Babo...a unda » wrote:
Nije bilo meteora, prespavala sam sve i preživjeli smo.
Znala sam.
Neće ni meteor u šuplje.
Ne može to više nitko pratit pa ni ja sama, to što sam ja napravila s bioritmom ovaj tjedan je kriminal. Kao oni ljudi što često putuju pa kad se probude u nekom hotelu nisu sigurni u kojoj su zemlji. Tako je meni bilo ovog tjedna, koji je dan, koji sat. Ostala sam ugodno iznenađena da je danas subota i da ja imam cijelu subotu za sebe jer sam jučer legla popodne i uspjela prespavati nakon nekih tridesetak sati budnoće, cijeli petak i evo sad do četiri i po.Bara huda wrote:Ajme koje vi imate bioritmove!
Mozda ne bi bilo lose da se prekvalificirate za nesto vise u skladu s vasom prirodom.
Recimo...vampirice.![]()
A ima i zgodnih vampira, nikad se ne zna di sreca vreba.
Sta se tice Ivancica, meni se on uopce ne cini prestar. Nego bas prave dobi.![]()
Uostalom, ne valja gledat bas svaki zub kad se kupuje konj, vazno je da se da jasit i da bude izdrzljiv.
Daleko je suton, treba izdurat za doc do njega.
Imam subotu, imam jutro.
Slušala sam ga one noći na YT i malo čituckala, prisjetila se nekih njegovih članaka, ma na ti ga, meni je prestrog. Ne znam ti ja s autoritetima.Zekoslawa wrote:Šta je?![]()
Baro, molim te da se okaniš Viktora. I ti i eksača. On je moje otkriće, prste k sebi, dakle.
I da, ja se ne trebam prekvalificirati, birala sam struku u kojoj postoji mogućnost vampirskog radnog vremena, nije to slučajno.![]()