Ja volim raditi frku.
Baniranje nije fer: rasprava o banovima
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Ti ne iznosiš mišljenje nego laži. Dakle, zabij si "mišljenje" gdje ti najviše paše.Megalodona wrote: dok ne kršim pravila, nisam gruba i nikog ne šaljem u kurac, tebe se to uopće ne tiče. a da ću imat mišljenje o mjestu na kojem pišem, o da, hoću, i nemam ga razloga ne napisat.
i, ako ti netko kaže mišljenje, to je moderiranje? jebote, sash je goli kurac za tebe i tvoj ego.
Potpisi su za budale.
Šefe, postaje te tužno gledati. Zbilja tužno. I na tvom mjestu ja bih se zapitala kome sam to davala svoje povjerenje kad sad možeš sve svesti na "ucjenu Polininim povratkom". Ti zbilja vjeruješ u to što drobiš? Ti zbilja misliš da nikad ni u čemu nisi pogriješio osim što si eto odlučio ostati pri odluci da Polina dobije permaban? Jel Polina kriva za to što se OSO rasformirao naprasno i bez konzultacija? Jel Polina kriva za to što si se obrušio na ombiu? Jel Polina kriva za to što se ponašaš ko Kaligula, da izvineš? Ja, ja, ja, ja, ja, moje, moje, moje, moje. Jel Polina kriva što se među moderatorskim alatima ne nudi čitanje misli?
Previše ti ljudi govori istu stvar, pa i oni na koje se pozivaš kao na svoje "istomišljenike". Polina je u cijeloj ovoj priči bitna znaš koliko? Utoliko što vas dvoje imate nešto zajedničko - uvijek vam je netko drugi kriv.
Previše ti ljudi govori istu stvar, pa i oni na koje se pozivaš kao na svoje "istomišljenike". Polina je u cijeloj ovoj priči bitna znaš koliko? Utoliko što vas dvoje imate nešto zajedničko - uvijek vam je netko drugi kriv.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Zekoslawa wrote:Šefe, postaje te tužno gledati. Zbilja tužno. I na tvom mjestu ja bih se zapitala kome sam to davala svoje povjerenje kad sad možeš sve svesti na "ucjenu Polininim povratkom". Ti zbilja vjeruješ u to što drobiš? Ti zbilja misliš da nikad ni u čemu nisi pogriješio osim što si eto odlučio ostati pri odluci da Polina dobije permaban? Jel Polina kriva za to što se OSO rasformirao naprasno i bez konzultacija? Jel Polina kriva za to što si se obrušio na ombiu? Jel Polina kriva za to što se ponašaš ko Kaligula, da izvineš? Ja, ja, ja, ja, ja, moje, moje, moje, moje. Jel Polina kriva što se među moderatorskim alatima ne nudi čitanje misli?
Hajdemo po redu: OSO nisam rasformirao ja nego forumaši, glasovanjem. Ja sam samo rekao da su dva tjedna dovoljna za raspravu, da nema novih glasova ni postova te da nema razloga da se to odgađa.
Ombia nije kriva ni za što. Jest, proziva me zato što se miješam u moderaturu, zgodno pritom zaboravljajući da mi je poslala nekoliko PM-ova u kojima je tražila da utječem na moderatore, ali nema veze. Njoj sam se ispričao, nisam li?
A Kaligula? Kaligula sam - zašto točno? Zato što svakome vratim istom mjerom? Nisam li takvo što i obećao? Sve dok ovdje svatko može reći i meni, i Schmokljanu, i Elli sve što god želi, nekažnjeno - takav ću i ostati. Kaligula? Tko je ovdje osim Poline kažnjen i za što, tko? Nitko. Je li tebe tko dirao zato što mi stalno prigovaraš? Nije. Je li te tko dirao zato što prigovaraš drugima? Nije, opet. Kaligula?
Ovdje, znači, svi osim mene smiju psovati i vrijeđati? Eh, moja Zekoslava...
Potpisi su za budale.
Ne, ovako to bi... Anketa je pokazala što je pokazala, prijedlozi su još visjeli u zraku, nitko ljudima nije rekao što je konačno odlučeno nego se napravilo što se odlučilo, a onda pozvalo modove da vide jel im se sviđa to što je napravljeno. Takve stvari samo djelomično spadaju u domenu vlasničkih odluka jer su moderatori urednici. Oni uređuju sadržaj. Dakle, što zbog urednika, što zbog posjetitelja, kad se jedan podforum rasformira, to se ne radi dekretom, niti se poziva ljude na domjenak da vide jel se dobro napravilo, a onda im se usput kaže da štogod i rade. Jer "pregledajte teme sad kad smo gotovi" je posao.Hekatonhir » wrote:
Hajdemo po redu: OSO nisam rasformirao ja nego forumaši, glasovanjem. Ja sam samo rekao da su dva tjedna dovoljna za raspravu, da nema novih glasova ni postova te da nema razloga da se to odgađa.
Ombia nije kriva ni za što. Jest, proziva me zato što se miješam u moderaturu, zgodno pritom zaboravljajući da mi je poslala nekoliko PM-ova u kojima je tražila da utječem na moderatore, ali nema veze. Njoj sam se ispričao, nisam li?
A Kaligula? Kaligula sam - zašto točno? Zato što svakome vratim istom mjerom? Nisam li takvo što i obećao? Sve dok ovdje svatko može reći i meni, i Schmokljanu, i Elli sve što god želi, nekažnjeno - takav ću i ostati. Kaligula? Tko je ovdje osim Poline kažnjen i za što, tko? Nitko. Je li tebe tko dirao zato što mi stalno prigovaraš? Nije. Je li te tko dirao zato što prigovaraš drugima? Nije, opet. Kaligula?
Ovdje, znači, svi osim mene smiju psovati i vrijeđati? Eh, moja Zekoslava...
Drugo, ombiji se konkretno možda jesi ispričao, ali nije bitna ona. Bitno je to da ne podržavam tvoj način komunikacije s korisnicima općenito. Ne zato što kažeš istinu i zato što ih ne gladiš percem, nemoj meni prodavati tu istinoljubivost. Jer se ne radi o tome. Radi se naprosto o tome da tvoja istina nije uvijek potrebna. Ne kažeš ti "istinu" samo kad te se pita, ti kažeš što ti se sprdne i kad ti se sprdne. To si kao nekakav vlasnik ne možeš dozvoliti jer ti ne treba. Tvoji postupci povlače odgovornost, daleko veću negoli ombijine riječi. I ako to ne možeš shvatiti, ili ne želiš, ako ti nije dovoljno to što je u principu tvoja ionako zadnja i da u rukama imaš druge metode, onda nisi tome dorastao. Ti ne ukazuješ, ti prokazuješ. Svakoga tko ti se suprotstavio ti si prokazao, od Poline, ombije, Morticije, pa na kraju do vlastitih suradnika. Ima li kraja tvojoj paranoji? Koliko je vjerojatno da su baš svi ti ljudi zlonamjerni, da im smetaš ti i trkeljanje samo po sebi? Koliko je vjerojatno da si baš u svemu u pravu? Jal, zavist, ucjena, nesposobnost - tako si ti okarakterizirao gotovo svakoga tko ti se usudio proturječiti.
Nemoj se vaditi na to da ovdje vlada demokarcija i da svatko kaže što poželi. Misliš da se ovdje itko plaši otvorene cenzure? Da je to što možemo otvoreno razgovarati dovoljno da kažemo da je sve u redu? Postoje i perfidniji načini da se ljudima začepi gubica, cenzura je samo jedan od njih. Mnogo je gori gubitak volje da se išta kaže, mnogo je gore nepoštovanje koje pokazuješ svima redom. Od vlastite administratorice, preko drugih karika u lancu ove tvoje hijerarhije, pa do korisnika, a to posljednje zapravo je najtužnije. To što razgovaraš ne znači i da slušaš. Ponekad se ti razgovori ne svode ni na što drugo nego na ekshibicionizam, želju da dokazuješ da si u pravu. O stvarnom dijalogu i o stvarnom uvažavanju tu nema govora.
Hekatonhir » wrote:
Hvala, i tebi. Nego, a što je točno nevjerojatno? To što sam uspio zapamtiti njezine riječi?
Zekoslawa » wrote: Drugo, ombiji se konkretno možda jesi ispričao, ali nije bitna ona. Bitno je to da ne podržavam tvoj način komunikacije s korisnicima općenito. Ne zato što kažeš istinu i zato što ih ne gladiš percem, nemoj meni prodavati tu istinoljubivost. Jer se ne radi o tome. Radi se naprosto o tome da tvoja istina nije uvijek potrebna. Ne kažeš ti "istinu" samo kad te se pita, ti kažeš što ti se sprdne i kad ti se sprdne. To si kao nekakav vlasnik ne možeš dozvoliti jer ti ne treba. Tvoji postupci povlače odgovornost, daleko veću negoli ombijine riječi. I ako to ne možeš shvatiti, ili ne želiš, ako ti nije dovoljno to što je u principu tvoja ionako zadnja i da u rukama imaš druge metode, onda nisi tome dorastao. Ti ne ukazuješ, ti prokazuješ. Svakoga tko ti se suprotstavio ti si prokazao, od Poline, ombije, Morticije, pa na kraju do vlastitih suradnika. Ima li kraja tvojoj paranoji? Koliko je vjerojatno da su baš svi ti ljudi zlonamjerni, da im smetaš ti i trkeljanje samo po sebi? Koliko je vjerojatno da si baš u svemu u pravu? Jal, zavist, ucjena, nesposobnost - tako si ti okarakterizirao gotovo svakoga tko ti se usudio proturječiti.
Nemoj se vaditi na to da ovdje vlada demokarcija i da svatko kaže što poželi. Misliš da se ovdje itko plaši otvorene cenzure? Da je to što možemo otvoreno razgovarati dovoljno da kažemo da je sve u redu? Postoje i perfidniji načini da se ljudima začepi gubica, cenzura je samo jedan od njih. Mnogo je gori gubitak volje da se išta kaže, mnogo je gore nepoštovanje koje pokazuješ svima redom. Od vlastite administratorice, preko drugih karika u lancu ove tvoje hijerarhije, pa do korisnika, a to posljednje zapravo je najtužnije. To što razgovaraš ne znači i da slušaš. Ponekad se ti razgovori ne svode ni na što drugo nego na ekshibicionizam, želju da dokazuješ da si u pravu. O stvarnom dijalogu i o stvarnom uvažavanju tu nema govora.
Evo, to od prve do zadnje.
Vjerujem da će to potpisati 98,7% ovih koji odoše.
Ti si toliko zaglibio u neku Polinu i izmišljene ratove protiv svih i jal (?!) da ne vidiš šumu od drveća.
Iako znam da imaš ego ko Rusija, svejedno nisam očekivala da baš ovoliko možeš zaglibiti.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Nikolajevna
Eh..A.P. » wrote:
98,7% ovih koji odoše
Žao mi je što su otišli oni koji su otišli.
(Iskreno, nisam upratila tko je točno otišao, znam za Jevgeniju i aisling...)
No, što je tu je i s tim se treba pomiriti.
Predlažem, ukoliko se slažu ovi koji ostaju, da se ključa topik koji se već odavno vrti u krug pa da trkeljaši nastave forumariti.
Može li tako?
Prakticki sam odustala od ove teme kad mi upalo u oko da sam ja tebe Hek molila da utjeces na moderatore. Dobro koliko nisko mozes pasti?
Ti ces zaista radije unistiti cijeli forum nego svesti svoj ego na normalnu velicinu.
Do veceras sam mislila da si samo neshvacen.
Sad vidim da si i bezobrazan.
edit: nista bas nista ne trazi tvoje prisustvo na forumu. Imao si admine i modove kojima si dao sam povjernje. Dakle tebe nije trebalo u diskusijama, nego da se u pozadini s njima dogocvaras. Sto ti cinis? Dogovaras se sa svojom curom, a svoju vlastitu administraciju javno poseres.
Ti ces zaista radije unistiti cijeli forum nego svesti svoj ego na normalnu velicinu.
Do veceras sam mislila da si samo neshvacen.
Sad vidim da si i bezobrazan.
edit: nista bas nista ne trazi tvoje prisustvo na forumu. Imao si admine i modove kojima si dao sam povjernje. Dakle tebe nije trebalo u diskusijama, nego da se u pozadini s njima dogocvaras. Sto ti cinis? Dogovaras se sa svojom curom, a svoju vlastitu administraciju javno poseres.
A je, sad ćemo im lagat'.simple pleasures » wrote: Može.
A mogao bi se i sklonit na nevidljivo da, ako nekad netko novi dođe, vidi kulturan i uljuđen forum, a ne deponiju.
Vi ste ovdje svi skupa malo zabrijali. Ne znam u čijoj bih se koži osjećao manje tužan, nekako nitko nije kriv, a svi ste krivi. Zato jer se ne znate razumijeti i izbijaju ratovi. A zapravo ste vrlo slični, i mislite i želite skoro isto (i to čak ne većinom u pejorativnom smislu).
Evo, ni šale nema. Majku vam jebem.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-