Jedino ne kužim šta je smiješno
Da ne bih samo oftopičarila, predlažem Jezebel.
Ombia, ovo nije trolerski upis
men' se ne da.m.za » wrote: Jedino ne kužim šta je smiješno![]()
Da ne bih samo oftopičarila, predlažem Jezebel.
Ombia, ovo nije trolerski upis
Bojim se da me uopće ne bi začudilo da su stvarno i bile druge i da ih toviš organskom hranom ne bi li im meso bilo mekše.ombia » wrote:
![]()
JPK samo ti trolaj, iako ocekivala sam ipak nesto bolje, ono ja sa trecim nosom na bradi ili tako to....ovo je....nemastovito. Kad sam zadnji put stavljala mice na forum, definitivno su bile druge boje.
JPK » wrote: Bojim se da me uopće ne bi začudilo da su stvarno i bile druge i da ih toviš organskom hranom ne bi li im meso bilo mekše.
Upravo ga htjedoh predložiti
Pa već moderiraš ionako
Bobbi Brown obriše pod s Laurom Mercier.
Skinula sam se s RiD-a prije par dana.Morticia » wrote:Ma daj Tupelo, već moderiraš RiD.
Priušti mi još to zadovoljstvo da te vidim kao moda na Modi i onda mogu u miru i sretna crć.
Slažem se.Morticia » wrote:Nijesam znala.
Nego, sad malo razmišljam... Kako mi na ovom trkeljanju međusobno komuniciramo i kako se častimo... Stvarno, ali stvarno nije čudno da nitko ne želi k nama.![]()
Ne bih ni ja, pobjegla bih glavom bez obzira da me ikad put slučajno nanese u ovo grotlo pakla.![]()
oš biti moderator? očito je potrebna muška ruka da ovo vodi.JPK » wrote: Nego, meni još nije jasno zašto bi netko skrivao da piše onako krasan blog.
Opet ju trolaš.m.za » wrote: Ma nije to ona
Baš sam gledala video, ona žena u šlapama je neka niska osoba s nogom 35, a Ombia je jako visoka.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests