Policijsko postupanje - brutalnost ili duznost?

Koljite se i gložite!
MightyMe

Post 19 Dec 2015, 21:39

Beau » wrote: da, i danas je tako baš svugdje. najviše jebu ove niže rangirane i to s najnebitnijim pizdarijama, a sve s ciljem da mogu nekome nadobudno prezentirati kako se ONI BAVE I RADE! ( i po mogućnosti mažnjavat lovu pritom)
naravno, uvijek inzistirajući samo na formi, sadržaj smisao logika - nula bodova :flop:

mene od toga jeza hvata...kad skužim kolko je to duboko prodrlo. a bit će sve gore.
Ma da, ništa novo.

Beau

Post 19 Dec 2015, 23:13

miky0 » wrote:
Ako ti je ova tema dosadna, sta ti je onda uopce interesantna tema :misli:

Meni je bas tema intrigantna jer ministar zove na nerad policijskih sluzbenika. Mislim da je ovo jedinstven slucaj u EU...a da neko uputi upit evropskoj komisiji o pozivi ministra na nerad policijskih poslova od samih pandura :ne zna:
pa eto, zanimljivije mi je kako si ti provjeravao je li lutka živa :D
i kako si na kraju zapeo za tu istu lutku :zubo:

dok u ovoj priči nema ništa pretjerano zanimljivo ni neobično. ali ti si se po običaju dao nahuškat pa ti je ekstra dramatično :cerek:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 20 Dec 2015, 00:39

Beau » wrote: pa eto, zanimljivije mi je kako si ti provjeravao je li lutka živa :D
i kako si na kraju zapeo za tu istu lutku :zubo:
Pita me odrzavanje na zivotu onesvijestene osobe, a ja poceja da se treba osigurat protok zraka kroz pluca, pa provjerit rad srca, te potom okrenit na bok ako je sve u redu, a ako nije da treba napravit postupak ozivljavanja. A on meni da demostriram na lutki. I ja demonstrira, i dosa do tog da tribam blejit u prsni kos deset sekundi jeli se mice, ali to nisam reka ricima :facepalm: a on meni da tu nesto fali, a ja njemu da nemam pojma sta fali, a onda on meni da naucim i vratim se kad naucim :gaah: a ja njemu reka da sam bleija u prsni kos i da se to podrazumijeva, a on meni kaze da se u medicini nista ne podrazumijeva :facepalm:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 20 Dec 2015, 21:37

Ja bi babi polomio sve kosti, a ne samo njoj, nego i forumašima koji seru po drotu koji je obavljao ono za što ga plaćam.

Ma zatuko bi vam sve pretke i potomke, derišta jedna neodgovorna.
blue
Asgard

Post 21 Dec 2015, 17:11

Gle, slažem se s Mikijem :rofl:

Možda je moglo bit bolje izvedeno, al za ministrovo ponašenje nema opravdanja, on je imao vremena razmislit. Gadi mi se potez ministra i zaslužuje da ga taj policajac pljune natrag u facu, jer mu je točno to Ostojić napravio. Sličan primjer znam u školstvu, zdravstvu i u poslu. U policiji također nije prvi primjer - za one dušebrižnike, kmeee ruši bakicu, a pustio bi lovaša - radi li policajac koji je uhvatio pijnaog Bandića za volanom i dalje u policiji? Fuj.
  • Information