Ja bih rekla Dubrovnik.Almost Rosey » wrote:Potješe, pa gdje si ti to?
Prvi trkeljaški sabor
Prije nego me staviš ignore:
http://www.index.hr/xmag/clanak/u-dubro ... 83788.aspx
Sad možeš.
P.S. I u ovom članku se pokazala zavidna kvaliteta novinarstva u Hrvata. Nevjerovatno.
-
Almost Rosey
O glupa li sam, zbunile me ove "dvije državne granice" 
sretnik! a, reci, jesi li bogat?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Slike sisa na PM a ja odgovaram imovinskom karticom. Ako budemo oboje zadovoljni, moja odvjetnica će složiti kratki predbračni... Prekosutra si već ovdje.
Pobogu, pročitat će ga, nemoj ju odmah preplašiti. Ili se rješavaš konkurencije?
Dovoljno. Iako, nemaš se čega bojati evo, pogledao sam službeni mail i nude mi khm, revitalizirajuće tablete sa 20% popusta. Morat ću opet sa adminima o spamu. Nego, lako je za ugovor...Tea Tree » wrote: Pomalo.![]()
Zavisi koliko si mlad. Imam već u glavi neke odredbe ugovora. Pročitat ćeš ih.![]()
Pa nije to ništa čudno. Bili smo ondje; znamo što je bilo.Melody » wrote:I da, ova šutnja što zavlada nakon sastanaka, odnosno nepričanje o sastanku, isto je normalna stvar, preboljet ćete![]()
:veteranka:
Drugo je što ste vi koji niste bili sad znatiželjni.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Čovjek koji ništa ne očekuje nikad se neće razočarati, rekao bi Castaneda. I ja sam veteran, ali moram poštovati zavjet šutnje.Melody » wrote:I da, ova šutnja što zavlada nakon sastanaka, odnosno nepričanje o sastanku, isto je normalna stvar, preboljet ćete![]()
:veteranka:
Potpisi su za budale.
XHekatonhir » wrote:
Čovjek koji ništa ne očekuje nikad se neće razočarati, rekao bi Castaneda. I ja sam veteran, ali moram poštovati zavjet šutnje.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..a unda, kako praviš te krostine, kroštine? Sveudlj me čežnja mori otkad čuh za njih. Jutros se probudih s takvom željom za češnjakom a neznajuć utažit je na neki elagantan način, učinih to primitivno i nedostojno. Prepekla sam kruh na maslinovu ulju, natrljala češnjakom i namazala paštetom. Usput sam greškom otvorila vino bijelo umjesto crnog i sad plaćam danak svom nemaru.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
I ja volim utrljati češnjak u kruh, to je super. 
Potpisi su za budale.
dobro zvuči, ja bi preskočila paštetuMargarita » wrote:...Prepekla sam kruh na maslinovu ulju, natrljala češnjakom i namazala paštetom.
ovo ljeto su nas frendovi počastili divnom večerom, spremanom na otvorenoj vatri... napravili su i pogačice od crnog brašna koje smo, vrele, premazivali češnjakom i uljem
Dobre stvari dobro zvuče i imaju manu - kad ih počnem ne znam stati. Zato su mi mnoge dobre stvari koje sam počela izašle na nos, a mnoge nisam ni probala bojeći se da mi ne izađu na nos. Dupla šteta.baja » wrote: dobro zvuči, ja bi preskočila paštetu
ovo ljeto su nas frendovi počastili divnom večerom, spremanom na otvorenoj vatri... napravili su i pogačice od crnog brašna koje smo, vrele, premazivali češnjakom i uljem
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..sta kako pravim? pravi se onako kako se pravi, tj kako se oce pravit. popecem kruh, izgratam na njemu rezanj luka i stavim na to maslinovog ulja i soli..Margarita » wrote:..a unda, kako praviš te krostine, kroštine? Sveudlj me čežnja mori otkad čuh za njih. Jutros se probudih s takvom željom za češnjakom a neznajuć utažit je na neki elagantan način, učinih to primitivno i nedostojno. Prepekla sam kruh na maslinovu ulju, natrljala češnjakom i namazala paštetom. Usput sam greškom otvorila vino bijelo umjesto crnog i sad plaćam danak svom nemaru.
poslije toga ako oces stavis sta imas..ja volim stavit malo salse, ili kaparu koju, dvi suze parmezana prozirno rezanog, slanu srdelu ili incun..mos i pastetu od sredele ili neku drugu pastetu koju ces izmislit. mos i lece malo skuhat i izpastetizirat..mos sta oces, sta imas.
zasto greska, zasto danak zasto nemar?
ustvari, ti si se probudila i trebalo ti je opravdanje za popit dvi case vina, pa kao, ono, aj..amo koji krostin da nije na gladno..
..a ko se ne moze razocarat, taj je odrastao, materijalisticka je geteova hulja i ne zna se vise igrat. ukratko, dekadentan je, a mi s vama takvima ne zelimo imat posla, jer bi se mogli razocarat. mi, ne vi, jasno..Hekatonhir » wrote:
Čovjek koji ništa ne očekuje nikad se neće razočarati, rekao bi Castaneda. I ja sam veteran, ali moram poštovati zavjet šutnje.
- Stitch
- Head Honcho
Nudio sam prijevoz, dvaput. Nemoj mi dakle o višoj sili, ja sam još viša. 
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Tebi ta viša sila prelazi u naviku.judolino » wrote:Samo da javim da mi je žao kaj nisam došel. A jebiga, viša sila.
-
- Information
-