Bi li uopće znale reći što hoćete i zašto to hoćete, tj. što vam zbilja znači to što hoćete?
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Iz altruizma, iz dosade ili iz proračunatorsti. Ili čisto onako, stihijski.ombia » wrote:@nondens - Ja znam sto hocu i znam to verbalizirati, jedino mi nije jasno zasto bih to tebi ili na ovoj temi pisala?![]()
T.T. joj u vezi preljuba gdje me nadje.Al mozda jednom kad bude tema.
Zadnji post T.T.
Nego, ne samo da znaš što hoćeš, nego čak to znaš i verbalizirati?
Much impressed, m'lady.
Takva sam po celom telu.nodens » wrote:
Iz altruizma, iz dosade ili iz proračunatorsti. Ili čisto onako, stihijski.![]()
Nego, ne samo da znaš što hoćeš, nego čak to znaš i verbalizirati?![]()
Much impressed, m'lady.
TT dogovoreno. Fin je to autic, smjela sam ga jednom voziti.
Nodens, ti stalno nešto pitaš, ali mi nikad nije do kraja jasno što pitaš. A, pojašnjenje je uvijek novo pitanje, jednako nejasno ili bar polujasno.
Pitanjima nema kraja. Nikad. Kad bi se došlo do nekog kraja, onda bi se vratio na početak, nadajući se da su ovi koji odgovaraju već zaboravili pitanja s početka. K'o neka društvena igra koja nikad ne prestaje.
Nikako ne mogu skužiti što tebe zanima. Ma ništa posebno, a svašta, jel' da?
Pitanjima nema kraja. Nikad. Kad bi se došlo do nekog kraja, onda bi se vratio na početak, nadajući se da su ovi koji odgovaraju već zaboravili pitanja s početka. K'o neka društvena igra koja nikad ne prestaje.
Tea Tree » wrote:Nodens, ti stalno nešto pitaš, ali mi nikad nije do kraja jasno što pitaš. A, pojašnjenje je uvijek novo pitanje, jednako nejasno ili bar polujasno.
Pitanjima nema kraja. Nikad. Kad bi se došlo do nekog kraja, onda bi se vratio na početak, nadajući se da su ovi koji odgovaraju već zaboravili pitanja s početka. K'o neka društvena igra koja nikad ne prestaje.![]()
(i onda milijun podpitanja.
Te dvije zanimacije se ne isključuju...ex anais » wrote: Boljeb bilo da te zanima što ti hoćeš.
Baš čudno, meni nikad nije palo na pamet da želim puno para.Tea Tree » wrote: Pa to ti je bar jednostavno i bez podpitanja: gomilu para. Ostalo će se već riješiti samo od sebe.
Da imam puno para, ne bih znao što s njima, tj. imam neki opak osjećaj da bih bio na grdnim mukama u tom slučaju.
Ako ti dođu u ruke, ja ću te osloboditi muke.nodens » wrote:
Baš čudno, meni nikad nije palo na pamet da želim puno para.![]()
Da imam puno para, ne bih znao što s njima, tj. imam neki opak osjećaj da bih bio na grdnim mukama u tom slučaju.
Imam predrasude i prema onima kojima je prvi odgovor upravo taj da žele gomilu para, ali i prema onima koji kažu da nikad nisu željeli puno para.Tea Tree » wrote: Pa to ti je bar jednostavno i bez podpitanja: gomilu para. Ostalo će se već riješiti samo od sebe.
Ovi prvi me podsjećaju na pijane milijardere, a ovi drugi na djecu koja imaju puno para, al nisu toga ni svjesni, tj. na djecu pijanih milijardera
Happy Easter!
Bzvz. Evo zamisli da imaš 10 milijuna dolara. Što bi radila s tim?Tea Tree » wrote:Ako ti dođu u ruke, ja ću te osloboditi muke.Dok ti dođeš k sebi od šoka i muke, smisliš što bi s time, može se dogoditi kakva inflacija, devalvacija. I propadoše pare.
Ček, kak te ovi koji kažu da ŽELE gomilu para, podsjećaju na pijane milijardere?aisling » wrote: Imam predrasude i prema onima kojima je prvi odgovor upravo taj da žele gomilu para, ali i prema onima koji kažu da nikad nisu željeli puno para.![]()
Ovi prvi me podsjećaju na pijane milijardere, a ovi drugi na djecu koja imaju puno para, al nisu toga ni svjesni
E pa to je drugo. Dakle, onoliko para da 'ne moraš radit ništa'. Nego, radiš ono što hoćeš, npr. ništa.ex anais » wrote:Ja ne želim baš gomilu jer bih se do kraja života grizla što sam ih spičkala. Ali bih neku svoticu za putovanja. I stan.
Nego, jesi li gledala Office space?
Može!aisling » wrote: Imam predrasude i prema onima kojima je prvi odgovor upravo taj da žele gomilu para, ali i prema onima koji kažu da nikad nisu željeli puno para.![]()
Ovi prvi me podsjećaju na pijane milijardere, a ovi drugi na djecu koja imaju puno para, al nisu toga ni svjesni, tj. na djecu pijanih milijardera
Ako ti dođu pare u ruke, daj ih meni. Da ne bi bilo predrasuda.
Ja sam već stara i imam đon-obraz. Ni morala ni skrupula.
Ja imam predrasude prema ljudima, ne prema novcima, a pogotovo ne prema novcima u mojim rukamaTea Tree » wrote: Može!
Ako ti dođu pare u ruke, daj ih meni. Da ne bi bilo predrasuda.![]()
Ja sam već stara i imam đon-obraz. Ni morala ni skrupula.
Happy Easter!
-
- Information
-