Najebala je ako to vidi nodens...a unda » wrote: ..nek je onda prevari. cili hoce da to udje u ustav..
Nece se moc izvuc od kako ter zasto elaborata i pojasnjenja.
Najebala je ako to vidi nodens...a unda » wrote: ..nek je onda prevari. cili hoce da to udje u ustav..
Pih :smokljanovski pih: kao da to nodensu cini razliku.
Pa sta...napises sto mislis, nije da ostaje zapisano u kamenu.Pješčana » wrote:nisam nikad bila u situaciji da budem ljubomorna. iskreno, ne znam jesam li ljubomorna.
to što se dosad nije desilo ne znači da nešto neće isukljati iz mene u (ne)pogodnom trenutku.
to me ne umiruje. niti me brine. samo ne znam odgovor na pitanje iz teme.
kako se može tako nešto sa sigurnošću reći?
Crna kronika, kao prvo.ElliQuinn » wrote: Crna kronika, ljubomora ili ova tema?
Nema.Pješčana » wrote: a bojim se da većina nas ima nekakav triger, pitanje je hoće li itko naskočiti na njega.
Nema. Moraš imati zločinački mozak. Takvi potežu pištolj i kad im netko oduzme prednost na raskršću. Zli, zli ljudi.Pješčana » wrote:a bojim se da većina nas ima nekakav triger, pitanje je hoće li itko naskočiti na njega.
Pero » wrote:Pa ne moramo odmah na triger isprazniti šaržer.
Evo, Morti bi eventualno zafrljačila pepeljaru u glavu.
Laka tjelesna ozljeda.
lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.Morticia » wrote:
![]()
![]()
Šta ja znam, sad mi se čini da ne bih.
Al' priznajem, jednom me jedan toliko ispalio da sam pribjegla fizičkom nasilju.
Doduše, ne zbog ljubomore nego zato što je on prvi nasrnuo na mene, al' svejedno, da sam tad imala pepeljaru pri ruci dobio bi je u glavu.
Margarita » wrote: lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.
Nemamo pepeljare doma, treseš pepeo u cvijeće na balkonu.Margarita » wrote: lako je tebi pribjegavat fizičkom nasilju. Ja sam premala. Na mene se ne mora ni bacati pepeljara, samo ju se ispusti.
Al je teži. Sa svom tom zemljom i cvijećem. Mogla bi onda postati teža tjelesna ozljeda.
Inverzijom. Prvo sam pročitao uvod. Pa sam mislio kakav naslov da stavim?ex anais » wrote: Nije za smijat se, al' ne ide mi u glavu kako se od naslova došlo do toga.![]()
Ma i nisam ja tako sigurna da je to "samo" psihopatija. Ima tu itekako faktor sela i zatucanog odgoja, samo što je to otišlo u tri kruckaca kod dotičnog. Moš mislit što su česti slučajevi kad žena izrešeta nevjernog muža. To eventualno negdje u svijetu kad mu otfikari penis, ali ovdje, ne baš.Pero » wrote: Inverzijom. Prvo sam pročitao uvod. Pa sam mislio kakav naslov da stavim?Koliko ste psihopati?
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests