Koliko ste ljubomorni...

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 12 Jun 2013, 22:50

..a unda » wrote: ..nek je onda prevari. cili hoce da to udje u ustav.. :cheer:
Najebala je ako to vidi nodens.
Nece se moc izvuc od kako ter zasto elaborata i pojasnjenja.

Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 12 Jun 2013, 22:53

haha
a gle
nodens mi ne može ništa
ne varam ja nego on tj ja bi da on a ne ja :zvrko:
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 12 Jun 2013, 22:56

Dobro, a zasto popoku?
'if you fall, i'll be there' (floor)
karambol

Post 12 Jun 2013, 22:57

Chilimama » wrote:haha
a gle
nodens mi ne može ništa

Lijepo receno. :D
Pješčana

Post 12 Jun 2013, 23:00

nisam nikad bila u situaciji da budem ljubomorna. iskreno, ne znam jesam li ljubomorna.
to što se dosad nije desilo ne znači da nešto neće isukljati iz mene u (ne)pogodnom trenutku.
to me ne umiruje. niti me brine. samo ne znam odgovor na pitanje iz teme.
kako se može tako nešto sa sigurnošću reći?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bara huda

Post 12 Jun 2013, 23:03

Chilimama » wrote:haha
a gle
nodens mi ne može ništa
Pih :smokljanovski pih: kao da to nodensu cini razliku.
Zasto bi ti da bi on a ne ti, zasto ne bi ti da bi ti a ne on, zasto uopce bi da neko bi, zasto ne bi da bi, zasto bi da ne bi...ima tu materijala za tri trkelja napunit. :zvrko: :D
Bara huda

Post 12 Jun 2013, 23:14

Pješčana » wrote:nisam nikad bila u situaciji da budem ljubomorna. iskreno, ne znam jesam li ljubomorna.
to što se dosad nije desilo ne znači da nešto neće isukljati iz mene u (ne)pogodnom trenutku.
to me ne umiruje. niti me brine. samo ne znam odgovor na pitanje iz teme.
kako se može tako nešto sa sigurnošću reći?
Pa sta...napises sto mislis, nije da ostaje zapisano u kamenu.
Ako te zivot demantira... sta sad....zajebo si se. :ne zna:
Ne bilo goreg od toga da se tu i tamo koji put zajebes.
Pogotovo ako je samo na par dana. :D

Nije da si se zakarto pa izgubio i kucu i okucnicu. :ne zna:
Lastan

Post 13 Jun 2013, 01:15

ElliQuinn » wrote: Crna kronika, ljubomora ili ova tema?
Crna kronika, kao prvo.

Takva mi razina ljubomore jednostavno nije jasna.

Iako generalno nisam ljubomoran, pretpostavljam da sam sposoban za ljubomoru; vjerojatno nisam toliko emocionalno osakaćen. :D
No nepojmljiva mi je ta razina zaluđenosti. Stvarno.
A generalno dosta dobro razumijem nasilje.
Pješčana

Post 13 Jun 2013, 09:21

nisam ljubomorna, nisam baš nešto ni posesivna. ali kad razmišljam o tome uvijek mi nekako padne na pamet trenutak o kojem neki pričaju, kad im se zamrači.
nekakav triger od kojeg razum zastane a drugi ja pokrene lavinu, i najčešće bude jebada.
ko ovaj bivši muž.

a bojim se da većina nas ima nekakav triger, pitanje je hoće li itko naskočiti na njega.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 13 Jun 2013, 10:02

Pješčana » wrote: a bojim se da većina nas ima nekakav triger, pitanje je hoće li itko naskočiti na njega.
Nema.
Takav ne.

Može ti se dogoditi da te zamrači pa da mu u naletu ljubomore zvizneš pepeljaru u glavu, npr.
Ali nisu svi dovoljno poremećeni da bi automatskom puškom izrešetali auto u kojem im sjedi dvoje male djece.
Ili uopće ubili nekog, na ijedan način.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 13 Jun 2013, 10:30

Pješčana » wrote:a bojim se da većina nas ima nekakav triger, pitanje je hoće li itko naskočiti na njega.
Nema. Moraš imati zločinački mozak. Takvi potežu pištolj i kad im netko oduzme prednost na raskršću. Zli, zli ljudi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pero

Post 13 Jun 2013, 10:37

Pa ne moramo odmah na triger isprazniti šaržer.
Evo, Morti bi eventualno zafrljačila pepeljaru u glavu.
Laka tjelesna ozljeda. :)
Morticia

Post 13 Jun 2013, 10:51

Pero » wrote:Pa ne moramo odmah na triger isprazniti šaržer.
Evo, Morti bi eventualno zafrljačila pepeljaru u glavu.
Laka tjelesna ozljeda. :)
:o :rofl:

Šta ja znam, sad mi se čini da ne bih.
Al' priznajem, jednom me jedan toliko ispalio da sam pribjegla fizičkom nasilju.
Doduše, ne zbog ljubomore nego zato što je on prvi nasrnuo na mene, al' svejedno, da sam tad imala pepeljaru pri ruci dobio bi je u glavu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Donna Sole

Post 13 Jun 2013, 10:51

Koliko se da vidit iz prakse tj raznih slučajeva, uvijek se ovo da predvidit i spriječit, a ne znam zašto se ne reagira?

Kad se ovo najgore dogodi nikad službe nisu iznenađene. Ne kužim zašto su socijalnim radnicima ruke svezane u ovakvim stvarima?

Ova je nesretnica otišla od njega jer je zlostavljač i opasan. To nije dovoljno?
kurvanjski avatar, a
Margarita

Post 13 Jun 2013, 10:58

Morticia » wrote:
:o :rofl:

Šta ja znam, sad mi se čini da ne bih.
Al' priznajem, jednom me jedan toliko ispalio da sam pribjegla fizičkom nasilju.
Doduše, ne zbog ljubomore nego zato što je on prvi nasrnuo na mene, al' svejedno, da sam tad imala pepeljaru pri ruci dobio bi je u glavu.
lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 13 Jun 2013, 11:00

Margarita » wrote: lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.
:rofl: :rofl: :rofl:

Svejedno, ovaj kreten je bio točno duplo teži od mene. 130 kg. :o
Pero

Post 13 Jun 2013, 11:06

Margarita » wrote: lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.
Nemamo pepeljare doma, treseš pepeo u cvijeće na balkonu.
Jel da nabavim koju za eventualno ispuštanje? :zubo:
Morticia

Post 13 Jun 2013, 11:11

Zašto, pitar mi djeluje puno učinkovitiji. :E

:zubo:
Pero

Post 13 Jun 2013, 11:13

Morticia » wrote:Zašto, pitar mi djeluje puno učinkovitiji. :E

:zubo:
Al je teži. Sa svom tom zemljom i cvijećem. Mogla bi onda postati teža tjelesna ozljeda. :D
Euklid
old school

Post 13 Jun 2013, 11:19

Bolje zakljucajte ovu temu dok smo jos zivi i zdravi...
Eks

Post 13 Jun 2013, 15:06

Naslov i uvod. :facepalm: :S :rofl:

Nije za smijat se, al' ne ide mi u glavu kako se od naslova došlo do toga. :zubo:

Lik ju je ubio zbog "sramote". To su psihopati kojima je žena kurvetina ako ih je prevarila i neće sramotit njih i djecu ter selo, selo je najbitnije, a pošto imaju potrebu dokazat djeci da im je mater kurvetina onda im je gušt izrešetati je pred njima da eto djeca vide kako prolaze kurvetine.

Eto, laički uvid u psihopatov mozak. Ne jednom sam čula takvu argumentaciju i kod onih koji ne bi kao ubili pa eto, vjerujem da tako funkcionira i kod ubojica. Sram je jak faktor. I moraliziranje oko "kurvetina".

Ljubomorna sam, da. Ne, ne bih ubijala. Nisam čak bacala pitare. :misli: Šamarala nisam zbog ljubomore nego uvrede jednom, tako da, mislim da sam bezopasna.
Perzefona

Post 13 Jun 2013, 15:10

Mislila sam da nisam ljubomorna. I sad kad vas čitam, opet mislim da nisam. Nikad ne krivim ni partnera ni treću osobu. DAkle, ni pepeljare ni ikakva agresija ne dolaze u obzir.

Ali kako da onda nazovem taj osjećaj, koji jesam upoznala, i koji je užasan, kad se bojiš, kad misliš da nisi dovoljno dobra, lijepa, zanimljiva, kad pomisliš da bi mogla biti istisnuta ili zamijenjena, da si nedostatna? Onako, nitko nije kriv, nemaš na koga pizditi, a osjećaš se loše i slomljeno?

Možda je dobro te negativne emocije pretvoriti u agresiju prema partneru ili konkurentici, i tako se ih se osloboditi? Ne znam. Ja čak ni krivca nemam u toj situaciji.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pero

Post 13 Jun 2013, 15:12

ex anais » wrote: Nije za smijat se, al' ne ide mi u glavu kako se od naslova došlo do toga. :zubo:
Inverzijom. Prvo sam pročitao uvod. Pa sam mislio kakav naslov da stavim? :misli: Koliko ste psihopati? :zubo:
Euklid
old school

Post 13 Jun 2013, 15:13

Pero » wrote: Inverzijom. Prvo sam pročitao uvod. Pa sam mislio kakav naslov da stavim? :misli: Koliko ste psihopati? :zubo:
Mnogo, brate, mnogo...
Eks

Post 13 Jun 2013, 15:15

Pero » wrote: Inverzijom. Prvo sam pročitao uvod. Pa sam mislio kakav naslov da stavim? :misli: Koliko ste psihopati? :zubo:
Ma i nisam ja tako sigurna da je to "samo" psihopatija. Ima tu itekako faktor sela i zatucanog odgoja, samo što je to otišlo u tri kruckaca kod dotičnog. Moš mislit što su česti slučajevi kad žena izrešeta nevjernog muža. To eventualno negdje u svijetu kad mu otfikari penis, ali ovdje, ne baš.
Još se sjećam onog slučaja kad je onaj prerezao vrat, isto pred djecom, ne? Tamo negdje u Slavoniji.
  • Information