Smiješ.... pitat exanais ili maricu, svejedno.
Ček, ozbiljno pitaš?ex anais » wrote:Nodenše, čime si zaradio parcijalu, zaboga.
Samo sam bio ja.
Smiješ.... pitat exanais ili maricu, svejedno.
Ček, ozbiljno pitaš?ex anais » wrote:Nodenše, čime si zaradio parcijalu, zaboga.
Suprotnog?nodens » wrote: Ja nisam takav bio ni onda.![]()
Zato sam danas ovakav.
I nije to 'strah' od onog što ti misliš, nego od onog suprotno.Ili u najmanju ruku drugačijeg.
Jok, ne toga. Ne zezam se kad kažem da se ne znam 'zaljubit', to mi zvuči kao nemoguća misija.Tea Tree » wrote: Suprotnog?Kao obezglavljenog zaljubljivanja i one čuvene potpune predaje toj osobi, ali ireverzibilno?
Ono, bojiš se da ti ne ostane tako?(ovime se plašilo djecu kad rade grimase: nemoj, ostaće ti tako)
Neki su lakši na obaraču po tim pitanjima, a nekima treba puno više da im se netko uopće svidi. Ne mislim da imaš neki poseban problem, kako ti to voliš predstavljati.nodens » wrote:
Jok, ne toga. Ne zezam se kad kažem da se ne znam 'zaljubit', to mi zvuči kao nemoguća misija.
Maspater, nikad ne dolazim na ove teme, a tu ima puno zanimljivog.nodens » wrote:
Ček, ozbiljno pitaš?Pa i tu bih odavno zaradio bar parcijalu, da nema tak malo članova.
Samo sam bio ja.![]()
Zar treba bolji razlog?
Pa i nemam.Tea Tree » wrote: Neki su lakši na obaraču po tim pitanjima, a nekima treba puno više da im se netko uopće svidi. Ne mislim da imaš neki poseban problem, kako ti to voliš predstavljati.![]()
Gle sad nju!ex anais » wrote:
Nije.
Ma neće. Sigurno se tamo sramotio. Razumijem ga, ni ja ne bih na njegovom mjestu.
Zapravo ima jako malo postova na ovim ljubavnim pdfovima.Perzefona » wrote: Ma neće. Sigurno se tamo sramotio. Razumijem ga, ni ja ne bih na njegovom mjestu.
Onda dobro. Politika i navijači ionako me ne zanimaju.
Ma kakvi. Nodens nam se bavi duhovnim sferama.Perzefona » wrote: Onda dobro. Politika i navijači ionako me ne zanimaju.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests