Kako to riješiti da što prije zaraste?
Mažem sad samo s nevenom masti. Malo pomaže, ali slabo.
Pomozite
pomoći ćemo ti ako nam kažeš definiciju srednjeg građanskog slojakajla » wrote:Čizme su mi skinule kožu s peta. Bilo je i krvi.![]()
Kako to riješiti da što prije zaraste?
Mažem sad samo s nevenom masti. Malo pomaže, ali slabo.
Pomozite
Slažem se. Ajde draga, sipaj neku definiciju. Postavi ogradu....Pješčana » wrote:jebemu, karambol!
![]()
jel rekla definiciju? jel rekla? nije.![]()
neće žulj pobjeć, nek žena pripomogne malo

Nisam pisala za sebe. Nema teoretske sanse da zimi idem biciklom na posao. Iako mi je iza ugla, sefici nije, onda mora proci cijeli grad.blaze » wrote:ombia, žao mi je što se smrzavaš i patiš na biciklu na minus 10. al ne jebi me da to radiš zato što si skromna. to radiš jer si ambiciozna
Ja imam deblje gume, sportski je bicikl i zeljela sam da mogu mimo asfalta dobro voziti, al nije nesto pomoglo. Al gledam te sto voze cijelu zimu bicikl, uopce nisu bolesni.sabaa » wrote:Dobro, ne idem kad padne snijeg jer imam tanke gume, ubila bi se vjerojatno.
Mene isto sažalno gledaju. Jer sam sirot. I jer ću se razbolit'. Oni ne znaju da kad se čo'uk osjeća boležljivo, treba otić na Sljeme iznojiti se, i vratit će se zdrav. Te zime kad sam krenuo sa zimskim biciklizmom, nisam se 'opće razbolio. Jačaš imunitet, i ne pljuckaju bacile i mikrobe po tebi u tramvaju. Da ne pričam o beneficijama čvrstog dupeta.ombia » wrote:
Obozavam kino.Kino mi je omiljeni dejt.
![]()
Blaze koji osjecaj sigurnosti? To je osjecaj ujutro po mraku voziti na minus deset. A siba te sjeverac. Jebeni osjecaj.
Kakva financijska aristokracija. To je jednostavno u nekim drzavam normalan modus operandi i nije rezerviran za elitu.
Pola prehladne Svedske u gradovima ide zimi biciklom na posao. Nemaju briju meni pripada auto broj dva jer je muz vec s autom broj jedan otisao jutros na posao.
Kad sam pred familijom u hrvatskoj rekla da idem biciklom na posao, sazalno su me gledalipa ti vidi.
A namjestaj sa buvljaka ili otpada pa preurediti s malo boje nije nikoga sram i opet je normalna pojava, docim bi u hrvatskoj mozda znacilo sramotu da si tako "nisko" pao?
nije čudo da su volvo i saab propaliombia » wrote:
Ja imam deblje gume, sportski je bicikl i zeljela sam da mogu mimo asfalta dobro voziti, al nije nesto pomoglo. Al gledam te sto voze cijelu zimu bicikl, uopce nisu bolesni.
Oprosti ali zasto bi poklanjala svoje zaradjene novce? Da imas 1000 kuna koje ti ne trebaju i ti bi ih meni poklonila?blaze » wrote: nije čudo da su volvo i saab propali
osjećaj sigurnosti? pa da na računu imaš para, vozio ti volvo ili bic. sumnjam da je tvoja šefica baš toliko skromna pa da pare koje joj operativno ne trebaju dijeli naokolo. t
htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisiombia » wrote:
Oprosti ali zasto bi poklanjala svoje zaradjene novce? Da imas 1000 kuna koje ti ne trebaju i ti bi ih meni poklonila?
Ja na to gledam kao na iznošenje činjenica koje pridonose ukupnom broju kopulacija u skromnih 75 godina koje sam dobio na ovom planetu.schmokljan » wrote:Zašto se ljudi hvale?
Taj bas nikako ne moze biti okarakteriziran kao skroman? Skromni mogu biti samo siromasi?blaze » wrote: htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisi
Ovo jednostavno nije istina.blaze » wrote: htjela sam ti samo napomenuti da onaj tko ima a ne troši nije skroman nego štedljiv. ili škrt, ovisi
a šta će mu i taj? za put nije. za lovu koju ostavi kod mehaničara može se komotno voziti taksijem svaki danHerp » wrote:
Ovo jednostavno nije istina.
Imam frenda koji (s obzirom na obiteljsko zaleđe) doslovno sere novce. S druge strane, primjerice, vozi auto star 15 godina jer ga jednostavno ne zanima da kupi novi. Nije škrti, i nije u nekakvim štednjama; jednostavno nema potrebe da troši na takve stvari. Po meni je to skromnost.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests