Prvi trkeljaški sabor
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Rekla mi je Klončica na derneku da vratim stari nick. Kako ne bi ispalo da je slušam jer sam zaluđen njenim očima i osmijehom, otvaram referendum. 
Potpisi su za budale.
Ne mora biti materijalistička hulja. Dovoljno je biti realističan. Hulja ili ne je opcija; kako ti drago...a unda » wrote: ..a ko se ne moze razocarat, taj je odrastao, materijalisticka je geteova hulja i ne zna se vise igrat. ukratko, dekadentan je, a mi s vama takvima ne zelimo imat posla, jer bi se mogli razocarat. mi, ne vi, jasno..![]()
![]()
Meni je ovaj noviji poznatiji i domaćiji od starog, pa bih ja da ga zadržiš. U toj si mi formi za srce prirastao, šta'š.Hekatonhir » wrote:Rekla mi je Klončica na derneku da vratim stari nick. Kako ne bi ispalo da je slušam jer sam zaluđen njenim očima i osmijehom, otvaram referendum.
Hekatonhir » wrote:Rekla mi je Klončica na derneku da vratim stari nick. Kako ne bi ispalo da je slušam jer sam zaluđen njenim očima i osmijehom, otvaram referendum.
Koji je stari nick?
- Stitch
- Head Honcho
Hvala ti, i na odgovoru, i na srcu.Emericzy » wrote: Meni je ovaj noviji poznatiji i domaćiji od starog, pa bih ja da ga zadržiš. U toj si mi formi za srce prirastao, šta'š.
Stitch.Aristocat » wrote:
Koji je stari nick?
Potpisi su za budale.
+ 1Emericzy » wrote: Meni je ovaj noviji poznatiji i domaćiji od starog, pa bih ja da ga zadržiš. U toj si mi formi za srce prirastao, šta'š.
- Stitch
- Head Honcho
Brzo si odustala. A taman sam zbog tebe krenuo ubijati zmajeve i činiti druga herojska djela.klonka » wrote:Ma da, ne zapravo. Meni je draži stari, naravno, ali kao što ja više ne bih bila mrkva, tako mi je jasno da se heku ne da biti stič. A i paše mu na ovaj forum, ima i svog smajlića i sve.
I tebi hvala. Iako mi nisi eksplicitno iskazala privrženost kao Emer. No dobro, možeš to na idućem tulumu.baja wrote: + 1![]()
Potpisi su za budale.
Ako smijem pitati, a zasto si promijenio nick?
Ocigledno se ne krijes iza drugog pa zasto onda?
-
Almost Rosey
Kaj si ti neki psiholog ili nešto?Aristocat » wrote:Ako smijem pitati, a zasto si promijenio nick?
bio je u zatvoru više godina, i bilo ga je strah da ga žene više neće htjet kad se rehabilitiraoAristocat » wrote:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Nisam ni psiholog ni nesto.
Znatizeljna sam.
- Stitch
- Head Honcho
Na to će ti pitanje možda najbolje odgovoriti kolumna s jednoga portala. Nazvao sam je Melankolija. I nigdje nisam preciznije objasnio zašto je Stitch mrtav.Aristocat » wrote:
"Sinoć sam dugo švrljao jednim forumom u potrazi za inspiracijom. Čitao što ljudi pišu i katkad im odgovarao, u prilično čudnom raspoloženju. Jer me sve podsjećalo na nju. Dijelili smo ga godinama i nakon prekida ondje ni riječi nisam napisao. Da, i blog sam čak zatvorio. Na ljubavne staze nikad se ne vraćam. Pa onda ni na virtualne. Bez obzira na to koliko mi značile.
Sve dosad. I naletim na temu gdje jedna forumašica pita koliko ljudi razmišljaju o bivšima. Sjete li ih se katkad, pomisle li da su trebali ostati u vezi, bude li im žao...
Nesvjesno, pogodila je sve o čemu sam razmišljao. Stvarima koje smo putem podijelili, stvarima koje sam ja dao njoj, i ona ostavila meni. Stvarima koje joj vjerojatno ništa više ne znače. Ali znače meni, svemu unatoč.
I ne znam bude li njoj žao, ali znam da bude meni. No ne u smislu koji možda očekujete - ne žalim za prošlošću jer me nova veza uvijek riješi kovčega stare. Nego osjećam nešto što ne mogu precizno definirati - svaka žena u mom životu dobije komadić moga srca. Mojih sjećanja. Pa tako i ona. I kad se prošetam tim muzejom, metaforički rečeno, osjetim... melankoliju, valjda. Ne bol, ne gorčinu - nego tugu stoput, tisuću puta rasplinutu vremenom.
Ne znam kako da to nazovem, doista. Ali nije ružno. Tek me malčice štrecne."
Potpisi su za budale.
A, to je razlog.jevgenija » wrote: bio je u zatvoru više godina, i bilo ga je strah da ga žene više neće htjet kad se rehabilitirao
Hekatonhir » wrote:
Na to će ti pitanje možda najbolje odgovoriti kolumna s jednoga portala. Nazvao sam je Melankolija. I nigdje nisam preciznije objasnio zašto je Stitch mrtav.
........
Wow...
elegantni napad na strukture. Mi revolucijonarni bi rekli revolucija, hijerarhijska buržoazija bi rekla veleizdaja, pa ovisi kom postaviš pitanje
a vidim i da je u zatvorskim memoarima malo revidirao povijest. Neka, Stonogo, i ja bih tako da završim u zatvoru
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
af afHekatonhir » wrote: Iako mi nisi eksplicitno iskazala privrženost ....
lijepo :nema prikladnog smajlića:Nazvao sam je Melankolija
Znaci, napad slovima iz vazduha, a sa kopna tupim TZK olovkama. Jeste. Elegantno moram da priznam.jevgenija » wrote: elegantni napad na strukture.
- Stitch
- Head Honcho
Bolje nemoj. Seks je svakodnevan, ali ipak monoton.jevgenija » wrote: a vidim i da je u zatvorskim memoarima malo revidirao povijest. Neka, Stonogo, i ja bih tako da završim u zatvoru
Potpisi su za budale.
Tek da se zna, ja sam zbog tebe došla na forum.Hekatonhir » wrote:Rekla mi je Klončica na derneku da vratim stari nick. Kako ne bi ispalo da je slušam jer sam zaluđen njenim očima i osmijehom, otvaram referendum.
Ozbiljno. Tj. zbog Stitcha. I posve mi je svejedno, zovi se kako je tebi draže.
edit: I kad me jedna prijateljica novinarka pita za mišljenje o kakvoj jezičnoj dilemi, obavezno na kraju doda: "A što kaže Stitch?" Ja se onda jako naljutim, kao.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
ok, realisticna hulja.Emericzy » wrote: Ne mora biti materijalistička hulja. Dovoljno je biti realističan. Hulja ili ne je opcija; kako ti drago.
Ma imao sam prijevoz, ali me majstor tako ogulio da nisam htio dolaziti sa sićom u padže.Hekatonhir » wrote:Nudio sam prijevoz, dvaput. Nemoj mi dakle o višoj sili, ja sam još viša.
Sorry, Elli.
stich?.. stich?
..tko je to? ..sto je to? cini mi se da gdjekad sanjah nesto sto me podsjecase na to..
ja ne znam nikog drugog osim hekatonhira, dakle nemam se za sto niti odlucit.
ali, ocito je hekatonhir upoznao klonku i sklon je pristati biti sve sto ona hoce, samo za njeno zadovoljstvo. ah..

ja ne znam nikog drugog osim hekatonhira, dakle nemam se za sto niti odlucit.
ali, ocito je hekatonhir upoznao klonku i sklon je pristati biti sve sto ona hoce, samo za njeno zadovoljstvo. ah..
Kiseljenje zelja (to je bilo prošli put, zar ne?) puno je uvjerljiviji izgovor.judolino » wrote:
Ma imao sam prijevoz, ali me majstor tako ogulio da nisam htio dolaziti sa sićom u padže.
Sorry, Elli.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
daj, ajde, kad je pet piva bilo problem? ..skupilo bi se. osim toga, ima hek budzet, mogao se masit za sto kuna, obavjestit pucanstvo o vanrednoj situaciji, sto kuna bih nanovo poslao jer razumijem vise ineterese i bog ga veselija, sta.judolino » wrote:
Ma imao sam prijevoz, ali me majstor tako ogulio da nisam htio dolaziti sa sićom u padže.
Sorry, Elli.
pametni ljudi sve rijese..
-
- Information
-