Bespuća trkeljaške zbiljnosti

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:17

Karl Jozef » wrote:Dobro jutro. :D Image
Krasno. U 14 h on poželi dobro jutro. :rolleyes:

Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to. :kava:

MightyMe

Post 04 Feb 2013, 14:18

Zekoslawa » wrote: Krasno. U 14 h on poželi dobro jutro. :rolleyes:

Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to. :kava:
:raspa:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:20

MightyMe » wrote:
:raspa:
Šta je, gladan? Ne prolazi ti u mene iksica. :kava:
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 14:22

Krivo smo se razumili, ja san taj pošten svit. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Feb 2013, 14:22

Zekoslawa » wrote: Pošten svijet već je obavio posla i posla i kuva ručak i sve to. :kava:
A štaš. :D Vidim portali se raspisali o potresu ko da je ne znam šta bilo. :rolleyes:
MightyMe wrote: :raspa:
Potpis je na mjestu. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:25

MightyMe » wrote:Krivo smo se razumili, ja san taj pošten svit. :zubo:
A jel? Pa šta ne reče da kuvaš, mogla sam ti se prištekati. :zubo:
Karl Jozef wrote: A štaš. :D Vidim portali se raspisali o potresu ko da je ne znam šta bilo. :rolleyes:
Muči, ništa ne spominji. :mama:
Jesi vidio kako su oni Talijani osuđeni što nisu narod na vrijeme upozorili prije onoga potresa? E, a bilo je više manjih prije tog jednoga? Pa ti vidi. :mama:
Potpis je na mjestu. :D
Piletina nije pećinar, ma koliko jako ti to htio. :kava:
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 14:30

Zekoslawa » wrote: A jel? Pa šta ne reče da kuvaš, mogla sam ti se prištekati. :zubo:
Ma nekakvi toć, sad se samo se sad mislin oću li uz to špagete ili pire.

Muči, ništa ne spominji. :mama:
Jesi vidio kako su oni Talijani osuđeni što nisu narod na vrijeme upozorili prije onoga potresa? E, a bilo je više manjih prije tog jednoga? Pa ti vidi. :mama:
Je, meni je isto mater grintala, kaže da je oca pitala tribaju li bižat negdi koliko je treslo. :D

Zašto ja ovo ništa ne kužin? :tuzni:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 14:31

Zekoslawa » wrote: Jesi vidio kako su oni Talijani osuđeni što nisu narod na vrijeme upozorili prije onoga potresa? E, a bilo je više manjih prije tog jednoga? Pa ti vidi. :mama:
Upozoravao je neki kvaziznanstvenik. :zubo: Sad bih trebao ići gledati na temelju čega su osudili ljude jel' to građevinare ili znanstvenike ali ako su znanstvenike onda je to bit će na temelju izjave kvaziznanstvenika. :D
Mislio sam na njegov potpis iz tjelesnog. :o S ovim forumskim se isto slažem. :D
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 14:32

MightyMe » wrote: Zašto ja ovo ništa ne kužin? :tuzni:
Ma misli da se osvrćem na tvoj potpis dolje u potpisu pa aludira da bi ja stavio nešto pećinarski/zatucano za razliku od tebe, a ja sam samo mislio na potpis u indeksu. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:33

MightyMe » wrote: Ma nekakvi toć, sad se samo se sad mislin oću li uz to špagete ili pire.
O, bogati, i pire zna skuvat. Oš ti mene ženit, a? :trep:

Ja imam šnicele u toću. I smrznute njoke. :zubo:

Je, meni je isto mater grintala, kaže da je oca pitala tribaju li bižat negdi koliko je treslo. :D
Dobro sad, nije se baš moglo stići bižati, nije to nešto dugo trajalo, manje od 10 sekundi. :D
Zašto ja ovo ništa ne kužin? :tuzni:
Mlad si još. :zubo:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:36

Karl Jozef » wrote: Upozoravao je neki kvaziznanstvenik. :zubo: Sad bih trebao ići gledati na temelju čega su osudili ljude jel' to građevinare ili znanstvenike ali ako su znanstvenike onda je to bit će na temelju izjave kvaziznanstvenika. :D
Ne, znanstvenici su osuđeni što nisu predvidjeli da ti manji potresi znače da će uslijediti jači. A-ha! :durica:
Znaš šta, jel mi vjeruješ da bih ja krepala od potresa samo da sad budem u pravu. :zubo:
Mislio sam na njegov potpis iz tjelesnog. :o S ovim forumskim se isto slažem. :D
Ja sam mislila da ti misliš na njegovo rašpanje koje je išlo na moj post o kuvanju. Pa ono kao potpisuje tebe pećinara koji se veseliš što kuvam. :D

Ostaje činjenica da ti želiš da je pilence pećinar, a nije. :kava:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 14:42

Zekoslawa » wrote: Ne, znanstvenici su osuđeni što nisu predvidjeli da ti manji potresi znače da će uslijediti jači. A-ha! :durica:

Nisi li jučer rekla da si naučila da nakon jačih idu manje. A-ha! :D
Znaš šta, jel mi vjeruješ da bih ja krepala od potresa samo da sad budem u pravu. :zubo:
A dobro. U svakom slučaju potresi su eventualno statistički predvidljivi u smislu da će ih se određeni broj u određenom vremenu dogoditi. Priču o "znanju" da će biti potres dao je neki kvaziznanstvenik. :o E sada ovdje si ti na strani kvaziznanstvenika. :vidiga:

Pozovi ga na kakva predavanja na PMFu ili tako nešto. :o :zubo:
Ja sam mislila da ti misliš na njegovo rašpanje koje je išlo na moj post o kuvanju. Pa ono kao potpisuje tebe pećinara koji se veseliš što kuvam. :D
Ova interpretacija mi je draža, pa neka postane službena. :D
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:49

Karl Jozef » wrote: Nisi li jučer rekla da si naučila da nakon jačih idu manje. A-ha! :D
Pa ne mora biti. Mislim, nakon jednog velikoga obično tlo još malo podrhtava, ali viš kako je to bilo u Italiji. Uostalom, pitaj Majtija, on će to bolje znati. :o
A dobro. U svakom slučaju potresi su eventualno statistički predvidljivi u smislu da će ih se određeni broj u određenom vremenu dogoditi. Priču o "znanju" da će biti potres dao je neki kvaziznanstvenik. :o E sada ovdje si ti na strani kvaziznanstvenika. :vidiga:
Jesam li ja sud? Nisam, bogami. Sud, sud ih je osudio, jebemu sve. :gaah:
Pozovi ga na kakva predavanja na PMFu ili tako nešto. :o :zubo:
Oću, tako da znaš. Ako može baba na filozofski, onda može i Mišak na PMF. :usama:
Baba je večeras u ST. Ko će to dočekat, ja ću zaspat. Undo, ako ideš, donesi mi zapisnik. :D

Ova interpretacija mi je draža, pa neka postane službena. :D
Ajme, uvijek sam u pravu, čak i kad mi se ne da. :raspa:
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 14:50

Zekoslawa » wrote: O, bogati, i pire zna skuvat. Oš ti mene ženit, a? :trep:
Stara si mi. :kava:

:zubo:
Karl Jozef wrote:
To me nekako podsjeća na radioaktivni raspad. Znaš za koliko vrimena će ih se pola raspast, a kad će koji i oće li uopće se ne zna. :D
Does God Play Dice? :zubo:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:54

Veze ti nemaš, mali. :durica:

Jebite se, nećete jesti moje šnicele. :durica:
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 14:56

Zekoslawa » wrote:Veze ti nemaš, mali. :durica:

Jebite se, nećete jesti moje šnicele. :durica:
Nisi sad, al za koju godinu ja mlad, potentan, a tebe već reuma lagano vata. :zubo:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 14:59

MightyMe » wrote:
Nisi sad, al za koju godinu ja mlad, potentan, a tebe već reuma lagano vata. :zubo:
I opet ti veze nemaš. :durica:

Ja sam sad tek na putu prema najboljim godinama. Jedva čekam da ostarim još malo. Ne puno, doduše. :durica:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 15:00

Zekoslawa » wrote: Jesam li ja sud? Nisam, bogami. Sud, sud ih je osudio, jebemu sve. :gaah:
:giggle:
Oću, tako da znaš. Ako može baba na filozofski, onda može i Mišak na PMF. :usama:
Baba je večeras u ST. Ko će to dočekat, ja ću zaspat. Undo, ako ideš, donesi mi zapisnik. :D
Znači baba se ne da iz Hrvatske. :zubo:
Ajme, uvijek sam u pravu, čak i kad mi se ne da. :raspa:
A štaš kad si takva. :D
MightyMe wrote: Does God Play Dice? :zubo:
Ne, treba stvari bolje razumjeti, naći neke nove varijable i tako to. :o :zubo: A opet možda i da. :misli:
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 15:02

Karl Jozef » wrote: Ne, treba stvari bolje razumjeti, naći neke nove varijable i tako to. :o :zubo: A opet možda i da. :misli:
Jel ga onda uopće ima? Mislin, ni kocke ne baca. Kamoli onda da radi šta ozbiljnije.

Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 15:02

Zekoslawa » wrote: Ja sam sad tek na putu prema najboljim godinama. Jedva čekam da ostarim još malo. Ne puno, doduše. :durica:
MightyMe wrote: Nisi sad, al za koju godinu ja mlad, potentan, a tebe već reuma lagano vata. :zubo:
Ja sam već star. :tuzni:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 15:04

Ja sad idem jesti svoj bogovski ručak. A vi gladujte i pametujte. I pričajte s mlađima. :durica:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 15:05

MightyMe » wrote: Jel ga onda uopće ima? Mislin, ni kocke ne baca. Kamoli onda da radi šta ozbiljnije.

Ovisi koji dio njegove stvarnosti. Ovaj zemaljski ga je mislim imao. :zubo:
Karlinjo

Post 04 Feb 2013, 15:05

Zekoslawa » wrote:Ja sad idem jesti svoj bogovski ručak. A vi gladujte i pametujte. I pričajte s mlađima. :durica:
Dobar tek. :D Nemoj sjedit ispod lustera. :o
MightyMe

Post 04 Feb 2013, 15:07

Dobar tek, sad je i moje brzo gotovo. :klopa:
Zekoslawa

Post 04 Feb 2013, 15:59

Poše, difan ručak! :xlux: :xlux: :xlux:
Ima još ako je tkogod gladan.

I difna vijest - muva je izletjela kroz prozor. Eto, sad smo tu samo Đurđa i ja, čak ni muva neće biti sa mnom da je zagrlim u slučaju novog potresa. :tuzni:

A di nam je zubić-vila?
  • Information