Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
elma

Post 01 Feb 2012, 19:15

Čizme su mi skinule kožu s peta. Bilo je i krvi. :mama:
Kako to riješiti da što prije zaraste?
Mažem sad samo s nevenom masti. Malo pomaže, ali slabo.

Pomozite :mama:

Pješčana

Post 01 Feb 2012, 19:23

kajla » wrote:Čizme su mi skinule kožu s peta. Bilo je i krvi. :mama:

pomoći ćemo ti ako nam kažeš definiciju srednjeg građanskog sloja :zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
karambol

Post 01 Feb 2012, 19:24

kajla » wrote:Čizme su mi skinule kožu s peta. Bilo je i krvi. :mama:

Bepanthene?
Pješčana

Post 01 Feb 2012, 19:28

jebemu, karambol!
:gaah:

jel rekla definiciju? jel rekla? nije. :rolleyes:
neće žulj pobjeć, nek žena pripomogne malo :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
karambol

Post 01 Feb 2012, 19:31

Pješčana » wrote:jebemu, karambol!
:gaah:

jel rekla definiciju? jel rekla? nije. :rolleyes:
neće žulj pobjeć, nek žena pripomogne malo :D
Slažem se. Ajde draga, sipaj neku definiciju. Postavi ogradu....Image
blaze

Post 01 Feb 2012, 21:26

ombia, žao mi je što se smrzavaš i patiš na biciklu na minus 10. al ne jebi me da to radiš zato što si skromna. to radiš jer si ambiciozna
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ombia

Post 01 Feb 2012, 21:31

blaze » wrote:ombia, žao mi je što se smrzavaš i patiš na biciklu na minus 10. al ne jebi me da to radiš zato što si skromna. to radiš jer si ambiciozna
Nisam pisala za sebe. Nema teoretske sanse da zimi idem biciklom na posao. Iako mi je iza ugla, sefici nije, onda mora proci cijeli grad.
Ostatak godine moze. :)
No mnogi koji idu, idu jer zele ustedjeti tih 80 eura mjesecno. Ili 120 zavisi iz kojeg dijela dolaze.
Grad je i zimi pun biciklista.
O kakvim ambicijama pricas?
Najbolje da im kazemo jos i da se preseravaju. :zubo:
A preseravanje nije biti u minusu do grla i imati dva auta u obitelji?
sabaa

Post 01 Feb 2012, 22:13

I ja i zimi idem biciklom na posao. :ambiciozna europljanka: :zubo:
The planet is fine. The people are fucked.
ombia

Post 01 Feb 2012, 22:25

sabaa » wrote:I ja i zimi idem biciklom na posao. :ambiciozna europljanka: :zubo:
Probala sam jednom, tad sam imala nekih tri stanice za proci, po povratku zapao snijeg i morala sam gurati doma :zubo: jednostavno sam brze hodala nego vozila.
sabaa

Post 01 Feb 2012, 22:32

Dobro, ne idem kad padne snijeg jer imam tanke gume, ubila bi se vjerojatno. :rofl:
The planet is fine. The people are fucked.
ombia

Post 01 Feb 2012, 22:35

sabaa » wrote:Dobro, ne idem kad padne snijeg jer imam tanke gume, ubila bi se vjerojatno. :rofl:
Ja imam deblje gume, sportski je bicikl i zeljela sam da mogu mimo asfalta dobro voziti, al nije nesto pomoglo. Al gledam te sto voze cijelu zimu bicikl, uopce nisu bolesni.
JPK

Post 01 Feb 2012, 22:41

ombia » wrote: Al gledam te sto voze cijelu zimu bicikl, uopce nisu bolesni.
Pohvalan bljesak samokritičnosti!
Biti i mniti svemiropolisno
klonka

Post 01 Feb 2012, 22:59

Raspravu o standardu sam preselila ovdje. Rasprava o biciklima (zasad) ostaje na temi.

:raspa:

Jesam, malo sutra. :mad: :rolleyes:

Prokleti nezahvalni moeratorski alati. :visi:
gonj špadi
vrrrlet

Post 02 Feb 2012, 10:18

ombia » wrote:
Obozavam kino. :cerek: Kino mi je omiljeni dejt. :zubo:

Blaze koji osjecaj sigurnosti? To je osjecaj ujutro po mraku voziti na minus deset. A siba te sjeverac. Jebeni osjecaj.
Kakva financijska aristokracija. To je jednostavno u nekim drzavam normalan modus operandi i nije rezerviran za elitu.
Pola prehladne Svedske u gradovima ide zimi biciklom na posao. Nemaju briju meni pripada auto broj dva jer je muz vec s autom broj jedan otisao jutros na posao.
Kad sam pred familijom u hrvatskoj rekla da idem biciklom na posao, sazalno su me gledali :rofl: pa ti vidi.
A namjestaj sa buvljaka ili otpada pa preurediti s malo boje nije nikoga sram i opet je normalna pojava, docim bi u hrvatskoj mozda znacilo sramotu da si tako "nisko" pao?
Mene isto sažalno gledaju. Jer sam sirot. I jer ću se razbolit'. Oni ne znaju da kad se čo'uk osjeća boležljivo, treba otić na Sljeme iznojiti se, i vratit će se zdrav. Te zime kad sam krenuo sa zimskim biciklizmom, nisam se 'opće razbolio. Jačaš imunitet, i ne pljuckaju bacile i mikrobe po tebi u tramvaju. Da ne pričam o beneficijama čvrstog dupeta.

Krupni otpad čekiram, jer ljudi svašta bacaju. Smetlište mog otoka redovno obilazim, tamo sam našao hrpu ploča narodne glazbe jugoslovenskih naroda i narodnosti, šest vojnih uniformi, veliko ogledalo s ormarićem, tisuću i jedan stolac, noćni ormarić, krpenu lutku, potopni dio vatrogasne pumpe, vatrogasnu kacigu (starinsku), prsluk za spašavanje, album sa značkama. I to nije sve. Jedan kolega je našao stabljiku marihuane, ali to je bilo po ljeti, a ja ne idem na otok ljeti jer mi turisti smrde, a ljeti i smetlište smrdi.

Ja sam za vas zapadna evropa. :D
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
blaze

Post 02 Feb 2012, 10:28

ombia » wrote:
Ja imam deblje gume, sportski je bicikl i zeljela sam da mogu mimo asfalta dobro voziti, al nije nesto pomoglo. Al gledam te sto voze cijelu zimu bicikl, uopce nisu bolesni.
nije čudo da su volvo i saab propali :ne zna:

osjećaj sigurnosti? pa da na računu imaš para, vozio ti volvo ili bic. sumnjam da je tvoja šefica baš toliko skromna pa da pare koje joj operativno ne trebaju dijeli naokolo. danas evo čitam kako europarlamentarci, koji na posao idu bicom, troše po sejšelima goleme svote. tuđeg novca, dakako. to ja zovem štedljivost
ombia

Post 02 Feb 2012, 11:29

blaze » wrote: nije čudo da su volvo i saab propali :ne zna:

osjećaj sigurnosti? pa da na računu imaš para, vozio ti volvo ili bic. sumnjam da je tvoja šefica baš toliko skromna pa da pare koje joj operativno ne trebaju dijeli naokolo. t
Oprosti ali zasto bi poklanjala svoje zaradjene novce? Da imas 1000 kuna koje ti ne trebaju i ti bi ih meni poklonila?
Odakle ti uopce takva ideja?
Na kriz s njom sto ima a ne preserava se.
Nije moja stvar da znam tu informaciju ali po svoj prilici ce novce iskoristiti za obrazovanje svoje djece. I one sto je ustedjela od kupovanja markirane odjece.

K tome da je kupila novi volvo ne bi na racunu imala para. O tome ti pisem. Nekome je bitniji volvo a nekome novcana rezerva.
JPK

Post 02 Feb 2012, 14:37

vrrrlet » wrote:
Mene isto sažalno gledaju. Jer sam sirot. I jer ću se razbolit'.
Počni hodat okolo s praznom čašicom jogurta u ruci, čujem da se može zaraditi!
Biti i mniti svemiropolisno
schmokljan

Post 02 Feb 2012, 18:47

Zašto se ljudi hvale?
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Feb 2012, 22:53

A bokte, pa da bi im drugi mogli zavidjet.
blaze

Post 03 Feb 2012, 00:56

ombia » wrote:
Oprosti ali zasto bi poklanjala svoje zaradjene novce? Da imas 1000 kuna koje ti ne trebaju i ti bi ih meni poklonila?
htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisi
vrrrlet

Post 03 Feb 2012, 01:15

schmokljan » wrote:Zašto se ljudi hvale?
Ja na to gledam kao na iznošenje činjenica koje pridonose ukupnom broju kopulacija u skromnih 75 godina koje sam dobio na ovom planetu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 03 Feb 2012, 13:10

blaze » wrote: htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisi
Taj bas nikako ne moze biti okarakteriziran kao skroman? Skromni mogu biti samo siromasi? :ne zna:
Dijete bogatih roditelja koje kaze moze i majca iz lidla, ne mora paul shark nije skromno? :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 03 Feb 2012, 13:28

blaze » wrote: htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisi
Ovo jednostavno nije istina. :ne zna:
Imam frenda koji (s obzirom na obiteljsko zaleđe) doslovno sere novce. S druge strane, primjerice, vozi auto star 15 godina jer ga jednostavno ne zanima da kupi novi. Nije škrti, i nije u nekakvim štednjama; jednostavno nema potrebe da troši na takve stvari. Po meni je to skromnost.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
schmokljan

Post 03 Feb 2012, 17:48

If he is making a point od toga što vozi auto star petnaest godina onda to sa skromnošću nema veze.
blaze

Post 03 Feb 2012, 18:05

Herp » wrote:
Ovo jednostavno nije istina. :ne zna:
Imam frenda koji (s obzirom na obiteljsko zaleđe) doslovno sere novce. S druge strane, primjerice, vozi auto star 15 godina jer ga jednostavno ne zanima da kupi novi. Nije škrti, i nije u nekakvim štednjama; jednostavno nema potrebe da troši na takve stvari. Po meni je to skromnost.
a šta će mu i taj? za put nije. za lovu koju ostavi kod mehaničara može se komotno voziti taksijem svaki dan
  • Information