Ne znam što je tražio, ali je skoro dobio nodensaAdMulica » wrote: pa bilo ih je par na topiČu! eno je i vrle tražio pječke!
svih je obuzela ljubav, tribalo je samo bacit mamaci eto nove trkeljaške ljubavi!
A ja sam bila ljubomorna.
Ne znam što je tražio, ali je skoro dobio nodensaAdMulica » wrote: pa bilo ih je par na topiČu! eno je i vrle tražio pječke!
svih je obuzela ljubav, tribalo je samo bacit mamaci eto nove trkeljaške ljubavi!
Ovom smajliću sam prvo vidio kraj, i nije mi djelovalo kao da ovaj lijevi siše desnome usnu, nego nešto drugo.AdMulica » wrote:
khm...erm...ovaj...eeeAlmost Rosey » wrote:Reko Bajron da nije psiho. Bajronov autoritet ne valja perispitivati.
Ahaaaa, dakle to je dobri psiho, a ti si djetetu dala heptanone, tako da možeš malo ubit oko meanwhile. Kužim.Almost Rosey » wrote:Reko Bajron da nije psiho. Bajronov autoritet ne valja perispitivati.
Čuvala jedno drozirano nasmijano djetence
Ma ne taj post s kurcem, nego ovaj di si se ubacila, pa bi ka mora kvotat i to sve, ali ono, kuži se kome odgovaram i to.
Ja mislim da bih bio odličan babysitter.
Pod uvjetom da baby ima 14 ili više godina i prpošnu četvorkicu?JPK » wrote: Ja mislim da bih bio odličan babysitter.
Grozna si!Almost Rosey » wrote: Pod uvjetom da baby ima 14 ili više godina i prpošnu četvorkicu?
Nisam ni ja baš ziher, al mi dođe da napišem dabogda vam djeca chatalaSerenità » wrote:I dalje ništa ne kužim o čemu pričate.
Pani mi na prsa.Serenità » wrote: Ali trkeljanje nikako da pohvatam.I dalje ništa ne kužim o čemu pričate.
Meni nije bilo neugodno, al, da ti pravo velim, nije ni pomoglo.Perzefona » wrote:Ima, ima. Al mi neugodno obznanit kolko sam neupućena.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests