Traži se sumoderator!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Drage modno osviještene trkeljašice i modno osviješteni trkeljaši, tražimo sumoderatora za ovu temu, budući da Gazda, pretpostavljam, gazduje na zelenijim pašnjacima.
Predložite druge, predložite sebe, izjasnite se o tuđim prijedlozima. Samo naprijed.
Predložite druge, predložite sebe, izjasnite se o tuđim prijedlozima. Samo naprijed.
Predlazem - redosljed je nebitan, neku od ovih cura, pa koja oce
Pjescana, Beta, Vodena, blue ili Almost Rosey. Njih sam upamtila na tom podforumu.
I Herp isto ali ona je vec na funkciji.
ElliQuinn mi djeluje vrlo nekonfliktno i nepartijski, ali ne znam jel zeli moderirati.
Ove gore predlozene cure mi djeluju nekonfliktno
i angazirano.
Pjescana, Beta, Vodena, blue ili Almost Rosey. Njih sam upamtila na tom podforumu.
I Herp isto ali ona je vec na funkciji.
Ove gore predlozene cure mi djeluju nekonfliktno
-
Almost Rosey
Afrika.
Hvala na nominaciji
ali mislim da nisam dorasla tome 
Hvala na nominaciji
Znate šta, može biti da Paprika jest pomalo jezičava, ali nekako ima ljudi koji su korisniji ko moderatori nego ko forumaši. I kada im se dade da nešto rade, onda znaju obuzdati jezičinu i ponašaju se drugačije. E, tako ja nekako vidim i tu našu Papriku. Ono, prosto mi je šteta da štogod ne radi, a na Modi piskara, a kao moderatora upamtila sam je relativno korektnom. Stoga evo ja je kandidiram, makar na Modi ne pišem baš, ali čitucnem.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 856 times
- Been thanked: 1643 times
Pitat ćemo Melody, onda. A možemo i Afriku. Tko zna, možda su promijenile mišljenje.
Potpisi su za budale.
I to da.Morticia » wrote:Pa nekako mi Moda ne djeluje kao strasno konfliktan pdf, a Afrika ima iskustva i znanje s alatima.
Zanimljiva teorija.Znate šta, može biti da Paprika jest pomalo jezičava, ali nekako ima ljudi koji su korisniji ko moderatori nego ko forumaši. I kada im se dade da nešto rade, onda znaju obuzdati jezičinu i ponašaju se drugačije.
kako to mislite "sumoderatora"? kad je točno Gazda zadnji put išta učinio na Modi?
tražite novog moderatora
hvala na nominaciji, ali trenutno pokrivam Hobije i nešto što ne znam izgovoriti jer su mu promijenili naziv
tražite novog moderatora
hvala na nominaciji, ali trenutno pokrivam Hobije i nešto što ne znam izgovoriti jer su mu promijenili naziv
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Melody nema, Kukuriku mi baš ne djeluje "kozmetički" (sori Kukuriku
m.za » wrote: Melody nema, Kukuriku mi baš ne djeluje "kozmetički" (sori Kukuriku), a Ombia je koliko vidim dosta zainteresirana za funkcioniranje ovog foruma, dakle angažirana je, nekonfliktna je osoba, a osim toga piše i kozmetički blog.
ombia » wrote:a upravo saznah i da blog pisem.
Kakogod, hvala dame, mnogo ste ljubezne, međutim, nemam volje ama nimalo za moderatorske angažmane i akcije
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
ne bih rekla, mislim da ombia ne voli vidljive fuge na plocicama.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-