Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Jel vi to mene jebete? Ali nemojte, stvarno, ne bi bilo lijepo da vi to mene jebete jer znate da ste mi puno dragi da me tako jebete. I svakako bi mi bilo drago da se međusobno jebete, ali kud na me da me jebete, to ne bi bilo najs. Šmoki, navali na klonku, šta'š sad. 
Jel' obrisan?Zekoslawa » wrote:Topica o uparenim trkeljašima više nema, ali mislim da nam je sad jasno zašto je trebao postojati i zašto je naša Elli htjela da se ta tema razvije - da joj bude lakše obavijestiti nas o vlastitim aktivnostima.
Erm, kako nema?Zekoslawa » wrote:Topica o uparenim trkeljašima više nema, ali mislim da nam je sad jasno zašto je trebao postojati i zašto je naša Elli htjela da se ta tema razvije - da joj bude lakše obavijestiti nas o vlastitim aktivnostima.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Tjah, zar ne želiš pitati ima li ga tko sejvanog?Tea Tree » wrote: Jel' obrisan?Nikada nećemo saznati je li netko pogodio.
Bože!
Sad sam se sjetila da sam negdje pročitala da imaš screenshotove napravljene tamo, gdje se događalo da i benigne stvari noć proguta. A, što ti je oprez!
Ovo se ucrvalo i sporo je, nevjerojatno. To otkad se gazda skurvao s adminom sustav se urušio.
Pa topik je spojen s originalnim (što vas je naživciralo), tražite tamo 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
hek je trenutno zaljubljen, dopustio bi i zgsashu da administrira!schmokljan » wrote:Možeš ako te podrže dva od tri suvlasnika, dakle treba ti Hekova i klonkina podrška.
A što se tiče dobre sise - dobra sisa je dobra sisa.
a klonka me voli, ona će mi dat
moj si!!!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Nisam odgovarala njemu, nego iznad nekome tko je spominjao topik koji je Eli izdvojila.dejzi » wrote:
Koliko vidim, Potjeh je pitao za uparene trkeljaše, ne za srodne duše.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Čovjek je zaljubljen, ne lobotomiziran. Skuliraj se, popoku.AdMulica » wrote: hek je trenutno zaljubljen, dopustio bi i zgsashu da administrira!![]()
Skinheadsi, takav si!
Jepite se 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
ae, a mogla si penisića naći!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Neodgovorna si. Sad će ispast da se u današnjem danu pojavilo nekoliko penisića, a to nije ni blizu istine.AdMulica » wrote: ae, a mogla si penisića naći!
pa bilo ih je par na topiČu! eno je i vrle tražio pječke!Tea Tree » wrote: Neodgovorna si. Sad će ispast da se u današnjem danu pojavilo nekoliko penisića, a to nije ni blizu istine.![]()
svih je obuzela ljubav, tribalo je samo bacit mamac
i eto nove trkeljaške ljubavi! meg ti je glupa!!! :xlux:
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ajooooj pa ovo je super.
Prvo, čestitam Elli i Hekatonhiru.
Joooj, preslatko mi je ovo.

Drugo, umoljavam kojeg admina da bena sve one koji su znali i mogli ovo stavit u kakav global-stiki-anansment, a nisu. Sve zadnja saznam. Pih.
Treće, čestitam, joet.

Prvo, čestitam Elli i Hekatonhiru.
Drugo, umoljavam kojeg admina da bena sve one koji su znali i mogli ovo stavit u kakav global-stiki-anansment, a nisu. Sve zadnja saznam. Pih.
Treće, čestitam, joet.
-
- Information
-