Tko se otoka laća, od otoka i pogiba. Pazi da tebe ne bi netko ogolio na otoku.
Zbogom Jugoslavijo - i nikada više
- Beta ženka
Nemam ništa protiv, samo da nije ustaša.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja se kladim da bi ustaši i Dalmošu prvome dala.Lastan » wrote: Ili, božesačuvaj, Dalmoš.
Znao sam na faksu jednu opsjednutu Jugoslavijom i Titom, imala je zastave države i Partije po sobi, ali se neobično palila na neonaciste i skinheadse, iako je stalno pizdila protiv njih. Širila im je noge u roku od par sati od upoznavanja.
Biti i mniti svemiropolisno
Aha. A ti si joj drzao svijecu u obliku zvijezde. Komo no.JPK » wrote: Ja se kladim da bi ustaši i Dalmošu prvome dala.
Znao sam na faksu jednu opsjednutu Jugoslavijom i Titom, imala je zastave države i Partije po sobi, ali se neobično palila na neonaciste i skinheadse, iako je stalno pizdila protiv njih. Širila im je noge u roku od par sati od upoznavanja.
- Beta ženka
A i to isto.Lastan » wrote: Ili, božesačuvaj, Dalmoš.
Ali Dežulović ima prolaz, ionako je crna ofca za Dalmaciju.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pa ja nisam ustaša.
A ako bi dala Dežuloviću, mene bi mogla čak i malo platit'. Ne puno, draga si mi, ali tek tol'ko da se ne osjećam kao drolja.Beta ženka wrote:
A i to isto.
Ali Dežulović ima prolaz, ionako je crna ofca za Dalmaciju.![]()
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
vrrrlet » wrote:
Pa ja nisam ustaša.
A ako bi dala Dežuloviću, mene bi mogla čak i malo platit'. Ne puno, draga si mi, ali tek tol'ko da se ne osjećam kao drolja.
I sori - al' tebi bih platila samo da se udaljiš.
Može. Koliko bi mi platila?Beta ženka » wrote:
Sori, ali ne sjećam se da je bila riječ o tebi.
I sori - al' tebi bih platila samo da se udaljiš.
I ti opet osto suva kurca...JPK » wrote: Ja se kladim da bi ustaši i Dalmošu prvome dala.
Štaš kad pičke ne volu dobre đake.
Ne, bilo je obrnuto. Ne umačem ja u svašta.
Trebao si joj izbiti tog Tita iz usta, oka, važine i guzice. Za opće dobro.JPK » wrote: Ne, bilo je obrnuto. Ne umačem ja u svašta.
Ali razumijem da te je strah bilo općiti s osobom koja se pali na niske zdepaste neelokventne starce, koji su pobili ili utamničili čak i svoje najbliže prijatelje iz šume, diktirali jedno a živjeli drugo. Ali opet, mislio sam da si neustrašiv.
Ja ne općim iz ideoloških ili karitativnih razloga.vrrrlet » wrote:
Trebao si joj izbiti tog Tita iz usta, oka, važine i guzice. Za opće dobro.
Ali razumijem da te je strah bilo općiti s osobom koja se pali na niske zdepaste neelokventne starce, koji su pobili ili utamničili čak i svoje najbliže prijatelje iz šume, diktirali jedno a živjeli drugo. Ali opet, mislio sam da si neustrašiv.
Tko bira, onanira...JPK » wrote: Ne, bilo je obrnuto. Ne umačem ja u svašta.
A narod bi reko: Gizdav jebac, pljesniv kurac.
Ili bilo kojih drugih, uostalom...JPK wrote: Ja ne općim iz ideoloških ili karitativnih razloga.
Ajde, dobro. Ali ne valja ni otići u suprotnu krajnost, pa oženiti svaku rupu u koju ga metneš.judolino » wrote: Tko bira, onanira...
A narod bi reko: Gizdav jebac, pljesniv kurac.
Ili bilo kojih drugih, uostalom...
- schmokljan
Džingis-kan se ne bi složio.JPK » wrote: Ajde, dobro. Ali ne valja ni otići u suprotnu krajnost, pa oženiti svaku rupu u koju ga metneš.
Ha, tu smo!JPK » wrote: Ajde, dobro. Ali ne valja ni otići u suprotnu krajnost, pa oženiti svaku rupu u koju ga metneš.
Ti zapravo ne fukaš zbog straha od braka, priznaj...
A ti od bivanja u braku?
Josipović.
Ok, po pitanju seksa smo tu negdje, ali meni bar žena katkad nešto skuha!JPK » wrote: A ti od bivanja u braku?
A koji put je i jestivo!
- Beta ženka
Naj se otroci igrajo.ElliQuinn » wrote:Čini li se meni, ili vi to, kao dobri drugari, cipelarite Betu?
-
- Information
-