SDP se zajebao sâm.ex_anais » wrote:Osim HSS-a koji je vrhunski zajebao SDP prošli put.
Način na koji je izgubio prošle izbore, Milanović je mogao okajati samo povlačenjem u kolibu negdje u zabitima Tibeta i mantrajući sljedećih 128 godina.
SDP se zajebao sâm.ex_anais » wrote:Osim HSS-a koji je vrhunski zajebao SDP prošli put.
Pa je, imali su grešaka. Amaterskih. Ali nisam baš sigurna koliko bi tad situacija bila drukčija i da nisu. Narod je popušio demagogiju koju je trebao u tom trenu, HSS pečatirao i gotovo. Za razliku od sad, slušala sam tad obje kampanje. SDP uvijek ima program iza kojeg stoji, bez obzira na kikseve. HDZ je i tad imao samo demagogiju i podmetanja. Narodu je to trebalo, očito.Lord Byron » wrote: SDP se zajebao sâm.
Način na koji je izgubio prošle izbore, Milanović je mogao okajati samo povlačenjem u kolibu negdje u zabitima Tibeta i mantrajući sljedećih 128 godina.
Predizborna koalicija i eto pobjede.ex_anais » wrote:
Pa je, imali su grešaka. Amaterskih. Ali nisam baš sigurna koliko bi tad situacija bila drukčija i da nisu.
Ako sad ne uspije pobijediti, koliba u Tibetu više nije opcija. Preostaje mu jedino samospaljivanje.
TBF su dobar odabir. Njihova publika je po "vibri" na tragu onog što don Ivan i ljudi oko njega zagovaraju. Ali, Pilsel je, jednostavno, konfliktna osoba - ne možeš očekivati od takvog profila osobe da ti vodi kampanju.
Kombinacija dobne strukture vodećih ljudi i financijskih (ne)mogućnosti.blue » wrote: Da budem vrlo blaga, stranica i program su vrlo nepotpuni
Zna.blue » wrote:Evo baš sam naišla na stranku koja je meni novost: Savez za građansku Hrvatsku, vodi Don Ivan Grubišić.
Zna li tko išta o tome?
Ne bi li kao opći princip "političkog (ne)sviđanja" trebala biti osobnost čovjeka, njegova djela, njegove riječi (misli i propustiLastan » wrote:Jest da on nije tipičan predstavnik Crkve u Hrvata, ali je predstavnik Crkve.
U Hrvatskoj već imamo problem međudržavnih ugovora koji poništavaju naš ustav, prema kojemu smo sekularna država.Lord Byron » wrote: Ne bi li kao opći princip "političkog (ne)sviđanja" trebala biti osobnost čovjeka, njegova djela, njegove riječi (misli i propusti)?
Uostalom, mislim da ona Crkva koju je don Ivan predstavljao, teško može biti odbojna. Upravo je zbog toga on bio jako odbojan mnogima u Crkvi o kojoj ti govoriš.
da, meni je on ok. kroz godine čitam i slušam što govori, on mi je bio glas razuma u situacijama kad sam na ostatak RKC imala dablLastan » wrote: Zna.
Dobre ideje, barem u osnovi, i smatrao bih to sasvim zgodnom pojavom na političkoj sceni da Ivan Grubišić nije don.
Jest da on nije tipičan predstavnik Crkve u Hrvata, ali je predstavnik Crkve. Ajd, sad je umirovljen, ali ipak.
Ima ih i koji ti pozvone da bi te prosvjećivali.Pješčana » wrote: članak je dao komentare čitatelja ispod o sličnosti s Jehovinim svjedocima, ali oni, koliko ja imam iskustva s njima, samo stoje u pothodnicima, stari ljudi s novinama
Upravo tako. Ali je on dio RKC-a. I tu za mene priča staje.Pješčana » wrote:da, meni je on ok. kroz godine čitam i slušam što govori, on mi je bio glas razuma u situacijama kad sam na ostatak RKC imala dabl![]()
Pa pisao sam nekidan o njihovoj MLM strategiji. Ovo je očito način na koji će je izvoditi.ja sam danas naišla na članak kako će HDZ ići od vrata do vrata, agitirat za Jadranku na izborima koja je nositeljica svih lista.
ozbiljno? mislim, zaista ozbiljno? netko će mi pozvoniti na vrata i pokušati me nagovoriti da glasam?
![]()
![]()
članak je dao komentare čitatelja ispod o sličnosti s Jehovinim svjedocima, ali oni, koliko ja imam iskustva s njima, samo stoje u pothodnicima, stari ljudi s novinama
Oprosti, ali na plakatima piše da neće biti novih poreza i da neće biti otkaza u državnoj upravi i da će se čuvati dignitet branitelja. To su govorili zadnji put i dobili izbore. Čemu mijenjati konja koji pobjeđuje?klonka » wrote:Gledam danas malo te predizborne plakate po gradu, uglavnom HDZ-ove, i mislim se jesu li oni normalni. Sumnjam da su baš toliko glupi da ne mogu zaposliti nekoliko dobrih PR-ovaca i copywritera pa pretpostavljam da je državna kasa toliko stravično prazna da su odlučili učiniti sve što je u njihovoj moći da izgube izbore.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, GPTBot and 0 guests