Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Éowyn

Post 13 Jan 2012, 16:54

ombia » wrote:
fala ti ma ko bratu, stvarno ne znam sto bih bez tebe
:cerek: :cerek: :cerek:

ombia navali :zubo:

Desire makes slaves out of kings.
nodens

Post 13 Jan 2012, 17:07

Tea Tree » wrote: Malo. Kad sam ti se ja pokušala udvarati rekao si da nisi mlad i još si mi rekao: iš! :crying:
Nisam dovoljno mlad za tvoj ukus. :zubo:

Ja valjda projiciram svoju hipersenzitivnost na druge ljude, pa nekak' zamišljam da odbijanje mora negdje biti prilično bolno... a onda bolje ranije nego kasnije. :misli: Mislim ono, valjda je lakše ako te otpili netko nepoznat, nego netko u koga si se zacopala. :zubo:

Recimo, jesi li osjetila kad ono kad ti se 'srce' (u pjesničkom smislu :cerek: ) onako.... kida? Od nečega?
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 17:12

nodens » wrote:
Nisam dovoljno mlad za tvoj ukus. :zubo:

Ja valjda projiciram svoju hipersenzitivnost na druge ljude, pa nekak' zamišljam da odbijanje mora negdje biti prilično bolno... a onda bolje ranije nego kasnije. :misli: Mislim ono, valjda je lakše ako te otpili netko nepoznat, nego netko u koga si se zacopala. :zubo:

Recimo, jesi li osjetila kad ono kad ti se 'srce' (u pjesničkom smislu :cerek: ) onako.... kida? Od nečega?
Pa kako ću se zacopat u nekoga tko me neće? :ne zna:
To u tom "pjesničkom smislu" ne postoji odavno, a sve se više pitam je li ikada postojalo ili je samo tako pisano radi veće drame.
Trebala bih bar malo misliti da se i ja sviđam tom nekome da bi mi se srce kidalo. :D
nodens

Post 13 Jan 2012, 17:27

Tea Tree » wrote: Pa kako ću se zacopat u nekoga tko me neće? :ne zna:
:misli: Pa ne znam, meni to zvuči prilično jednostavno, zacopat se u nekog tko te neće; ali je npr. benevolentan, pristojan, pokazuje blagonaklonost itd.

U što se uopće zacopaš onda? U samu činjenicu da te netko 'hoće'? :misli: Meni tek to zvuči čudno. :ne zna:

Jer ono, ako se zacopaš u nešto drugo, a ne u samu činjenicu da te hoće - pa to drugo bi postojalo bez obzira jel' te hoće ili neće, zar ne?

Tea Tree » wrote:To u tom "pjesničkom smislu" ne postoji odavno, a sve se više pitam je li ikada postojalo ili je samo tako pisano radi veće drame.
Trebala bih bar malo misliti da se i ja sviđam tom nekome da bi mi se srce kidalo. :D
Pa da, na to sam i mislio. A ne baš da ti se srce kida zbog toga što te Johnny Depp neće. :rofl:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 20:57

nodens » wrote:
:misli: Pa ne znam, meni to zvuči prilično jednostavno, zacopat se u nekog tko te neće; ali je npr. benevolentan, pristojan, pokazuje blagonaklonost itd.

U što se uopće zacopaš onda? U samu činjenicu da te netko 'hoće'? :misli: Meni tek to zvuči čudno. :ne zna:

Jer ono, ako se zacopaš u nešto drugo, a ne u samu činjenicu da te hoće - pa to drugo bi postojalo bez obzira jel' te hoće ili neće, zar ne?
Ma bježi, nodens, svako malo se ovdje zateknem da pišem tako očigledne stvari, kao tebi sada i još pitam ljude jel' to zajebavaju. Naravno da zajebavaju, upravo kao ti sada. :D

Taman da stvarno i nisi bio u bilo kakvoj vezi kao što tvrdiš, gledao si barem reklame, ako ne filmove. A, jesi i filmove. :B Gdje se to srca kida radi nekoga tko je uljudan, ali nezainteresiran za tebe? Ili mene? Ili tko god bio onaj kome se srce kida? Zajebi povijesne ljubavne drame, tamo uobičajeno pretjeruju.
Pa da, na to sam i mislio. A ne baš da ti se srce kida zbog toga što te Johnny Depp neće. :rofl:
Pa evo, po tvom bi mi se moglo kidat, samo ako bi bio pristojan u razgovoru.
Neću više pričati gluposti, zajebavaš ljude. :B
nodens

Post 13 Jan 2012, 21:03

Tea Tree » wrote:Ma bježi, nodens, svako malo se ovdje zateknem da pišem tako očigledne stvari, kao tebi sada i još pitam ljude jel' to zajebavaju. Naravno da zajebavaju, upravo kao ti sada. :D

Taman da stvarno i nisi bio u bilo kakvoj vezi kao što tvrdiš, gledao si barem reklame, ako ne filmove. A, jesi i filmove. :B Gdje se to srca kida radi nekoga tko je uljudan, ali nezainteresiran za tebe? Ili mene? Ili tko god bio onaj kome se srce kida? Zajebi povijesne ljubavne drame, tamo uobičajeno pretjeruju.
Jane Austen: Persuasion. :rofl:

Tea Tree » wrote:Pa evo, po tvom bi mi se moglo kidat, samo ako bi bio pristojan u razgovoru.
Neću više pričati gluposti, zajebavaš ljude. :B
Heartbreaking ne mora biti samo zbog pimpeka nečijeg, nego ono, propadne ti neki projekt, whatever. Ima sto razloga zašto bi to netko osjećao. Pa samo pitam, jesi li - iz bilo kojeg razloga.
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 21:08

nodens » wrote: Heartbreaking ne mora biti samo zbog pimpeka nečijeg, nego ono, propadne ti neki projekt, whatever. Ima sto razloga zašto bi to netko osjećao. Pa samo pitam, jesi li - iz bilo kojeg razloga.
Jel' mi se srce kidalo jer mi se nekad dogodio neki zajeb u poslu?
Samo da utvrdim je li to to što me pitaš?
nodens

Post 13 Jan 2012, 21:09

Tea Tree » wrote: Jel' mi se srce kidalo jer mi se nekad dogodio neki zajeb u poslu?
Samo da utvrdim je li to to što me pitaš?
:mad: heartbreaking iz kojeg god razloga ti se mogao dogodit, tak' svejedno, ne nagađa mi se. :o
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 21:16

nodens » wrote:
:mad: heartbreaking iz kojeg god razloga ti se mogao dogodit, tak' svejedno, ne nagađa mi se. :o
Evo, opet kažem da neću pa nastavljam. :facepalm:
Oprostit ću to samoj sebi uz ispriku da sam do jutra imala temperaturu, još uvijek me boli uho pa ne mogu na trening, gdje bih inače bila u ovo vrijeme.

Jel' mi se dogodio heartbreaking? Ma jok, ja sam ti junačina, ne može se meni takvo što dogoditi. :zubo: :D
Naravno da se svakome to ponekad u životu dogodi iz nekog razloga, a što je čovjek stariji - razloga je manje, jer s vremenom bolje shvaćaš život, a na poneke stvari i oguglaš pa te ne pogađaju kao u nekoj mlađoj životnoj dobi.
Pitaš jer se tebi nikad nije dogodilo ili?
nodens

Post 13 Jan 2012, 22:14

Tea Tree » wrote: Jel' mi se dogodio heartbreaking? Ma jok, ja sam ti junačina, ne može se meni takvo što dogoditi. :zubo: :D
Naravno da se svakome to ponekad u životu dogodi iz nekog razloga, a što je čovjek stariji - razloga je manje, jer s vremenom bolje shvaćaš život, a na poneke stvari i oguglaš pa te ne pogađaju kao u nekoj mlađoj životnoj dobi.
Pitaš jer se tebi nikad nije dogodilo ili?
Ne možeš slomit ono čega nemaš. :E

Sesam se. Nego znači, oguglala ti. :zubo: I čime onda popunjavaš dane...? :o

E da, a što si to shvatila o životu? :p
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 22:17

nodens » wrote:
Ne možeš slomit ono čega nemaš. :E

Sesam se. Nego znači, oguglala ti. :zubo: I čime onda popunjavaš dane...? :o

Aj ti prvo odgovori meni dok ja uzmem nešto za jesti. :p
nodens

Post 13 Jan 2012, 23:19

Tea Tree » wrote: Aj ti prvo odgovori meni dok ja uzmem nešto za jesti. :p
Što da odgovorim, jesam li imao heartbreak?

Nisam neki izravni, lokalizirani, no moglo bi se reći da sam manje-više konstantno u tako nekakvom stanju, iz raznih razloga.
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 23:36

nodens » wrote:
Što da odgovorim, jesam li imao heartbreak?
Da.
Nisam neki izravni, lokalizirani, no moglo bi se reći da sam manje-više konstantno u tako nekakvom stanju, iz raznih razloga.
A, da, dođu razdoblja kad se naslaže koječega, ali prođu nekako.
Ipak ne vjerujem da nisi imao neki izravni, teško je izbjeći.
nodens » wrote: Sesam se. Nego znači, oguglala ti. :zubo: I čime onda popunjavaš dane...? :o
Ničim. Prazni su. :D
Bog te ubio! Čime popunjavam dane? Kažeš, patnja je jedini način. :rofl:
Ništa naročito, a opet svašta.
Probaj to usporediti sa situacijom da si npr. student medicine i dođeš u bolnicu na praksu. Upravo je hitnom dovezen čovjek jako zdrobljen u prometnoj nezgodi. Kao mladom i neiskusnom u takvim situacijama će ti taj prizor puno teže pasti nego kirurgu koji će već odokativno procijeniti isplati li ga se spašavati ili ne. :zubo: (disklejmer: karikiram)
nodens

Post 13 Jan 2012, 23:57

Tea Tree » wrote: A, da, dođu razdoblja kad se naslaže koječega, ali prođu nekako.
Ipak ne vjerujem da nisi imao neki izravni, teško je izbjeći.
:ne zna: Ima ona slinava pjesma od Danijela Popovića - '....varaj sve, tko te varao, samo nemoj, tko te ljubioooo ... ti nemaš prava da srce mi vratiš slomljenooooo' :rofl:

Enivej, budući da ja to nisam napravio... nije se ni taj gore scenarij mogao dogoditi. :zubo: Mislim, to lomljenje srca 'na naglo'. :rofl: Nego je to više išlo onako, postupno, komadić po komadić...

Tea Tree » wrote: Ničim. Prazni su. :D
Bog te ubio! Čime popunjavam dane? Kažeš, patnja je jedini način.
Ček, a gdje sam to rekao? :misli: Mislio sam da nisam... još. No da. :zubo:

Tea Tree » wrote:Probaj to usporediti sa situacijom da si npr. student medicine i dođeš u bolnicu na praksu. Upravo je hitnom dovezen čovjek jako zdrobljen u prometnoj nezgodi. Kao mladom i neiskusnom u takvim situacijama će ti taj prizor puno teže pasti nego kirurgu koji će već odokativno procijeniti isplati li ga se spašavati ili ne. :zubo: (disklejmer: karikiram)
Pa da, oguglaš, dobro si rekla. A može li taj stariji kirurg zadržati uopće posebno jako vrednovanje nečijeg života, ili se po logici stvari s vremenom sve više pretvara u dr. Housea? :zubo:
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 00:17

nodens » wrote:
:ne zna: Ima ona slinava pjesma od Danijela Popovića - '....varaj sve, tko te varao, samo nemoj, tko te ljubioooo ... ti nemaš prava da srce mi vratiš slomljenooooo' :rofl:

Enivej, budući da ja to nisam napravio... nije se ni taj gore scenarij mogao dogoditi. :zubo: Mislim, to lomljenje srca 'na naglo'. :rofl: Nego je to više išlo onako, postupno, komadić po komadić...
Nepoznat mi je tekst pjesme, ali pričao si o lomljenju srca iz bilo kojeg razloga, ne nužno ljubavnog (iako smo na "ljubavnom" pdf-u)
Ček, a gdje sam to rekao? :misli: Mislio sam da nisam... još. No da. :zubo:
Pa to si me pitao, čime popunjavam dane, kad sam rekla da su ljudi općenito (pa i ja) manje izloženi različitim srcolomima što su stariji.
Ma mislim, ovo, naravno, nije univerzalno pravilo, kao ni bilo što drugo. Ima ih koji čitav život provedu u drami jer ništa ne nauče iz svojih ni tuđih iskustava.
Pa da, oguglaš, dobro si rekla. A može li taj stariji kirurg zadržati uopće posebno jako vrednovanje nečijeg života, ili se po logici stvari s vremenom sve više pretvara u dr. Housea? :zubo:
Ne znam može li zadržati, ali ako bi mene trebalo krpati u nekoj takvoj situaciji, onda bih rađe da me krpa netko tko hladne glave razmišlja kako će me pokrpati. Otići ću korak dalje pa reći da bi bilo idealno da me doživi kao neko profesionalno dokazivanje i tim više se potrudi. Ne znači mi ništa ako će plakati nad mojim rasutim crijevima i od suza ih neće moći skupiti s poda. :zubo: :D
Mislim da niti u jednom poslu nije dobro ni zdravo emocionalno uživljavanje.
nodens

Post 14 Jan 2012, 00:22

Tea Tree » wrote:Nepoznat mi je tekst pjesme, ali pričao si o lomljenju srca iz bilo kojeg razloga, ne nužno ljubavnog (iako smo na "ljubavnom" pdf-u)
Pa da, to i kažem, to drugo je išlo komadić po komadić. :zubo:

Tea Tree » wrote:Pa to si me pitao, čime popunjavam dane, kad sam rekla da su ljudi općenito (pa i ja) manje izloženi različitim srcolomima što su stariji.
Ma mislim, ovo, naravno, nije univerzalno pravilo, kao ni bilo što drugo. Ima ih koji čitav život provedu u drami jer ništa ne nauče iz svojih ni tuđih iskustava.
Ah, nismo se onda shvatili.... nije ono pitanje trebalo insinuirati da se ničim ne može popuniti dani osim srcolomima :rofl:

Tea Tree » wrote:Ne znam može li zadržati, ali ako bi mene trebalo krpati u nekoj takvoj situaciji, onda bih rađe da me krpa netko tko hladne glave razmišlja kako će me pokrpati. Otići ću korak dalje pa reći da bi bilo idealno da me doživi kao neko profesionalno dokazivanje i tim više se potrudi. Ne znači mi ništa ako će plakati nad mojim rasutim crijevima i od suza ih neće moći skupiti s poda. :zubo: :D
Mislim da niti u jednom poslu nije dobro ni zdravo emocionalno uživljavanje.
Paaaa sad nisam siguran jesi li smetnula s uma da je to bila metafora za nešto drugo... ili čak i u tom drugom misliš da nije ni dobro ni zdravo emocionalno uživljavanje. :zubo: :rofl:
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 00:37

nodens » wrote: Pa da, to i kažem, to drugo je išlo komadić po komadić. :zubo:
Moram priznati da mi je teško išta misliti dok nemam ni mutnu sliku o čemu bi mogla biti riječ, ali mogu razumjeti da ti se ne istresa sve na internetu.
Ah, nismo se onda shvatili.... nije ono pitanje trebalo insinuirati da se ničim ne može popuniti dani osim srcolomima :rofl:
OK :D
Paaaa sad nisam siguran jesi li smetnula s uma da je to bila metafora za nešto drugo... ili čak i u tom drugom misliš da nije ni dobro ni zdravo emocionalno uživljavanje. :zubo: :rofl:
Nisam smetnula s uma nego uopće nisam ni skužila metaforu i nastavila sam pričati o stavu prema poslu, na poslu. :facepalm: :rofl:

Eh, sad, da se vratim na pravi kolosjek:
Kirurg iz tvoje metafore, dakle, netko s više veza i ljubavnih iskustava iza sebe, ne mora nužno postati dr House niti uopće znači da će to ikada postati. Ali neće ni biti utučen jer je njegova cura ili žena na cesti pogledala nekoga, kao što bi možda bio utučen kad je imao 15 godina i mislio da to znači da joj se ne sviđa i da ga ona ne voli i svaštanešto grozno. Ili će cura s 15 biti jako uzrujana ako joj dečko nije došao na fejs točno u 18.00, a tako su se dogovorili. Cura od 30 će imati načelno dogovor s dečkom da se čuju popodne - predvečer pa će vidjeti stignu li se vidjeti taj dan. I nitko neće biti utučen ni uzrujan ako se ne čuju točno u 18.00.
Ovo je neki skroz banalan primjer, ali mislim da shvaćaš što pričam.
nodens

Post 14 Jan 2012, 15:20

Tea Tree » wrote: Moram priznati da mi je teško išta misliti dok nemam ni mutnu sliku o čemu bi mogla biti riječ, ali mogu razumjeti da ti se ne istresa sve na internetu.
:ne zna: čudi me da to kažeš, nakon svega što već jesam istresao. :rofl:

Tea Tree » wrote: Kirurg iz tvoje metafore, dakle, netko s više veza i ljubavnih iskustava iza sebe, ne mora nužno postati dr House niti uopće znači da će to ikada postati. Ali neće ni biti utučen jer je njegova cura ili žena na cesti pogledala nekoga, kao što bi možda bio utučen kad je imao 15 godina i mislio da to znači da joj se ne sviđa i da ga ona ne voli i svaštanešto grozno. Ili će cura s 15 biti jako uzrujana ako joj dečko nije došao na fejs točno u 18.00, a tako su se dogovorili. Cura od 30 će imati načelno dogovor s dečkom da se čuju popodne - predvečer pa će vidjeti stignu li se vidjeti taj dan. I nitko neće biti utučen ni uzrujan ako se ne čuju točno u 18.00.
Ovo je neki skroz banalan primjer, ali mislim da shvaćaš što pričam.
Pa ne baš posve, jer to što si gore napisala, meni je izgledalo prilično blentavo i kad sam imao 14. :zubo: Mislim, to dramljenje oko svog dečka/cure, s obzirom da je ni taj odnos nije bio bogzna što, uz rizik da netko opet kaže kako podcjenujem tuđe osjećaje i odnose. :zubo:
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 15:48

nodens » wrote:
:ne zna: čudi me da to kažeš, nakon svega što već jesam istresao. :rofl:
:misli: Moram priznati da ne znam što si istresao.
Pa ne baš posve, jer to što si gore napisala, meni je izgledalo prilično blentavo i kad sam imao 14. :zubo: Mislim, to dramljenje oko svog dečka/cure, s obzirom da je ni taj odnos nije bio bogzna što, uz rizik da netko opet kaže kako podcjenujem tuđe osjećaje i odnose. :zubo:
Ma ne radi se o potcjenjivanju, samo neće tako glupo izgledati ako netko s 14 godina drami oko takvih stvari, ali već 10 godina kasnije (da ne kažem više), to izgleda prilično glupo.
nodens

Post 14 Jan 2012, 17:58

Tea Tree » wrote: :misli: Moram priznati da ne znam što si istresao.
:rofl:

Tea Tree » wrote: Ma ne radi se o potcjenjivanju, samo neće tako glupo izgledati ako netko s 14 godina drami oko takvih stvari, ali već 10 godina kasnije (da ne kažem više), to izgleda prilično glupo.
Pa kažem, meni je to glupo bilo i s 14, a kad čitam šupendare, imam dojam da ni oni od 30 nisu imuni na te pzdrje.
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 18:13

nodens » wrote: Pa kažem, meni je to glupo bilo i s 14, a kad čitam šupendare, imam dojam da ni oni od 30 nisu imuni na te pzdrje.
Pa ima svega, različitih ljudi. Vjerojatno nećeš čuti uživo toliko intimnih ispovijesti, da ih tako nazovem, koliko ih se može pročitati na internetu, kad su ljudi anonimni pa im je lakše nešto napisati.

U par navrata sam na f.hr pokušavala čitati te ljubavne teme pa više nisam bila sigurna izmišljaju li ili stvarno žive tako nenormalne živote. Kako god, učinilo mi se suludo, ali ne na simpatičan način pa mi se više nije dalo čitati.

Ali, što tebe zapravo zanima? Objašnjenje kako to da ima tako zveknutih ljudi ili nešto drugo?

Mogući su razni odgovori:
Takav se rodio, pao iz pičke na beton, nešto treće. :ne zna: :D
ombia

Post 14 Jan 2012, 18:25

Nema imunih na supendarstvo, eventualno kad neka iskustva prevale preko ledja. :zubo: Postaju imuniji, nikako imuni.
Srcelom mi se moze dogoditi, neupitno je to. Onog trena kad mi se nece moci dogoditi, tj. kad cu postati imuna na to, znati cu da sam postala autisticna i na sve lijepo, sto izbjegavamo kad izbjegavamo rizike. Dakle dok je srcolom moguc - zivim. :cerek:
Problem naravno postaje kad je to jedini nacin na koji se zna zivjeti i biti udvoje.
Kad se ne dozivljavaju i ona pozitivna iskustva.
Mozes jednom stati u drek, ma i dvaput al sedam puta? :misli:
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 18:35

@ Ombia
Ima svega, ali stvarno svega. Onih koji će mudro iskoristiti tuđa životna iskustva pa neće biti lošim vezama, u kojima su u "nižoj" poziciji u odnosu na partnera, kao i onih koji će sedam puta stati u govno i svaki put se iznova čuditi.

Ima, dakako, i onih koji su u sredini i imaju normalne odnose s partnerom.
Takvi, očigledno, nisu posebno interesantni za prepričavanje. Nema se čemu čuditi ni zgražavati.
ombia

Post 14 Jan 2012, 18:44

Ja mogu i poslusam tudje iskustvo, pa i dozivim preko meni dragih ljudi. Ali naucila sam samo na onima koja sam prosla. Sit gladnome ne vjeruje i tako to.
Recimo uopce nisam znala kako je to razvesti se, iako je to x ljudi, bliskih ljudi oko mene ucinilo, dok nisam ja to na svojoj kozi prosla. Tak da ne drzim nesto do teorije.
A da ima svega, ima.
I da se cudim (ne zgrazavam) kad ljudi naprave sedam puta isto iskustvo, lose iskustvo i idu prema osnom gotovo identicnom, da cudi me.

To je kao da sedam puta jedes isto identicno jelo ili namirnicu za koje ti je doktor vec prvi put rekao da ti skodi. Ili sedam puta odes u club koji ti je i prva tri puta bio bezveze. Ili odes frizeru koji ti zadnjih sedam puta upropastio kosu. Da, ne razumijem to. Ne osudjujem ali ne razumijem toliki manjak ljubavi prema samom sebi.
Tea Tree

Post 14 Jan 2012, 18:55

Naravno da ti ne može naročito pomoći tuđe iskustvo u razvodu kako bi lakše prošla kroz svoj. OK, možda može malo, ako je odnos tih drugih ljudi donekle imao dodirnih točaka i sličnosti s odnosom tebe i tvoga muža. Razvod sam po sebi je prekid jednog odnosa, partnerstva, bilo ono ozvaničeno ili ne. I svaki takav odnos je specifičan i čine ga ljudi koji u njemu sudjeluju pa će se jednako specifično i razvoditi.
Pod tuđim iskustvima sam mislila više na pojedinačne situacije kad npr. vidiš da tvoju prijateljicu muž vara, ona vidi tisuću dokaza, ali se pravi da ih ne vidi. Ako ti se dogodi da i u slučaju vlastitog muža vidiš te iste dokaze, lakše ćeš ih prepoznati. A, možeš se i praviti da ih ne vidiš.

Ne čudim se više ničemu niti osuđujem. Ništa.
Kad čujem za neke budalaštine koje ljudi izvode, odmahnem i kažem: a, šta'š? :ne zna:
: stara: :D
  • Information