Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 21 Jan 2012, 19:49

Bump.
Situvacija prije cca. sat vremena: sama sam doma, neam keša, cigareta imam još jednu kutiju. Inače ja vaik imam kutiju viška, znači kad ostane još kutija-ondak iđem na kijosk. U radijusu od trijest metara od stana nalaze mi se bankomat, dućan i 2 kijoska.
Izađem ja vanka, samo tenisice obujem, ništa jakna i te šeme, sve je blizu...i pravac-bankomat.
Servisira se. :gaah:
Ništa, uđem u dućan, kupit ću cigarete na karticu, nije baš fora, al štaš.
Nemaju mojih cigareta. :gaah:
Nemaju skoro ništa, zakazala isporuka ko zna zašto...priča teta, a ja pizdim.
Ništa, mislim se, popljačkat ću malo onu zalihu u kojoj nam doma stoje pare, a u koju inače ne posežem...prolazim pored prvog kioska, taj ionako ne drži TDR-ove pušilice...prolazim pored drugog-ne radi. :gaah:
Radijo je prije 5 minuta kad sam išla na bankomat, evo sad ne radi. Možda se žemskoj pripišalo, a možda je i kući ošla, ko bi ga znao.
Vraćam se u dućan i kupujem kutiju nekih fušljavih cigareta. Na karticu. :facepalm: Jer mi se sutra ne mili po ustajanju ić po cigarete, a ko zna oće li jih i bit. A zatrkeljam li se mogla bi mi preostala kutija bit malo. Za svaki slučaj nazovem svoju sreću i velim mu da, ako može, neđe kupi moje cigarete.

Treba ić živit na Kubu. Tamo mi se vake pizdarije ne bi događale. Cigarete/cigare, komunizam, delfinčići...meni više ni ne treba. :ne zna:

Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 20:13

Ajme, Nina! Mrzim takve zajebe, mrzim. Razina popizditisa ponekad dođe do razine kao da se radi o nečem ozbiljnom. :facepalm: :rofl:
Ne znam jesi li možda ustanovila kad si došla doma da nemaš s čime pripalit. :zubo: Ako jesi, na Jarunu je vatromet povodom Kineske Nove godine. :D
Psica se sakrila u najcrnji kut kupaone. A ne živim blizu Jaruna. Ja ne znam kako bi ona da sutra zarati. :ne zna:
Ček, ti si rekla da bi na Kubu? Pa dobro, Kuba, Kina, sve je na K, ima 4 slova, ne treba cjepidlačit.
nina williams

Post 21 Jan 2012, 20:30

Tea Tree » wrote:Ajme, Nina! Mrzim takve zajebe, mrzim. Razina popizditisa ponekad dođe do razine kao da se radi o nečem ozbiljnom. :facepalm: :rofl:
Ne znam jesi li možda ustanovila kad si došla doma da nemaš s čime pripalit. :zubo: Ako jesi, na Jarunu je vatromet povodom Kineske Nove godine.
Psica se sakrila u najcrnji kut kupaone. A ne živim blizu Jaruna. Ja ne znam kako bi ona da sutra zarati. :ne zna:
Ma makar na šporet, ako drugog ponestane. :rofl:
Tea Tree » wrote:Ček, ti si rekla da bi na Kubu? Pa dobro, Kuba, Kina, sve je na K, ima 4 slova, ne treba cjepidlačit.
Kako se puši po Kini? :misli: Daju li čadit po hotelima? Ovi naši će me ubit u pojam. :visi:
Al tamo bih stršala ko div...bolje mi Kubanci izgledaju. :unda: Onako, kako da ti velim... : maše nogicom pognuta pogleda : ...oni meni baš izgledaju....:klopa:
Mislim, ako delfina ponestane. :zubo:
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 20:46

nina williams » wrote: Ma makar na šporet, ako drugog ponestane. :rofl:
Zato treba uvijek imati poneku svijeću u kući. Fino gori, a ne moraš se dizati do šporeta.
Kako se puši po Kini? :misli: Daju li čadit po hotelima? Ovi naši će me ubit u pojam. :visi:
Al tamo bih stršala ko div...bolje mi Kubanci izgledaju. :unda: Onako, kako da ti velim... : maše nogicom pognuta pogleda : ...oni meni baš izgledaju....:klopa:
Mislim, ako delfina ponestane. :zubo:
Ne znam puši li se po Kini ni kako, ako se. Što se naših tiče, da, ne smije se, ali ja jesam. :balkanac: A, mislim, što mi mogu? Tražit da platim zračenje sobe? Ili krečenje radi nekoliko cigareta zapaljenih u sobi? Grozno, odvratno, nepristojno, znam sve. A, šta'š? :ne zna:
Da, mi smo malo izvan kineskih gabarita, a nisam sigurna ni da bih ih mogla razlikovati. Možda kad bih više vremena tamo provela pa da izoštrim oko.
Nego, Kubanci, hmm, ne znam baš što se njihove visine tiče, a ne pomaže ni što su tamnoputi. Ja bih Skandinavce. Ali u njihovim hotelima isto ne daju pušit.
Sami problemi. :tuzni:
nina williams

Post 21 Jan 2012, 21:04

Tea Tree » wrote: Zato treba uvijek imati poneku svijeću u kući. Fino gori, a ne moraš se dizati do šporeta.
Al i to moraš s nečim pripalit. A jes gori i meni to po sobi, kupi dim, jebe ježa u leđa. Al mogu ti reć da je meni odvratna cigareta pripaljena na te svijeće što mi gore uokolo. Ja ložim ove mirisne, pa to je fuj za pripalit. Uništi mi svu onu finu aromu katrana :hek: , a bome i zadrži se taj okus u grlu skoro pola cigarete.
Paljenje na ove obične svijeće je O.K.
Tea Tree » wrote:Ne znam puši li se po Kini ni kako, ako se. Što se naših tiče, da, ne smije se, ali ja jesam. :balkanac: A, mislim, što mi mogu? Tražit da platim zračenje sobe? Ili krečenje radi nekoliko cigareta zapaljenih u sobi? Grozno, odvratno, nepristojno, znam sve. A, šta'š? :ne zna:
A ne znam, ja ne pušim tamo gdje je zabranjeno, a ja nova. Ne da mi se gnjavit. Zato sve manje jedem po restoranima, zimi pogotovo. Ljeti moš na terasu, al ovo mi tlaka.
Tea Tree » wrote:Da, mi smo malo izvan kineskih gabarita, a nisam sigurna ni da bih ih mogla razlikovati. Možda kad bih više vremena tamo provela pa da izoštrim oko.
Nego, Kubanci, hmm, ne znam baš što se njihove visine tiče, a ne pomaže ni što su tamnoputi. Ja bih Skandinavce. Ali u njihovim hotelima isto ne daju pušit.
Ja volim te tamne i žilave. Mnogo su mi oku ugodni. :zubo:
Tea Tree » wrote:Sami problemi. :tuzni:
Užas, užas, i ja velim. Nu nas kako nam je teško.
:rofl:
Serenità

Post 21 Jan 2012, 21:04

Imam i ja konja za trku!
Miš mi otkazuje poslušnost, u biti me scroll zeza.
Za powerpoint prezentacije mi ionako ne treba, ali ne da mi se večeras to gledati.

Šta mi vi zanimljivo radite?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
nina williams

Post 21 Jan 2012, 21:10

Serenità » wrote:Imam i ja konja za trku!
Za powerpoint prezentacije mi ionako ne treba, ali ne da mi se večeras to gledati.
Ja sam pročitala samo konji i miševi. :klopa:
Serenità » wrote:Šta mi vi zanimljivo radite?
Trenutno pokušavam otkrit šta mi pišti u stanu. Nešto se čuje, nemam pojma šta. :ne zna:
Bip-bip, svakih cca. 2 min. Neđe je u spavaćoj. :ne zna:
Evo ga opet. Ajebogaja.
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 21:13

Serenità » wrote:Imam i ja konja za trku!

Šta mi vi zanimljivo radite?
Heh, zanimljivo. :misli: Možda postane, rano je još. :zubo:
Scroll ti ne treba i inače. Mislim, olakšava ti život, ali može sve odraditi i bez njega. Meni je na poslu miš pao na pod prije 3 godine i sjebo se taj scroll kotačić. Eno ga, isti miš i dan danas. :lijenogovno: :D
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 21:14

nina williams » wrote: Trenutno pokušavam otkrit šta mi pišti u stanu. Nešto se čuje, nemam pojma šta. :ne zna:
Evo ga opet. Ajebogaja.
Pišti i ti njemu, možda to shvati kao poziv pa dođe. :ne zna:
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 21:18

nina williams » wrote: Al i to moraš s nečim pripalit. A jes gori i meni to po sobi, kupi dim, jebe ježa u leđa. Al mogu ti reć da je meni odvratna cigareta pripaljena na te svijeće što mi gore uokolo. Ja ložim ove mirisne, pa to je fuj za pripalit. Uništi mi svu onu finu aromu katrana :hek: , a bome i zadrži se taj okus u grlu skoro pola cigarete.
Paljenje na ove obične svijeće je O.K.
E, to nisam probala. Kod mene su obične, ove tzv. lučice za tzv. lampe u koje staviš vodu i neko mirisno ulje pa onda manje smrdi kuća po cigaretama. Baš lijepo! :cerek:
A ne znam, ja ne pušim tamo gdje je zabranjeno, a ja nova. Ne da mi se gnjavit. Zato sve manje jedem po restoranima, zimi pogotovo. Ljeti moš na terasu, al ovo mi tlaka.
To je najčešće slučaj s hotelom: zabranjeno je, a ja nova. A, šta'š? Tko ih tjera da brane? Mislim, nisam im ja kriva što su zabranili.
Ja volim te tamne i žilave. Mnogo su mi oku ugodni. :zubo:
Ja bih samo tamne promijenila u svijetle. I ne bih im dala više od 25 godina. Ostalo može ostati. :zubo:
Serenità

Post 21 Jan 2012, 21:18

nina williams » wrote: Ja sam pročitala samo konji i miševi. :klopa:

Trenutno pokušavam otkrit šta mi pišti u stanu. Nešto se čuje, nemam pojma šta. :ne zna:
Evo ga opet. Ajebogaja.
Previše životinja, jel? :rofl: Pogotovo jer su više manje nejestive.
Tea Tree wrote: Heh, zanimljivo. :misli: Možda postane, rano je još. :zubo:
Scroll ti ne treba i inače. Mislim, olakšava ti život, ali može sve odraditi i bez njega. Meni je na poslu miš pao na pod prije 3 godine i sjebo se taj scroll kotačić. Eno ga, isti miš i dan danas. :lijenogovno: :D
Brat mi kaže da ga rastavim i očistim, on ne želi jer tvrdi da mogu sama.
Mene strah da ga skroz ne sreundam.
A navikla sam na scroll :mama:

Idete na referendum? Ja kao sutra radim u odboru (za koji ne znam ni gdje se u biti nalazi) i pari mi se da ću nešto sjebat. :o
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
nina williams

Post 21 Jan 2012, 21:20

Tea Tree » wrote: Pišti i ti njemu, možda to shvati kao poziv pa dođe. :ne zna:
Stavila sam mu soli na rep. :mirko:
Telefon je bio, crkavala mu je baterija. Inače obično stoji na bazi, mislim da ima bar po godine da nije uopće bio u prilici pišćat. A i ne koristim ja baš tu spravu, šta bi ja znala šta pišći. :o
nina williams

Post 21 Jan 2012, 21:27

Serenità » wrote:
Previše životinja, jel? :rofl: Pogotovo jer su više manje nejestive.
Hm, hm, za mišetinu ne znam, al konjetina mi je dosta ukusna stvar.
A ruku na srce, kad bi se baš moralo...miš jema 4 noge, jede i povrća...ne može to bit ne-znam-kako lošo. Nu svinjčadi, kravčadi, kozladi i ovčadi...pa i konjova. :klopa:
Doduše, ne bi tu baš nekih pršuta bilo... :misli:

Serenità » wrote:Idete na referendum? Ja kao sutra radim u odboru (za koji ne znam ni gdje se u biti nalazi) i pari mi se da ću nešto sjebat. :o
Idem. Vaki odbornici mi ulijevaju povjerenje. :rofl:
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 21:31

Serenità » wrote: Previše životinja, jel? :rofl: Pogotovo jer su više manje nejestive.
Sve si pobrkala. Ja imam nejestive životinje u kući i po kući. Doduše, ne pište, nekako se drukčije glasaju, ali bi i propištale ako ih zamolim.
Brat mi kaže da ga rastavim i očistim, on ne želi jer tvrdi da mogu sama.
Mene strah da ga skroz ne sreundam.
A navikla sam na scroll :mama:
E, ovo mi je poznato. Princip: aj mi ti to napravi, ja ne znam. A nisi ni probala i ne želiš. Možeš, možeš. :D
Idete na referendum? Ja kao sutra radim u odboru (za koji ne znam ni gdje se u biti nalazi) i pari mi se da ću nešto sjebat. :o
Već drugi strah od sjebavanja u istom postu. :misli: Eno Rosey na modi, pitat ćemo je što misli o tome. :D
Pa ne možeš sjebat, možeš samo za ove koji se ne pojave, zaokružiti kao da su se pojavili i na njihovim listićima zaokružiti ZA. :zubo:
Serenità

Post 21 Jan 2012, 21:34

nina williams » wrote: Hm, hm, za mišetinu ne znam, al konjetina mi je dosta ukusna stvar.
A ruku na srce, kad bi se baš moralo...miš jema 4 noge, jede i povrća...ne može to bit ne-znam-kako lošo. Nu svinjčadi, kravčadi, kozladi i ovčadi...pa i konjova. :klopa:
Doduše, ne bi tu baš nekih pršuta bilo... :misli:

Idem. Vaki odbornici mi ulijevaju povjerenje. :rofl:
:rofl: Nek te tješi da baš tebe ili nekog drugog birača ne mogu sjebat, mogu jedino ponavljati sve za 15 dana, neplaćeno naravno.
Ne znam šta mi je to trebalo.
Samo da mi nije nitko došao sa žutim ili plavim potvrdama! :azdaja:

Ovo za životinje: da nisi zer'cu gladna? :zubo:
Almost Rosey

Post 21 Jan 2012, 21:37

Tea Tree » wrote:Eno Rosey na modi, pitat ćemo je što misli o tome
Pardon, šta?
:)

Inače, razmišljam da sutra uopće ne odem na glasačko mjesto. Odem li, ostat ću ondje cijeli dan :facepalm:
Serenità

Post 21 Jan 2012, 21:40

Tea Tree » wrote: Sve si pobrkala. Ja imam nejestive životinje u kući i po kući. Doduše, ne pište, nekako se drukčije glasaju, ali bi i propištale ako ih zamolim.

E, ovo mi je poznato. Princip: aj mi ti to napravi, ja ne znam. A nisi ni probala i ne želiš. Možeš, možeš. : D

Već drugi strah od sjebavanja u istom postu. :misli: Eno Rosey na modi, pitat ćemo je što misli o tome. :D
Pa ne možeš sjebat, možeš samo za ove koji se ne pojave, zaokružiti kao da su se pojavili i na njihovim listićima zaokružiti ZA. :zu bo:
Mene strah ovo brisati i pojedinačno odgovarati na određene dijelove, parcijalni kvotovi mi ne idu. :o
Nisi u redu :durica: Rekoh mu da sam se žalila na njega, odgovorio mi je da će se sigurno svi složiti s njim. On ide u elektrotehničku školu, zašto da ja riskiram? :B

Imam još par strahova u rukavu, ali mislim da je za večeras ovo dovoljno. :D
nina williams

Post 21 Jan 2012, 21:43

Serenità » wrote:
:rofl: Nek te tješi da baš tebe ili nekog drugog birača ne mogu sjebat, mogu jedino ponavljati sve za 15 dana, neplaćeno naravno.
Ne znam šta mi je to trebalo.
Samo da mi nije nitko došao sa žutim ili plavim potvrdama! :azdaja:
Šta se nije to prije plaćalo? Znam da mi je jedna prijateljica na nekim izborima radila i da je govorila kako bi joj baš dobro sjelo da ih ponove. :ne zna:
A šta su žute i plave potvrde? Ja to nemam. Mogu li ja glasat? :mama:
Serenità » wrote:Ovo za životinje: da nisi zer'cu gladna? :zubo:
Upravo sam povečerala. Svinjčetinu koju sam umotala u još svinjčetine, al dimljene, pa sve ispekla. Bilo je i nečeg zelenog na tanjuru, mislim da se brokula zove, nisam se tim baš puno bavila. :rofl:
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 21:52

Almost Rosey » wrote: Inače, razmišljam da sutra uopće ne odem na glasačko mjesto. Odem li, ostat ću ondje cijeli dan :facepalm:
Ja obično odem, zaokružim i izađem. Kod tebe organiziraju neke tulume? :D Što šutiš, svi ćemo doći kod tebe zaokruživati. :lux:
Serenità wrote: Nisi u redu :durica: Rekoh mu da sam se žalila na njega, odgovorio mi je da će se sigurno svi složiti s njim. On ide u elektrotehničku školu, zašto da ja riskiram? :B
Reci mu da su se SVI s njim složili. :D Ne mora se za to ići u elektrotehničku školu.
Što me sjeti na starog od frendice koji je nju i njenog brata uvjerio da ne zna natankat auto. Ne znam kako, ali su mu oni povjerovali i tankali tati auto. :rofl: Tata ne zna.
Serenità

Post 21 Jan 2012, 21:53

nina williams » wrote:Šta se nije to prije plaćalo? Znam da mi je jedna prijateljica na nekim izborima radila i da je govorila kako bi joj baš dobro sjelo da ih ponove. :ne zna:
A šta su žute i plave potvrde? Ja to nemam. Mogu li ja glasat? :mama:
Ne, naglasili su da zato dobro pazimo da ne bude manje zaokruženih na popisu nego listića.
Ako glasuješ u svom prebivalištu, ne trebaju ti te potvrde.

Gledala bih zadnji nastavak HIMYM, a tv zauzet. :gaah:
Almost Rosey

Post 21 Jan 2012, 22:01

Tea Tree » wrote:Ja obično odem, zaokružim i izađem. Kod tebe organiziraju neke tulume? :D Što šutiš, svi ćemo doći kod tebe zaokruživati. :lux:
:rofl: htjedoh kazat da ne znam što zaokružiti.

Nego, nisam dobila odgovor.
Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 22:11

Almost Rosey » wrote: Nego, nisam dobila odgovor.
Jel na ovo:
Almost Rosey » wrote: Pardon, šta?
:)
To sam se zajebavala jer je serenita u istom postu izrazila strah da će sjebat miša i da će sjebat nešto na sutrašnjem referendumu. :zubo: :rofl: Pa sam rekla da su to 2 straha u jednom postu, ali rekla je da ima još, samo ih ne da večeras. :D
blue
Asgard

Post 21 Jan 2012, 22:16

Rosey, eci peci pec :ne zna: :D
Almost Rosey

Post 21 Jan 2012, 22:22

Izvinićeš, meni nitko nije platio dežurstvo :durica: :zubo:

blue, bit će me sram, ma što zaokružila. Onako, prosto sram. Ali cijenim savjet :mig:
nina williams

Post 21 Jan 2012, 23:14

Serenità » wrote:
Ne, naglasili su da zato dobro pazimo da ne bude manje zaokruženih na popisu nego listića.
Ako glasuješ u svom prebivalištu, ne trebaju ti te potvrde.

Gledala bih zadnji nastavak HIMYM, a tv zauzet. :gaah:
Ha? WTF? Pa ne mogu vjerovat, upravo radi ovog sam pretumbavala raspored...pročitala sam da se na referendumu ne može glasat osim u mjestu prebivališta. Nu:http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/16 ... ndumu.html
I ko pravi mali savjestan građanin odlučila ispunit svoju građansku dužnost i nema brale micanja dok ne glasam. A sad mi veliš da se može. :gaah: Pa đe si prije bila? :gaah:
Uvijek najebem rad sitnih slova. :mad:
  • Information