Krasno. U 14 h on poželi dobro jutro.
Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to.
Krasno. U 14 h on poželi dobro jutro.
Zekoslawa » wrote: Krasno. U 14 h on poželi dobro jutro.![]()
Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to.
A štaš.Zekoslawa » wrote: Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to.
Potpis je na mjestu.MightyMe wrote:![]()
A jel? Pa šta ne reče da kuvaš, mogla sam ti se prištekati.MightyMe » wrote:Krivo smo se razumili, ja san taj pošten svit.
Muči, ništa ne spominji.Karl Jozef wrote: A štaš.Vidim portali se raspisali o potresu ko da je ne znam šta bilo.
![]()
Piletina nije pećinar, ma koliko jako ti to htio.Potpis je na mjestu.![]()
Ma nekakvi toć, sad se samo se sad mislin oću li uz to špagete ili pire.
Je, meni je isto mater grintala, kaže da je oca pitala tribaju li bižat negdi koliko je treslo.
Muči, ništa ne spominji.
Jesi vidio kako su oni Talijani osuđeni što nisu narod na vrijeme upozorili prije onoga potresa? E, a bilo je više manjih prije tog jednoga? Pa ti vidi.![]()
Zašto ja ovo ništa ne kužin?
Piletina nije pećinar, ma koliko jako ti to htio.
Upozoravao je neki kvaziznanstvenik.Zekoslawa » wrote: Jesi vidio kako su oni Talijani osuđeni što nisu narod na vrijeme upozorili prije onoga potresa? E, a bilo je više manjih prije tog jednoga? Pa ti vidi.
Mislio sam na njegov potpis iz tjelesnog.Piletina nije pećinar, ma koliko jako ti to htio.
Ma misli da se osvrćem na tvoj potpis dolje u potpisu pa aludira da bi ja stavio nešto pećinarski/zatucano za razliku od tebe, a ja sam samo mislio na potpis u indeksu.MightyMe » wrote: Zašto ja ovo ništa ne kužin?
O, bogati, i pire zna skuvat. Oš ti mene ženit, a?MightyMe » wrote: Ma nekakvi toć, sad se samo se sad mislin oću li uz to špagete ili pire.
Dobro sad, nije se baš moglo stići bižati, nije to nešto dugo trajalo, manje od 10 sekundi.
Je, meni je isto mater grintala, kaže da je oca pitala tribaju li bižat negdi koliko je treslo.
Mlad si još.Zašto ja ovo ništa ne kužin?
Ne, znanstvenici su osuđeni što nisu predvidjeli da ti manji potresi znače da će uslijediti jači. A-ha!Karl Jozef » wrote: Upozoravao je neki kvaziznanstvenik.Sad bih trebao ići gledati na temelju čega su osudili ljude jel' to građevinare ili znanstvenike ali ako su znanstvenike onda je to bit će na temelju izjave kvaziznanstvenika.
Ja sam mislila da ti misliš na njegovo rašpanje koje je išlo na moj post o kuvanju. Pa ono kao potpisuje tebe pećinara koji se veseliš što kuvam.Mislio sam na njegov potpis iz tjelesnog.S ovim forumskim se isto slažem.
Zekoslawa » wrote: Ne, znanstvenici su osuđeni što nisu predvidjeli da ti manji potresi znače da će uslijediti jači. A-ha!![]()
A dobro. U svakom slučaju potresi su eventualno statistički predvidljivi u smislu da će ih se određeni broj u određenom vremenu dogoditi. Priču o "znanju" da će biti potres dao je neki kvaziznanstvenik.Znaš šta, jel mi vjeruješ da bih ja krepala od potresa samo da sad budem u pravu.
Ova interpretacija mi je draža, pa neka postane službena.Ja sam mislila da ti misliš na njegovo rašpanje koje je išlo na moj post o kuvanju. Pa ono kao potpisuje tebe pećinara koji se veseliš što kuvam.
Pa ne mora biti. Mislim, nakon jednog velikoga obično tlo još malo podrhtava, ali viš kako je to bilo u Italiji. Uostalom, pitaj Majtija, on će to bolje znati.Karl Jozef » wrote: Nisi li jučer rekla da si naučila da nakon jačih idu manje. A-ha!
Jesam li ja sud? Nisam, bogami. Sud, sud ih je osudio, jebemu sve.A dobro. U svakom slučaju potresi su eventualno statistički predvidljivi u smislu da će ih se određeni broj u određenom vremenu dogoditi. Priču o "znanju" da će biti potres dao je neki kvaziznanstvenik.E sada ovdje si ti na strani kvaziznanstvenika.
![]()
Oću, tako da znaš. Ako može baba na filozofski, onda može i Mišak na PMF.Pozovi ga na kakva predavanja na PMFu ili tako nešto.![]()
![]()
Ajme, uvijek sam u pravu, čak i kad mi se ne da.
Ova interpretacija mi je draža, pa neka postane službena.
Stara si mi.Zekoslawa » wrote: O, bogati, i pire zna skuvat. Oš ti mene ženit, a?![]()
To me nekako podsjeća na radioaktivni raspad. Znaš za koliko vrimena će ih se pola raspast, a kad će koji i oće li uopće se ne zna.Karl Jozef wrote:
A dobro. U svakom slučaju potresi su eventualno statistički predvidljivi u smislu da će ih se određeni broj u određenom vremenu dogoditi. Priču o "znanju" da će biti potres dao je neki kvaziznanstvenik.E sada ovdje si ti na strani kvaziznanstvenika.
![]()
Nisi sad, al za koju godinu ja mlad, potentan, a tebe već reuma lagano vata.
I opet ti veze nemaš.
Zekoslawa » wrote: Jesam li ja sud? Nisam, bogami. Sud, sud ih je osudio, jebemu sve.
Znači baba se ne da iz Hrvatske.Oću, tako da znaš. Ako može baba na filozofski, onda može i Mišak na PMF.![]()
Baba je večeras u ST. Ko će to dočekat, ja ću zaspat. Undo, ako ideš, donesi mi zapisnik.
A štaš kad si takva.Ajme, uvijek sam u pravu, čak i kad mi se ne da.
Ne, treba stvari bolje razumjeti, naći neke nove varijable i tako to.MightyMe wrote: Does God Play Dice?![]()
Jel ga onda uopće ima? Mislin, ni kocke ne baca. Kamoli onda da radi šta ozbiljnije.Karl Jozef » wrote: Ne, treba stvari bolje razumjeti, naći neke nove varijable i tako to.![]()
A opet možda i da.
Zekoslawa » wrote: Ja sam sad tek na putu prema najboljim godinama. Jedva čekam da ostarim još malo. Ne puno, doduše.
Ja sam već star.MightyMe wrote: Nisi sad, al za koju godinu ja mlad, potentan, a tebe već reuma lagano vata.![]()
Ovisi koji dio njegove stvarnosti. Ovaj zemaljski ga je mislim imao.MightyMe » wrote: Jel ga onda uopće ima? Mislin, ni kocke ne baca. Kamoli onda da radi šta ozbiljnije.
![]()
Dobar tek.Zekoslawa » wrote:Ja sad idem jesti svoj bogovski ručak. A vi gladujte i pametujte. I pričajte s mlađima.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests