Skupovi

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:54

Glo » wrote: frajer ih privuče i sve super do prvog seksa. tek onda vide da su drugačiji od onoga što su mislile o njima. to se zove upoznavanje. isto kao i u bibliji :zubo:

edit: meni se to nije dogodilo. pronicljiva sam uvijek bila :zubo:
Pa, moram priznati, ni meni. :misli:
Ako je upoznavanje trajalo barem sat vremena prije tog prvog seksa. :zubo: :D

Glo

Post 13 Jan 2012, 00:57

Tea Tree » wrote: Pa, moram priznati, ni meni. :misli:
Ako je upoznavanje trajalo barem sat vremena prije tog prvog seksa. :zubo: :D
pa ne znam, valjda su bile u nekim situacijama životnim pa nisu vidjele drvo od šume ili kako već. nekad ljudi ne vjeruju sebi sve dok se ne poseksaju. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 01:08

Glo » wrote:
pa ne znam, valjda su bile u nekim situacijama životnim pa nisu vidjele drvo od šume ili kako već. nekad ljudi ne vjeruju sebi sve dok se ne poseksaju. :zubo:
Pa ne znam sad baš koje su to situacije, ali, evo, mogu reći iz svoje pozicije da ni u životnoj situaciji u kojoj sam jako pijana i još svaštanešto nisam tako promašila. :zubo: :D
Glo

Post 13 Jan 2012, 01:17

Tea Tree » wrote: Pa ne znam sad baš koje su to situacije, ali, evo, mogu reći iz svoje pozicije da ni u životnoj situaciji u kojoj sam jako pijana i još svaštanešto nisam tako promašila. :zubo: :D
pa to su uglavnom neke osamljene životne situacije bile, s jakom željom uparivanja. štajaznam, događalo im se. :ne zna:
ombia

Post 13 Jan 2012, 13:18

Tea Tree » wrote: Pa ne znam sad baš koje su to situacije, ali, evo, mogu reći iz svoje pozicije da ni u životnoj situaciji u kojoj sam jako pijana i još svaštanešto nisam tako promašila. :zubo: :D
Ja ne mogu znati iz jednog razgovora jel tip dobar u krevetu i jos bolje jel meni dobar. Sa puno njih sam kliknula na intelektualnom nivou odlicno a da su neki u krevetu prave trube. Dapace sto vise filozofira manje sevi. Empirija. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 13:30

ombia » wrote:
Ja ne mogu znati iz jednog razgovora jel tip dobar u krevetu i jos bolje jel meni dobar. Sa puno njih sam kliknula na intelektualnom nivou odlicno a da su neki u krevetu prave trube. Dapace sto vise filozofira manje sevi. Empirija. :zubo:
Koliko god klikali i treptali na svim intelektualnim i mentalnim razinama, uvijek procijenim dolazi li mi se s njim do kreveta. :D
Nisu ti klikovi dostatni za seks, kamoli za dobar seks.
nodens

Post 13 Jan 2012, 13:37

ombia » wrote: Ja ne mogu znati iz jednog razgovora jel tip dobar u krevetu i jos bolje jel meni dobar. Sa puno njih sam kliknula na intelektualnom nivou odlicno a da su neki u krevetu prave trube. Dapace sto vise filozofira manje sevi. Empirija. :zubo:
Tea Tree » wrote: Koliko god klikali i treptali na svim intelektualnim i mentalnim razinama, uvijek procijenim dolazi li mi se s njim do kreveta. :D
Nisu ti klikovi dostatni za seks, kamoli za dobar seks.
Bilo bi zgodno da neka od prisutnih trkeljašica-mudrijašica otvori temu o tome što je to 'dobar', a što 'loš' seks.

Jasno, ako im nije nezgodno o takvim stvarima pričati naglas. :zubo:

Imam dojam da bi to zanimalo i neke 'iskusne' dečke, a ne samo mene. :rofl:

BTW, jeste li gledale film 'Liar, Liar'? :cerek:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 13 Jan 2012, 13:46

Morticia » wrote:Meni su inhibicije u seksu nepoznanica kad sam s osobom koju volim i koja me pali.
Morti - pametna koliko i lijepa. :cerek:
Potpisi su za budale.
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 13:57

nodens » wrote:

Bilo bi zgodno da neka od prisutnih trkeljašica-mudrijašica otvori temu o tome što je to 'dobar', a što 'loš' seks.

Jasno, ako im nije nezgodno o takvim stvarima pričati naglas. :zubo:

Imam dojam da bi to zanimalo i neke 'iskusne' dečke, a ne samo mene. :rofl:

BTW, jeste li gledale film 'Liar, Liar'? :cerek:
Moj nodenše :D , nema univerzalnog odgovora što je dobar, a što loš seks.
Čak i ako uzmemo u obzir neke stvari koje će biti općeprihvaćeno loše i druge na jednak način dobre, to opet ne daje cijelu sliku.
Nisam gledala film, ali kako ga ne bih morala sad časkom pogledati, reci što je iz filma bitno za ovu temu.
nodens

Post 13 Jan 2012, 14:19

Tea Tree » wrote: Moj nodenše :D , nema univerzalnog odgovora što je dobar, a što loš seks.
Čak i ako uzmemo u obzir neke stvari koje će biti općeprihvaćeno loše i druge na jednak način dobre, to opet ne daje cijelu sliku.
Nisam gledala film, ali kako ga ne bih morala sad časkom pogledati, reci što je iz filma bitno za ovu temu.
Err, možda nisam bio posve jasan... mislio sam da se podrazumijeva - na toj temi bi pojedine trkeljašice-mudrijašice objašnjavale što je NJIMA 'dobar', odnosno 'loš' seks. :zubo:

Pa bismo možda statističkim putem nešto mogli i zaključiti, iako se Jade vjerojatno neće s tim složiti. :cerek:

U filmu Jim Carrey mora proći jedan cijeli dan, a da baš ništa ne može slagati, nego jednostavno MORA reći istinu. :rofl: Pa ono, u prvoj sljedećoj sceni ga šefica pita - was it as good for you, as it was for me? :cerek: A on zine da nešto slaže, no onda mu izleti - I've had better... :rofl:
  • Information