Što vas je danas naživciralo?
Kupih trenirku kojoj na deklaraciji piše da se smije sušiti u sušilici.
Stisla se.
Za skoro dva broja.
To mi je druga stvar ukupno koju sam kupila koja smije u sušilicu.
To je druga stvar koja mi se skupila u sušilici od kada ju imam, zadnje 2 godine.
Sve ostale stvari koje ne smiju u sušilicu istu preživljavaju u savršeno nepromijenjenom stanju.
Par puta mi je ostao čak i grudnjak na sušenju i ništa mu se nije desilo.
Mislim da se netko sprda sa mnom.
Stisla se.
Za skoro dva broja.
To mi je druga stvar ukupno koju sam kupila koja smije u sušilicu.
To je druga stvar koja mi se skupila u sušilici od kada ju imam, zadnje 2 godine.
Sve ostale stvari koje ne smiju u sušilicu istu preživljavaju u savršeno nepromijenjenom stanju.
Par puta mi je ostao čak i grudnjak na sušenju i ništa mu se nije desilo.
Mislim da se netko sprda sa mnom.
The planet is fine. The people are fucked.
Shit! Idem tražiti novi.Potjeh » wrote:
Možda je karma zbog tvog avatara?
A možda je moja izjava da mi se nikad ništa loše nije dogodilo na petak 13. razljutila 13 bogova i svi su mi odlučili pokazati zube.
Možda je ovo samo početak, sekundu prijemi se i crashao firefox, prvi put ikad.
The planet is fine. The people are fucked.
poskupjeli su najdrazi mi keksi. s petnaest na dvadeset kuna. nista vise nema smisla!!!

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Jucer je bio trinajsti? Nisam ubrala.
Nije me nazivciralo ali sam se izblamirala. Naime sta. Kad sam sama doma imam navadu cudno i smijesno se obracati macama, ono na razini tlogodisnjakinje.
I tako ja zuborim dobrih pola sata, dosla iz grada, cimerove jakne nema na vjesalici (stavio ju prat naknadno saznala), kad se u neko doba otvaraju vrata sobe i cimer crkavajuci od smijeha, drzeci se za trbuh - vrlo ravan, istrenirani trbuh mora se priznati - izlazi iz sobe.
Ja nikad bas nikad tako ne pricam s macama ako bi me itko imao prilike cuti. Jer bi mi vjerojatno udjelili staratelja i oduzeli radnu sposobnost.
Rekao je da mu je zao sto je i sad morao van al da nazalost mora na wc.
Nije me nazivciralo ali sam se izblamirala. Naime sta. Kad sam sama doma imam navadu cudno i smijesno se obracati macama, ono na razini tlogodisnjakinje.
I tako ja zuborim dobrih pola sata, dosla iz grada, cimerove jakne nema na vjesalici (stavio ju prat naknadno saznala), kad se u neko doba otvaraju vrata sobe i cimer crkavajuci od smijeha, drzeci se za trbuh - vrlo ravan, istrenirani trbuh mora se priznati - izlazi iz sobe.
Ja nikad bas nikad tako ne pricam s macama ako bi me itko imao prilike cuti. Jer bi mi vjerojatno udjelili staratelja i oduzeli radnu sposobnost.
Rekao je da mu je zao sto je i sad morao van al da nazalost mora na wc.
Morticia » wrote:Samo površinska rana.
Luzeru, nisi u stanju ni na pola centimetra udaljenosti upucat čovjeka kako treba.
najbolje da sebe smaknem
Ujme meni, štato pričaš.
Nek(v)arljiva.
tamo će me Mulica ubit'kukuriku » wrote:
Ujme meni, štato pričaš.Hajd da ti pomognem, oj tamo, tu negdje između tu i tamo, e, baš tu, vidiš li...ima jedna tema, zove se nekako: ubču se! e, lipo odi tamo, tamo se zagarantirano neš ubt. pa će mi srdašce bit na mjestu.
a predomislila sam se, neću se ubijati, odoh kući
nije baš da me naživciralo ali kako nemamo 'trač' - Šerbedžija otkrio: Angelina mi je ponudila svoje srce 
kad će ga već netko protjerati s brijuna, skupa s cijelom dinastijom...
kad će ga već netko protjerati s brijuna, skupa s cijelom dinastijom...
ajte vi
malo mi neugodno da budem začetnik prekobrojnih četerskih tema
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1648 times
Potpisi su za budale.
Jedan od takvih postova, da. Isto tako, ovo je post u kojem se hvalim koliko sam smotan.
Hek, probao sam, nije pomoglo.
Skinheadsi, takav si!
Mani se hvaljenja i pisanja o glupostima i idi tamo nešto piši po sportu. Bilo bi lijepo natuć bar 5 postova po danu na tom majom tužnom pedeefu.Chiro » wrote:
Jedan od takvih postova, da. Isto tako, ovo je post u kojem se hvalim koliko sam smotan.
Hek, probao sam, nije pomoglo.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-