najvece frke ce bit u dalmaciji. zadnje su tu sentienle zadrtovstine i svasta se tu moze ocekivat. doslovno svasta.
eto, sad cekamo sou. do sada je bilo obecavajuce.
Milanovića su nekako speglali i zglancali; bolji je nego što je bio. Kosoricu se jučer na Dnevniku čak moglo slušati bez bacanja pepeljare u ekran. Ali, kasno joj je.
Pobijedit će Kukuriku.
Velika je mana te činjenice u tome što će misliti da su pobijedili zato što su dobri.
Pobijedit će Kukuriku.
Velika je mana te činjenice u tome što će misliti da su pobijedili zato što su dobri.
..je, je i ja vidim. kao da milanovic drugacije hoda, a i novu jaketu, kaput, sta li vec su mu kupili. jos malo pa ce slicit na one odvjetnice iz one serije el ej lou, zakon u los endzlisu.Emericzy » wrote:Milanovića su nekako speglali i zglancali; bolji je nego što je bio. Kosoricu se jučer na Dnevniku čak moglo slušati bez bacanja pepeljare u ekran. Ali, kasno joj je.
Pobijedit će Kukuriku.
gledao sam jucer hloverku i one njene brein demidz kontrol & non verbal mesidzis goste, specijaliste za odnose sa javnoscu..ajme meni sta je ono.
baj d vej, dan prije toga hloverki se nije kukuriku odazvao u emisiju. navodno da je zvala milanovica prekjucer u deset ipo navecer, samo da bi kosoricu mogla jucer u dnevnik stavit. 10 minuta. 10 sredisnjih minuta u sredisnjoj emisiji.
pa da je vanredna situacija, da je rat, potres, epidemija, hadeze, meteor, ne bi predsjednik neke vlade imao toliko prostora za obracanje naciji.
eto, ode nam hloverka poslije nove godine. ne vidim sta bi sad mogla izmislit.
e, i jucer u trecem dnevniku, jel ono kovacic rekao umjesto htv dnevnik..hdz dnevnik ili mi se to ucunilo, sori..ucinilo?
inace, u tom dnevniku najbolje sto je bilo (osim mozda marcelina
Vidjeh danas nove HDZ-ove plakate.
Slogan: najbolji kad je najteže.
Utješno.
Sad barem znamo da su razjebali državu samo da bi HDZ bio najbolji mogući.
I opet stranka profitira na račun države.
I još se time hvale.
Prejebeno.
Utješno.
Sad barem znamo da su razjebali državu samo da bi HDZ bio najbolji mogući.
I opet stranka profitira na račun države.
I još se time hvale.
Prejebeno.
Znam ja na što oni aludiraju. Ali gdje piše da ja to moram tako tumačiti?
Uostalom, neka i tako tumačim. Onda je taj slogan priznanje da dosad nisu kurca valjali.
Reci, ako dođe na forum žena koju je muž mlatio, a ona razmišlja da mu se vrati jer govori da će se promijeniti, koliko će je ljudi u prvih petnaest odgovora nazvati glupačom?
Jašta da baraka. Baraka pet be.: baraka :
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Lastan uopće ne skriva da je alergičan na glupost i trolere.Morticia » wrote:Fijuuu, Lastane, baš su te raspizdili, a?
Morticia, jesi li ti vidjela moju analizu HDZ-ove himne?Morticia » wrote:Fijuuu, Lastane, baš su te raspizdili, a?
- Nikolajevna
Ovo je zapravo najbolje što su mogli izvući u ovom trenutku, čestitam gospodinu ili gospođi koji su osmislili slogan.Lastan » wrote:Vidjeh danas nove HDZ-ove plakate.
Jumbo plakati su ruglo samo po sebi, još kad pokušavaju biti duhoviti kao onaj s plaćom i plakanjem..
A zaštitar plače.Nikolajevna » wrote:Ovo je zapravo najbolje što su mogli izvući u ovom trenutku, čestitam gospodinu ili gospođi koji su osmislili slogan.
Jumbo plakati su ruglo samo po sebi, još kad pokušavaju biti duhoviti kao onaj s plaćom i plakanjem..
Čitao sam jedan neloš tekst o tim sloganima. Uspoređuje ih s parolama iz Alana Forda: Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego tjedan dana kao siromah.
-
- Information
-