Beau » wrote:..
Ono sto me jebe u citavoj prici je licemjerje. Izvinte na patetici. Licemjerno mi je da, kad se pomaze frankasima, mi krenemo zapomagati kamo ide nasa lova, treba je pametnije raspolagat. Mi koji smo u ovoj drzavi svojim novcem nepametno placali KOJESTA, sad plačemo za ovom svoticom, a onda cemo opet na izborima glasat za hdzsdp

Najte me jebat.
..a ne, ne, necemo tako..
mislim, ako cemo vec bit nelicemjerni, npr, ne pitam se ja di ide moja lova, nego di je isla? ili ako oces preciznije, zasto napokon nesto ne pocne ic meni? ova drzava je izgleda svima osim meni.
uopce n iej problem da onom kome je stvarno stiska, da mu se neka dugovanja jednostavo i najjednostavnije otpisu.
ta praksa je posznata oduvijek, svugdje, pa zasto ne bi bila i danas i ovdje? e, ali kome? svima? komu to svima? koji to sve dugovi?
mislim, ono, ako zelimo bit fer, onda budimo fer do kraja.. oprostimo svima sve.
dakle, to sto ti govoris nije cak ni patetika, to je neka polupatetika, a ako hoces vec bit pateticna, udri, udri do kraja, nemam ja nista protiv, dapace, neka patetike, pa sta..
ovo sto sad trazi udruga franak, e pa vlada kaze je, ok, problem..evo, fiksiramo franak za stanove do miljun kuna.
..kraa, kraa, a ne, ne, jer ovo, ono, to onda znaci da bi i stan od pedeset kvadrata mogao bit kao neki luksuz.
..je, ok, kaze vlada, nek ide onda sve, pa makar se tu nesto penthausova i apartmana na moru provuklo, eto, nek ide za sve stanove..
..kraa, kraa, a ne, ne, nek tecaj bude fiksiran ne samo za stanove, nego i za neke investicije, obrte, sta li vec.
mislim, ono, pa dokle, dokle?
rekao sam prije, vise bi se isplatilo drzavi i pregovarat s bankama i financirat iz budzeta, direktno, nesto kredita otpisat, nesto kredita nek drzava vrati u citavom iznosu direktno onima kojima to predstavlja ne samo ili ili mozda egzistenciju, nego i onima kojima je to ..ili kojima ce bit tolika prepreka da bi se mozda za godinu, dvije tri, mogli nac u ili ili problemu. mislim, imat neke kriterije, nesto, neka zdravstvena stanja, opce neke situacije..
a onda, kad se i pristane na tako nesto, treba tu lovu neku, nesto, nesto sto je ispregovarala s bankama..i ne samo ispregovarala, nego drzava ima neke obaveze i prema ban kama, kaos to ima i obaveze prema sv oji m gradjanima ..dakle, onda kad tu lovu treba izmislit, ond ase jasn o ide negdje po kredit, jer..bolje da se drzava zaduuzuje da vrati moj dug, e ali onda u isto vrijeme..kraa, kraa, vlada se zaduzuje, pskajojmterina..
mislim, to o hadezeu i esdepeu je ono, postalo vise nego blesavo. papagaji pametnije govore.

evo, ima srp npr.. bila je i lorgerica npr, pa sta se nije glasalo za njih?
i svatko ko misli da moze u ovoj drzavi, s ovim ljudima kako vidimo sad sve skupa npr i s ovim kreditima, da bi ako dodje na vlast nesto radikalnije i znacajnije mogo promijenit.
da mogao bi, ali na gore. kralj sunce bi bio beba zvecka koliki su to egi.. egoi.. egoai.. ko sam ja sam te nu me.
znas onu od branka copica? ..znam ja nas, jebo ti nas..