Isuse išta bez rukava treba zakonom zabranit
Kako za "specijalne prigode"?
V izrez 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
zakopčane kragne da.
dolčevite, aj još neke i idu, ali kad prvo pokopiš sise dolčevitom, nemaju kamo gore jer je i vrat pokriven, a rukava nema..ko da imam paket ispred sebe..not good
dolčevite, aj još neke i idu, ali kad prvo pokopiš sise dolčevitom, nemaju kamo gore jer je i vrat pokriven, a rukava nema..ko da imam paket ispred sebe..not good
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Ja obožavam dolčevite bez rukava.Pješčana » wrote:jebe mi se kakav je izrez. imam sise
u ovim vašim trokutićima se ne osjećam ugodno, ali v izrez na haljinama je
dolčevita bez rukava je apsolutno meni najgori mogući izbor
Ali skužih da sisatima ne stoje.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Dolčevite bez rukava imaju smisla kao i ljetni pulover 
Ne kužim ih i dalje.
Dobro, ne kužim ni nošenje šalova po ljeti, možda zato.
Ne kužim ih i dalje.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Beta ženka
Pa dobro, meni je "vrućije" za ruke nego vrat i leđa. Tako da su mi aman-taman.A.P. » wrote:Dolčevite bez rukava imaju smisla kao i ljetni pulover
Ne kužim ih i dalje.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
šal po ljeti je odličan aksesorajz.A.P. » wrote: Dobro, ne kužim ni nošenje šalova po ljeti, možda zato.
pokrije dekolte i ramena i štiti od sunca pa ne dobiješ fleke
navečer se zaogrneš pa se ne ježiš dok piješ pelin na ljetnoj terasi
kad si na sastanku ne gledaju svi u sise
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Maleficent
Hehe. Da mi je bar jednom u životu osjetit kak je to kad ti svi gledaju u sise. Ja nemam tih problema.Pješčana» wrote:kad si na sastanku ne gledaju svi u sise
Nisam nikad razumjela te dolcevite bez rukava em sal ne podnosim ni zimi ni nista oko vrata, al ak mi je dovoljno toplo za nesto bez rukava onda mi je komad (dupli) matrijala oko vrata tek previse.Beta ženka » wrote:
Pa dobro, meni je "vrućije" za ruke nego vrat i leđa. Tako da su mi aman-taman.
Sal ljeti ne, ali neke marame, pashmine koje fino navecer zagrnes ak je haljina ispod na bretele da. Ja se zadnje dvije godine nisam sjetila toga.
- Maleficent
Ni ja, to mi je totalno nefunkcionalan komad robe, ok, cipelaMaleficent » wrote:Ja ne kužim ljetne čizme.
Lagani šalovi ljeti su mi već ok
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Maleficent
I zaista to mislim, nije floskula.
Moram se zbiljski potruditi ako želim izgledati jeftino. Nije mi još nikad uspjelo.
Ma ne mogu podnijet ništa oko vrata po ljeti, brrr. Čak i kosu dižem i mičem s lica i vrata. Grozim se ljetne vrućine, da bar mogu gola hodat, ili barem ogrnuta nečim vrlo laganim oko ključnih dijelova.Pješčana » wrote: šal po ljeti je odličan aksesorajz.
pokrije dekolte i ramena i štiti od sunca pa ne dobiješ fleke
navečer se zaogrneš pa se ne ježiš dok piješ pelin na ljetnoj terasi
kad si na sastanku ne gledaju svi u sise
Nemam fleke od sunca niti problema s tamnjenjem i tako to, a ako znam da ću navečer sjedit vani imam specijaliziranih ljetnih vestica i to, pa si ih ponesem u torbi.
U sise nek gledaju, to produljuje život. A i ne idem s gigantskim dekoltetima nikud baš.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
ček, ti oćeš reČ da velike grudi= jeftino?Maleficent » wrote: Moram se zbiljski potruditi ako želim izgledati jeftino. Nije mi još nikad uspjelo.![]()
uopće ne moraš imat divovoski dekolte da bi ljudi gledali.A.P. wrote: U sise nek gledaju, to produljuje život. A i ne idem s gigantskim dekoltetima nikud baš.![]()
sad ispada da se opravdavam, a samo ima potrebu raspravljati s inteligentnim sugovornicima koji mi trenutno nedostaju u RL
A šta ja znam, mislim da je meni u srednjoj školi poprilično dobro išlo za rukom.Maleficent » wrote:
I zaista to mislim, nije floskula.
Moram se zbiljski potruditi ako želim izgledati jeftino. Nije mi još nikad uspjelo.![]()
Izblajhana kosa i prejaka šminka na prekratku suknju teško da mogu promašiti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa da, onda me to vodi do zaključka da će ionako gledati u sise. A sise su vrlo prirodna i lijepa pojava, i ja volim gledati u lijepu sisu, te nema smisla skrivati ih. Jest da će po ljeti biti malo otkrivenije i vidljivije, ali bože moj.Pješčana » wrote: uopće ne moraš imat divovoski dekolte da bi ljudi gledali.
sad ispada da se opravdavam, a samo ima potrebu raspravljati s inteligentnim sugovornicima koji mi trenutno nedostaju u RL
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Maleficent
Ma ne, ali moraš malo pazit kaj nosiš.Pješčana » wrote: ček, ti oćeš reČ da velike grudi= jeftino?
Uska majica mi uvijek bolje izgleda na ravnijoj curi.
Jeftino je kriva riječ, a ne pada mi na pamet bolja.
Možda neukusno?
Osim toga, zajebavamo se malo. Ne hvataj za svaku riječ.
- Beta ženka
A što da ti kažem - meni odgovaraju, em mi se sviđa taj kroj, em me odlično "temperiraju" (temperaturnoombia » wrote:
Nisam nikad razumjela te dolcevite bez rukava em sal ne podnosim ni zimi ni nista oko vrata, al ak mi je dovoljno toplo za nesto bez rukava onda mi je komad (dupli) matrijala oko vrata tek previse.Ne izgleda mi ruzno ali ne vidim prakticnu namjenu.
Sal ljeti ne, ali neke marame, pashmine koje fino navecer zagrnes ak je haljina ispod na bretele da. Ja se zadnje dvije godine nisam sjetila toga.
kao što sam rekla, fali mi poticaj u RLMaleficent » wrote:
Ma ne, ali moraš malo pazit kaj nosiš.
Uska majica mi uvijek bolje izgleda na ravnijoj curi.
Jeftino je kriva riječ, a ne pada mi na pamet bolja.
Možda neukusno?![]()
Osim toga, zajebavamo se malo. Ne hvataj za svaku riječ.
ne znam, ne nosim uske majice, baš zbog toga.
džabe, opet se vidi :ne vidi:
s tim da ja i volim sise i pokazivat i gledat i sve.
ma što ne bila uska majica? šta, ak imaš sisu, trebaš se obući u šator? kajgod.Pješčana » wrote: kao što sam rekla, fali mi poticaj u RLne fatam se, ne brini
ne znam, ne nosim uske majice, baš zbog toga.
džabe, opet se vidi :ne vidi:
s tim da ja i volim sise i pokazivat i gledat i sve.
Nek(v)arljiva.
To s tim sisama ni meni nije jasno. 
Zašto žena koja ima velike sise ne bi smjela nosit usko i deklotirano?
To je k'o da ja više nikad ne obučem minicu.
Kako da ne.
Zašto žena koja ima velike sise ne bi smjela nosit usko i deklotirano?
To je k'o da ja više nikad ne obučem minicu.
Kako da ne.
Ja samo uske majice i nosim. A imam sise.kukuriku » wrote:
ma što ne bila uska majica? šta, ak imaš sisu, trebaš se obući u šator? kajgod.
-
- Information
-