Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
aisling

Post 15 Jan 2012, 01:32

Tea Tree » wrote: Pa ne'š mi sad dat pare kad ih ni ti nemaš. Ono, ako ti jednog dana padnu s neba. :D
A što se tiče utakmice, da, uvijek možemo navijati za naše. :rofl: Ako pogodimo koji su.
Meni će prije past klavir na glavu nego pare s neba :D

Happy Easter!
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 01:33

nodens » wrote:
Eto još jednog razloga za ne bit bogat... da ne postaneš meta kojekakvih sponzoruša. :rofl:
Neee, nismo se mi dobro razumjeli.
Ti si rekao da te pare ne zanimaju, a ja sam rekla da ih daš meni. Sponzoruše uzimaju sponzore i polako izvlače pare iz njih.
Ja bih samo pare. Odmah. Mislim, rekao si da tebe ne zanimaju. :ne zna: Ti uživaj u duhovnom. :zubo:
Eks

Post 15 Jan 2012, 01:35

Tea Tree » wrote: Neee, nismo se mi dobro razumjeli.
Ti si rekao da te pare ne zanimaju, a ja sam rekla da ih daš meni. Sponzoruše uzimaju sponzore i polako izvlače pare iz njih.
Ja bih samo pare. Odmah. Mislim, rekao si da tebe ne zanimaju. :ne zna: Ti uživaj u duhovnom. :zubo:
Ovo je užasno. To znači- badava ti i da si bogat, neš naći curu. :rofl: :rofl: :rofl:
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:36

aisling » wrote: Da. Strašno.
Tad bi imao i para i sponzoruša.

A sad nemaš ni para ni nesponzoruša :sob:
:ne zna: Rekoh, ne zanimaju me ni pare, a ni sponzoruše. Tak' da ono, either way, it's not good. :zubo:
aisling

ex anais » wrote:
Ovo je užasno. To znači- badava ti i da si bogat, neš naći curu. :rofl: :rofl: :rofl:
Nije to uopće užasno. Zapravo smo se konačno počeli slagati s nodensom. To je lijepo.
Ako ja opet nisam nešto pobrkala :zubo:
Happy Easter!
Eks

nodens » wrote:
:ne zna: Rekoh, ne zanimaju me ni pare, a ni sponzoruše. Tak' da ono, either way, it's not good. :zubo:
S parama moš kupit djevicu. :ne zna:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 01:39

nodens » wrote:
Pa ono, možda nije tebi, ali bi moglo biti meni. Ti nekako dođeš do nekih para, a kako te ne zanimaju, daš ih meni. I meni dobro, a tebi se ništa nije promijenilo.
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:39

Tea Tree » wrote: Neee, nismo se mi dobro razumjeli.
Nemam para za bacanje :raspa: a da imam, poslao bih ih za gladnu djecu u Africi :raspa: a ne nekome tko će si kupovat cipele ili pičit po svijetu :raspa:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 01:40

ex anais » wrote:
Ne, on ne želi biti bogat, a ako se slučajno obogati, odmah će se riješiti tog prljavog novca koji kvari ljude, tako što će ga dati meni.
Hoće li i kakvu curu će naći, to prepuštam njemu. :D
aisling

Post 15 Jan 2012, 01:41

nodens, koliko imaš godina?

Zaokruži na 5, ili 10 ako hoćeš, ne zanima me datum, nego onako, otprilike.
Happy Easter!
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:42

ex anais » wrote: S parama moš kupit djevicu. :ne zna:
I don't care too much for money, 'cause money can't buy me love. :rofl:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 01:43

nodens » wrote:
Nemam para za bacanje :raspa: a da imam, poslao bih ih za gladnu djecu u Africi :raspa: a ne nekome tko će si kupovat cipele ili pičit po svijetu :raspa:
Ma mislim, vidi ti njega! :mad:
Osjetim insinuaciju da bih upravo ja bila ta koja bi kupovala cipele i pičila po svijetu.
To što sam rekla da hoću tvoje pare ne znači da sam rasipna. Zašto misliš da bih ja na takav način potrošila te pare?
I misliš da bi došlo sve do gladnih, a da to ne bi potrošile razne paravojne postrojbe na naoružanje i neke lokalne ratove? A, a?

Edit: sad tek vidim koliko rašpa. Ne znam koliko ima godina, ali sigurno ima uredne nokte. :zubo:
Eks

Post 15 Jan 2012, 01:43

nodens » wrote:
I don't care too much for money, 'cause money can't buy me love. :rofl:
A što će ti ljubav? :D
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:44

Tea Tree » wrote: Pa ono, možda nije tebi, ali bi moglo biti meni. Ti nekako dođeš do nekih para, a kako te ne zanimaju, daš ih meni. I meni dobro, a tebi se ništa nije promijenilo.
Nekako? Novci ne padaju s neba, treba se malo i potrudit za njih. A slabo mi zvuči taj motiv, da ih onda kasnije dijelim bezveze okolo. :rofl:
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:45

Tea Tree » wrote: Ma mislim, vidi ti njega! :mad:
Osjetim insinuaciju da bih upravo ja bila ta koja bi kupovala cipele i pičila po svijetu.
To što sam rekla da hoću tvoje pare ne znači da sam rasipna. Zašto misliš da bih ja na takav način potrošila te pare?
I misliš da bi došlo sve do gladnih, a da to ne bi potrošile razne paravojne postrojbe na naoružanje i neke lokalne ratove? A, a?
To se samo tako kaže. Ne bih slao u Afriku... vjerojatno bi me ufat'la depresija kamo sa svim tim novcima. :rofl:

A dobro, ako nije za cipelice i pičenje po svijetu, za što će ti onda pare? Da ne moraš radit? :zubo:
nodens

Post 15 Jan 2012, 01:52

aisling » wrote:nodens, koliko imaš godina?

Zaokruži na 5, ili 10 ako hoćeš, ne zanima me datum, nego onako, otprilike.
ne pitaj me to :mama:

ex anais » wrote: A što će ti ljubav? :D
:misli:

fakat, nemam pojma, zvučalo mi zgodno. :rofl:

Eh. No dobro, a što će ikome išta? :ne zna: Što tebi treba? Da imaš mnogo novaca, što bi s njima? :ne zna:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 01:54

nodens » wrote:
To se samo tako kaže. Ne bih slao u Afriku... vjerojatno bi me ufat'la depresija kamo sa svim tim novcima. :rofl:

A dobro, ako nije za cipelice i pičenje po svijetu, za što će ti onda pare? Da ne moraš radit? :zubo:
Pa vjerojatno bih investirala u nešto što bi bilo isplativo u tom trenutku pa da se te pare uvećaju. Ako bi baš izrazio želju, možda bih ti dala nešto od te zarade. :trep:
To bi uključivalo i neko pičenje po svijetu, ali po principu business & pleasure. OK, nekad bi bio samo business, nekad samo pleasure.
Ho'š sa mnom? :D
nodens

Post 15 Jan 2012, 02:00

Tea Tree » wrote: Pa vjerojatno bih investirala u nešto što bi bilo isplativo u tom trenutku pa da se te pare uvećaju. Ako bi baš izrazio želju, možda bih ti dala nešto od te zarade. :trep:
To bi uključivalo i neko pičenje po svijetu, ali po principu business & pleasure. OK, nekad bi bio samo business, nekad samo pleasure.
Ho'š sa mnom? :D
Čitao sam jedan roman od Judith Krantz :facepalm: :rofl: 'Skrupule'.

(Nadao se da će biti skrupula unutra, kad ono, to je bio neki butik koji se tako zvao. :rofl: )

Enivej, tamo je ta naslovna junakinja, Wilhelmina, sve to tako kao što si ti gore zamislila. No, meni je roman svejedno bio depresivan. :rofl:
Eks

Post 15 Jan 2012, 02:01

Pročitaj Mistralovu kći, taj je bolji. :o
A ako želiš kurve i mafiju, imaš onu Jackie Collins. Koji je to divan trash. :cerek:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 02:09

nodens » wrote: Čitao sam jedan roman od Judith Krantz :facepalm: :rofl: 'Skrupule'.
Judith Krantz? Hmm, pomislila sam da je to ona što piše ljubavne romane pa sam išla guglat i stvarno jest. A, zašto to čitaš?
(Nadao se da će biti skrupula unutra, kad ono, to je bio neki butik koji se tako zvao. :rofl: )
Enivej, tamo je ta naslovna junakinja, Wilhelmina, sve to tako kao što si ti gore zamislila. No, meni je roman svejedno bio depresivan. :rofl:
Ma nije vrag da si čitao jer si mislio da će biti riječ o nekim skrupulama, ali super obrađenim u ljubavnom romanu?
Kako god, Judtih Krantz je to obradila na depresivan način pa misliš da to nije dobra ideja ili općenito misliš da nije dobra ideja?
Znaš što, mislim da nećemo znati dok ne probamo. Lako je sad mlatiti što bi s puno para, ali dok se ne utvrdi, ne zna se.
Ne znam kako ćemo časkom doći do nekih para, to je malo teže. Igrati loto mi se ne čini pouzdano, ali to je jedina legalna mogućnost za brzo stjecanje para, koliko god mala bila.
I, recimo, dobije netko od nas na lotu i krenemo prvo na put da malo pičimo po svijetu, kako bi ti rekao. Što fali tome? Možda bi se po putu i zaljubio u neku žensku, tko zna.
Pazi, ovaj put uključuje tebe i mene zajedno, ali ne kao ljubavni par. Mi idemo skupa da nam bude zabavnije. Pri tome smo otvoreni za mogućnosti skupljanja po putu nekih, tebi žena, meni frajera, na kratko vrijeme, ako nam se svide.
A, šta kažeš?
nodens

Post 15 Jan 2012, 02:21

Tea Tree » wrote: Judith Krantz? Hmm, pomislila sam da je to ona što piše ljubavne romane pa sam išla guglat i stvarno jest. A, zašto to čitaš?
To je iz doba kad sam visio po knjižnicama i onda mi upala u oko debela knjiga na kojoj pisalo 'Skrupule'. Čik pogodi zašto me taj naslov privukao. :rofl:

Tea Tree » wrote: Kako god, Judtih Krantz je to obradila na depresivan način pa misliš da to nije dobra ideja ili općenito misliš da nije dobra ideja?
Sumnjam da je Judith Krantz to htjela prikazati kao nešto depresivno. :zubo: Vrlo vjerojatno je baš suprotno, to je njoj valjda ideja ispunjenog i smislenog života. :raspa:

Nego kažem kakav dojam to na mene ostavlja.

Tea Tree » wrote:Znaš što, mislim da nećemo znati dok ne probamo. Lako je sad mlatiti što bi s puno para, ali dok se ne utvrdi, ne zna se.
Postoji tisuću stvari koje ne znam dok ne probam. :zubo:

Tea Tree » wrote:Ne znam kako ćemo časkom doći do nekih para, to je malo teže. Igrati loto mi se ne čini pouzdano, ali to je jedina legalna mogućnost za brzo stjecanje para, koliko god mala bila.
I, recimo, dobije netko od nas na lotu i krenemo prvo na put da malo pičimo po svijetu, kako bi ti rekao. Što fali tome? Možda bi se po putu i zaljubio u neku žensku, tko zna.
Pazi, ovaj put uključuje tebe i mene zajedno, ali ne kao ljubavni par. Mi idemo skupa da nam bude zabavnije. Pri tome smo otvoreni za mogućnosti skupljanja po putu nekih, tebi žena, meni frajera, na kratko vrijeme, ako nam se svide.
A, šta kažeš?
Mislim da sam gledao tako nekakav film, i da sam se na kraju filma grozno osjećao. :rofl:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 02:22

I što sad? Gdje je nodens? Ja ga pozovem (doduše, hipotetski, ali nema veze) na put sa mnom, a on nestane.
Sad bi tu trebalo ići ono čuveno: ah, muškarci! ali neću, otrcalo se. :D
Možda ima bolest vožnje. :ne zna:

Edit: aaa, tu si, evo sad ću ja. :D
nodens

Post 15 Jan 2012, 02:29

Tea Tree » wrote:I što sad? Gdje je nodens? Ja ga pozovem (doduše, hipotetski, ali nema veze) na put sa mnom, a on nestane.
Sad bi tu trebalo ići ono čuveno: ah, muškarci! ali neću, otrcalo se. :D
Možda ima bolest vožnje. :ne zna:

Edit: aaa, tu si, evo sad ću ja. :D
BTW, spravljaš ražanj, a zec u šumi. Aj ti prvo dobij na lotu, ili se bar bogato udaj i onda nek' lik doživi nesretni slučaj :rofl: - i onda možemo dalje razgovarat.

Meni se ne igra loto, vjerojatnost da dobiješ 6 od 45 je negdje otprilike 1:8145060 ... mislim da je lakše upecat neku očajnu bogatašicu. :rofl:
Tea Tree

Post 15 Jan 2012, 02:30

nodens » wrote: To je iz doba kad sam visio po knjižnicama i onda mi upala u oko debela knjiga na kojoj pisalo 'Skrupule'. Čik pogodi zašto me taj naslov privukao. :rofl:
Zato što si mislio da će biti riječi o skrupulama, a na kraju se tako zvala neka trgovina.
Sumnjam da je Judith Krantz to htjela prikazati kao nešto depresivno. :zubo: Vrlo vjerojatno je baš suprotno, to je njoj valjda ideja ispunjenog i smislenog života. :raspa:
Nego kažem kakav dojam to na mene ostavlja.
Pa ne znam, nisam čitala, ne znam što je ona imala na umu, ali je ovo što sam ja iznijela kao ideju jako ugrubo rečeno i nije ni blizu dovoljno razrađena ideja da bi se moglo govoriti o ispunjenom i smislenom životu. To se u mojoj ideji još ne zna.
Ali prema svemu izgleda da ti ne sviđa ideja čak ni ugrubo pa me zanima zašto.
Postoji tisuću stvari koje ne znam dok ne probam. :zubo:
Naravno, ali ne znači da ih trebaš sve probati. Za neke možeš znati i bez probe. :D
Mislim da sam gledao tako nekakav film, i da sam se na kraju filma grozno osjećao. :rofl:
Kao što rekoh prije, ni ideja ugrubo ti se ne sviđa, ali nisam shvatila zašto. U toj mjeri ti se ne sviđa da si se na kraju filma osjećao grozno. Čak ti nije bilo ni bezveze, bilo ti je grozno. Da to nije bila ekranizacije one knjige pa sve bilo nekakvo kičasto i svakakvo, možda je do toga? :D
nodens

Post 15 Jan 2012, 02:48

Tea Tree » wrote: Naravno, ali ne znači da ih trebaš sve probati. Za neke možeš znati i bez probe. :D
Recimo, koje to? Zašto neke možeš i bez proble, a neke moraš probat?

Tea Tree » wrote: Ali prema svemu izgleda da ti ne sviđa ideja čak ni ugrubo pa me zanima zašto.

Kao što rekoh prije, ni ideja ugrubo ti se ne sviđa, ali nisam shvatila zašto. U toj mjeri ti se ne sviđa da si se na kraju filma osjećao grozno. Čak ti nije bilo ni bezveze, bilo ti je grozno. Da to nije bila ekranizacije one knjige pa sve bilo nekakvo kičasto i svakakvo, možda je do toga? :D
Pa da, pičit okolo i ganjat nekakve usputne avanture? A čemu bi to služilo. :ne zna: Kvrapcu, ovo bi se opet moglo pretvorit u ono o čemu stalno trubim :rofl:
  • Information