Nikak' da odgovoriš koji to predmet moraš štrebat.
Drugi summit Nesvrstanih
Tek sam sad ovo skužila. Bože, stvarno si neoprezna. Ali kako ću mu postati ljubavnica, vidi što kaže:ex anais » wrote:
Eto, njega uzmi za ljubavnika.
"Preko neta upoznaš lažnu unutrašnjost,ko ti jamći da se dopisuješ čak i sa osobom suprotnog spola"
Bože! Dragi, mi smo match made in heaven.nodens » wrote:"Pa bolje možeš upoznat unutrašnjost na cesti nego preko neta.Preko neta se više laže ,direktno uživo ipak teže.Više je laži preko neta.Preko neta upoznaš lažnu unutrašnjost,ko ti jamći da se dopisuješ čak i sa osobom suprotnog spola.Zato direkt jer oči u oči se ipak manje laže,nego preko iskrice npr"
Ovo sam doživio... koga zanimaju detalji nek' digne dva prsta.
Ma to on bunca od pesimizima. Brzo bi se on otopio.Tea Tree » wrote: Tek sam sad ovo skužila. Bože, stvarno si neoprezna. Ali kako ću mu postati ljubavnica, vidi što kaže:
"Preko neta upoznaš lažnu unutrašnjost,ko ti jamći da se dopisuješ čak i sa osobom suprotnog spola"
Doduše, meni nije odgovorio na pp.
Iz Splita je. Možda ga Unda zna.
Nije baš duga priča, može se sažeti ovako nekako: bila je ta izvjesna 'Mina' iz mog klana na jednom MUD-u prije hmmm određenog broja godina
- i ono, vrrrlo sposobna muderica, idealni wingman za pičit okolo i uništavat kojekakva čudovišta
...
Enivej, i valjda sam se počeo malo već i topit od tog tamanjenja čudovišta ispresijecanog s dubokoumnim razgovorima
- kad li, Mina ti meni prizna da se zapravo zove Jyh-I Lu, amerikanaC kineskog porijekla.
Ahem, kako čudan osjećaj.... gotty try it.
Enivej, i valjda sam se počeo malo već i topit od tog tamanjenja čudovišta ispresijecanog s dubokoumnim razgovorima
Ti ne da nisi mlad, star si barem kao ja.
Nijesam, mislim da sam ipak nešto mlađi, ako sam dobro ubrao tvoje godine, u šumi tih kojekakvih dezinformacija.Tea Tree » wrote: Ti ne da nisi mlad, star si barem kao ja.
'Zaljubio' je ipak malo prejaka riječ
Što je MUD i wingman? Aj ti reci da ne guglam. To igra neka online ili?nodens » wrote:Nije baš duga priča, može se sažeti ovako nekako: bila je ta izvjesna 'Mina' iz mog klana na jednom MUD-u prije hmmm određenog broja godina- i ono, vrrrlo sposobna muderica, idealni wingman za pičit okolo i uništavat kojekakva čudovišta
...
Enivej, i valjda sam se počeo malo već i topit od tog tamanjenja čudovišta ispresijecanog s dubokoumnim razgovorima- kad li, Mina ti meni prizna da se zapravo zove Jyh-I Lu, amerikanaC kineskog porijekla.
![]()
Enivej, poslije smo još godinu dana pičili okolo i uništavali čudovišta... dakako, bio je jednako dobar wingman, čak i bolji - nije bilo te nekakve tenzije koja samo smeta kad se trebaš koncentrirati na predmetno čudoviše koje treba skratit za glavu. 
To ovaj tvoj wingman.
Da, mrežna tekstualna igra, preteča ovih danas MMORPG-ova kao World of Warcraft.Tea Tree » wrote: Što je MUD i wingman? Aj ti reci da ne guglam. To igra neka online ili?
Kratica od 'Multi-User Dungeons'. A wingman je isto ono što i u zrakoplovstvu - pomoćnik, desna ruka.
Šuti, nije nikad saznao. Još nas je njegova cura naganjala. A znaju nas i uživo. Ludo mlado poremećeno.Tea Tree » wrote: To ovaj tvoj wingman.
Mnogi dijele ljubav prema Kerumu, ali mi se čini da bi to u slučaju njega i unde bila jedina poveznica.ex anais » wrote:
Ma to on bunca od pesimizima. Brzo bi se on otopio.
Doduše, meni nije odgovorio na pp.![]()
Iz Splita je. Možda ga Unda zna.Mislim, dijele ljubav prema Kerumu.
Negdje sam pročitao 39Tea Tree » wrote: Aj reci što si ubrao, baš me zanima je li točno.
Tea Tree » wrote: Mnogi dijele ljubav prema Kerumu, ali mi se čini da bi to u slučaju njega i unde bila jedina poveznica.
Na privatnim porukama je.
Nodense, a tko si ti bio tamo?
Ček, a kako misliš 'u mene i mog frenda'? Skupa ste ga zavlačili?
I da, što si ono rekla, koji predmet štrebaš? Nisam ubrao među svim ovim brzopoteznim postovima...
Kako misliš, 'tko'? Jedan od igrača, kao i taj moj kompić, tj. lažna kompićka.
Na MUD-ovima su inače postojali bogovi (svega nekoliko njih), i smrtnici. BTW, biti 'bog' je bilo zabavno cca. 3 dana, poslije bude samo tlaka. Bolje je biti smrtnik.
-
- Information
-