Drugi summit Nesvrstanih
Joooj
Meni nisi na ignore listi al dobro ti je ovonodens » wrote:
Nemam zapravo komentara, samo hoću iritirati Almost Rosey.Da vidi što više onih
This post was made by nodens who is currently on your ignore list. Display this post.
-
Almost Rosey
Srkni malo kave i čekaj da hiperaktivnost počne
Nervozna sam ko pas, sastajem se s mentoricom danas, mislit će da sam glupa
I curi mi krv iz nosa.
Ma vraga, ionako su mi žifci na maksimumu jer sam frustrirana što mi je propao dan i pol za učenje. Iskopčati net brutalno iz zida, inače ne bu dobro.Almost Rosey » wrote: Srkni malo kave i čekaj da hiperaktivnost počne![]()
Nervozna sam ko pas, sastajem se s mentoricom danas, mislit će da sam glupa![]()
I curi mi krv iz nosa.
Ma daj, neće mislit, ti bar imaš mentoricu.
-
Almost Rosey
A-u. Ako je učenje u pitanju, što ne odspavaš prvo malo?ex anais » wrote:
Ma vraga, ionako su mi žifci na maksimumu jer sam frustrirana što mi je propao dan i pol za učenje. Iskopčati net brutalno iz zida, inače ne bu dobro.
Ok, neću sipat savjete bezveze, ti ionako najbolje znaš
Imam mentoricu štrebericu. Sama nisam baš štreberica, ali mogu lako odglumiti jednu
A morat ću. Samo da se ne zajebem pa prespavam previše.Almost Rosey » wrote: A-u. Ako je učenje u pitanju, što ne odspavaš prvo malo?
Ok, neću sipat savjete bezveze, ti ionako najbolje znaš
Imam mentoricu štrebericu. Sama nisam baš štreberica, ali mogu lako odglumiti jednu
Meni djeluješ disciplirano. Ja sam nekoć bila štreberica. Davno. U osnovnoj.
Serenite nema, garant uči. Svi uče.
-
Almost Rosey
Pet komadaex anais » wrote:
A morat ću. Samo da se ne zajebem pa prespavam previše.Pet alarma na mobitelu bi trebalo riješit stvar.
![]()
Meni djeluješ disciplirano. Ja sam nekoć bila štreberica. Davno. U osnovnoj.![]()
Serenite nema, garant uči. Svi uče.
Iskoristila sam sve kredite, ne smijem se više zajebavat.
Ne, zbilja, je l' ima neki konkretni razlog, ili se radi o nesanici?ex anais » wrote: Jer sam pacijent.![]()
Baš lijepo što si me citirala, to se ne sakriva automatski, pa me Almost Rosey vidi - htjela, ne htjela.ex anais » wrote: Uživaj.
(Aj i ovo citiraj
A što učiš? Nešto što se samo mora štrebati, ili nešto zahtjevnije?ex anais » wrote: Ma vraga, ionako su mi žifci na maksimumu jer sam frustrirana što mi je propao dan i pol za učenje. Iskopčati net brutalno iz zida, inače ne bu dobro.
(Zapravo, meni je ovo prvo bilo mnogo gore...)
Ja sam notorni idiot. N-o-t-o-r-n-i. Ti bar imaš posao da te spriječi u prespavavanju SVEGA.
Alarme nisam ni čula, tj. ne sjećam ih se.
Nikad nisam izvodila ovako bolesne vratolomije sa spavanjem i nespavanjem. Kako ću sad pod milim bogom vratit bioritam. Kako.
Pješke.ex anais » wrote:
Ja sam notorni idiot. N-o-t-o-r-n-i. Ti bar imaš posao da te spriječi u prespavavanju SVEGA.
Alarme nisam ni čula, tj. ne sjećam ih se.
Nikad nisam izvodila ovako bolesne vratolomije sa spavanjem i nespavanjem. Kako ću sad pod milim bogom vratit bioritam. Kako.![]()
![]()
![]()
Ja sam "popodne" malo ubila oko od 22-23.30.
Što kažeš, bioritam?
Ja sam odspavala svojih osam sati.Tea Tree » wrote: Pješke.
Ja sam "popodne" malo ubila oko od 22-23.30.
Što kažeš, bioritam?Jel' se jede to?
![]()
Viš, da je sad dan, sigurno bi mi se unatoč tome uspjelo opet prispavati. Raspalila sam grijanje, možda me uspava pa uspijem još par sati do jutra tako da se počnem dizati ko čovjek. Dva dana u ovom tjednu sam se dizala ko čovjek. I bila umorna kao pas.
Pa bi.ex anais » wrote:
Ja sam odspavala svojih osam sati.![]()
![]()
![]()
Viš, da je sad dan, sigurno bi mi se unatoč tome uspjelo opet prispavati.
Bude mi žao prespavati dane, ono, ljeto, more, pas se voli kupati i tako.
Ti živiš na moru pa nemaš motivaciju godišnjeg. Nema ti spasa.
Treba me netko hipnotizirati. Vrijeme je za očajničke mjere iliti mjere očajnika.Tea Tree » wrote: Pa bi.Ja se nekako uspijem dovesti u red kad sam na godišnjem, kako apsurdno.
![]()
Bude mi žao prespavati dane, ono, ljeto, more, pas se voli kupati i tako.
Ti živiš na moru pa nemaš motivaciju godišnjeg. Nema ti spasa.
Jesi skužila da nema nikoga već dvije noći osim nas ovdje?
-
- Information
-