Pa, mogla bih probati njih okačit na uši.kukuriku » wrote:Pa lijepe su. Ali meni je isto 1700 eura puno ljepše.
Nakit i ostale kinĐurije!
Nemoj. Bit ćeš preupadljiva. Skrij ih radije kod mene na računu. Nitko neće znat da su tvoje, čak ni USKOK.Margarita » wrote: Pa, mogla bih probati njih okačit na uši.
Nek(v)arljiva.
-
Almost Rosey
Bome su krasne
Ali ako ne donose doručak u krevet, zaboravi
Ali ako ne donose doručak u krevet, zaboravi
Kupila bih neke srebrne na slicnu felu i s ostatkom love otisla na neko dobro putovanje.kukuriku » wrote:Pa lijepe su. Ali meni je isto 1700 eura puno ljepše.
Hm, ako bih ih baš željela dobiti trebala bih ja donijeti doručak u krevet. I još ponešto. Ali sam sad vidjela i jedne čist zgodne za 300 kn i mislim da ću si te kupiti. Nekakvi plavi rombovi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Beta ženka
Moje trenutne:

10 kn, odnosno 1,32 € po srednjem tečaju HNB-a na današnji dan.

10 kn, odnosno 1,32 € po srednjem tečaju HNB-a na današnji dan.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nedosljedna si, ti medvjedi nose oko vrata simbol buržoaske dekadencije, leptir-mašnu. Trebala bi ih konceptualno spojiti s onim petokrakama: zabij petokraku medonjama u guzicu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
Vrrrleče, nabijem tebi zvijezdu u guzicu kad se cerekam naglas u vlaku čitajući ovo pa me čudno gledaju.
Čuj, vidi se da ni osnove ne znaš - i iza leptir mašne se može kriti komunjara-špijun. Neprijatelj nikad ne spava. Ali cijenim tvoj prijedlog
(a i podsjetio si me da već više od mjesec dana nisam kupila ništa s motivom petokraka - hvala!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Izgledaju drugačije na fotki nego uživo... sad kad ih gledam djeluju mi polumekano i ... jestivo
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
S biserima i dijamantima?Margarita » wrote: Pa, ovaj, ja. Imam sličnu ogrlicu.
Ma ove na slici su mi lijepe, ali inače mi se ideja spajanja bisera i dijamanta čini previše
Beta, stvarno igledaju jestivo, kao Haribo gumeni bomboni
- Beta ženka
Bit će da jesi.Mustique » wrote:
Izgledaju drugačije na fotki nego uživo... sad kad ih gledam djeluju mi polumekano i ... jestivo. Bit će da sam jako gladna
Eto, nova ideja za "consumable" nakit.
Ali kako mi Mustique reče - više liče na pjenaste šećerne bombone.
Margarita » wrote: Da. Nekad sam bila i ja mlada i poklanjali su mi dragulje i drangulije. Nisu kužili da me to baš i ne zanima.
Meni nikad nisu poklanjali dragulje, jel' moj voz sad proš'o jer nisam više mlada?
(al radije bih da mi poklone nešto fotografsko ili kompjutersko u toj protuvrijednosti - ako im se baš poklanja
- blackcoffee
Žena bez nakita i nije žena, samo ako ga ume nositi. 
Hm, ne znam gdje bi pitala, pa ću tu - imam prsten i ogrlicu sjajno srebrne boje, problemje što se ta boja počela guliti, a metal u podlozi je neki crvenkast (nije bakar, pretvrdo je) - htjela bi posrebriti nečim. Postoji li neka boja ili sprej, je da je jeftina bižuterija, ali su mi baš lijepi komadi nakita i htjela bi ih nositi 
-
Almost Rosey
Neki gusti lak za nokte? Doduše, na metalu, ne znam baš..
NećeMorticia » wrote:Bojim se da ti tome nema pomoći, bilo što što staviš preko će ti se početi guliti i/ili puštati boju na kožu.
I trenutnu boju su morali nekako nanijeti
E, hobby artPješčana wrote:probak pitati u hobby art dućanima, ili po diy blogovima
-
- Information
-