Skupovi

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Pješčana

Post 12 Jan 2012, 23:11

meni je pala na pamet situacija gdje se jednom članu para počne nešto svidjeti nakon dosta vremena, dakle ne u startu njihovog odnosa. i šta onda? prekinuti odnos jer druga strana ne pristaje na određene želje?

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 12 Jan 2012, 23:12

Potjeh » wrote:
Naravno, nitko to ne spori. Ali, ja u apsolutnu kompatibilnost ne vjerujem. Svatko donosi nešto svoga u vezu ili jednostavno razvije putem. Tema je upravo što s tim nekompatibilnostima koje se otkriju.

Tvoj mi se stav čini ipak malkice pretvrd (govorim o ostavljanju i nevoljenja nekoga jer ti je nešto neprihvatiljivo). Ti si udana žena. Moguće je da će ti muž možda jednog dana predložiti (pa i u žaru 'borbe') nešto što će ti biti bezveze. Što s tim?
Vidis ja i ne vjerujem u sretan brak ljudi koji nisu seksualno kompatibilni. Kad je kod nas i to otislo k vragu, to je bio pocetak kraja.
Glo

Post 12 Jan 2012, 23:22

ombia, jel' vam to bilo jedino (važnije) područje gdje niste bili kompatibilni? pitam, jer mi je teško zamisliti par kojem sve štima osim seksa. oprosti ako je preosobno pitanje. :o

pješčana, kakva je to situacija? znaš za neku konkretnu? i da još druga strana ne pristaje na zahtjeve? :ne zna:
blue
Asgard

Post 12 Jan 2012, 23:26

Pješčana » wrote:meni je pala na pamet situacija gdje se jednom članu para počne nešto svidjeti nakon dosta vremena, dakle ne u startu njihovog odnosa. i šta onda? prekinuti odnos jer druga strana ne pristaje na određene želje?
Aha, nakon nekog vremena - hm, u stvari ne vjerujem, da se bitne preferencije odjednom stvore nakon x godina, mislim da je općenit orjentir uvijek tu. Sumnjam da pedesetogodišnjak može šetat ulicom, ugledat cucka i pomislit prvi put u životu gle pudl, baš bi ga poševio :cerek: :mar:
Tea Tree

Post 12 Jan 2012, 23:31

Ni ja nekako ne mogu povjerovati da bi to došlo nakon nekoliko godina, a ni da bi se netko s "čudnim" seksualnim preferencijama mogao prikrivati godinama.
Možda neko kraće vrijeme u početku, posebno ako je svjestan da te njegove želje nisu općeprihvaćene kao normalne, ali ne dugo.
ombia

Post 12 Jan 2012, 23:38

Glo » wrote:ombia, jel' vam to bilo jedino (važnije) područje gdje niste bili kompatibilni? pitam, jer mi je teško zamisliti par kojem sve štima osim seksa. oprosti ako je preosobno pitanje. :o

pješčana, kakva je to situacija? znaš za neku konkretnu? i da još druga strana ne pristaje na zahtjeve? :ne zna:
Ma sta bi bilo preosobno :) pa napisala sam ne plahte nego bibliju u nastavcima na drugom forumu. Ne naravno, nije nam sve ostalo bilo kompatibilno.
Upravo obrnuto sam imala namjeru napisati. Kad je i to na kraju otislo, onda se vise nismo imali cega drzati.
Glo

Post 12 Jan 2012, 23:44

ombia » wrote:
Ma sta bi bilo preosobno :) pa napisala sam ne plahte nego bibliju u nastavcima na drugom forumu. Ne naravno, nije nam sve ostalo bilo kompatibilno.
Upravo obrnuto sam imala namjeru napisati. Kad je i to na kraju otislo, onda se vise nismo imali cega drzati.
nekako mislim, kad su si ljudi kompatibilni u drugim stvarima, da se lako poštimaju i seksualno. a i samo poštimavanje može biti jako zanimljivo. :o

Tea Tree, možda je moguće u "vezama" gdje partneri ne vide jedan drugog i žive poput cimera, svatko u svom svijetu. onda su možda moguća svakakva iznenađenja. :ne zna:
Tea Tree

Post 12 Jan 2012, 23:48

Glo » wrote: Tea Tree, možda je moguće u "vezama" gdje partneri ne vide jedan drugog i žive poput cimera, svatko u svom svijetu. onda su možda moguća svakakva iznenađenja. :ne zna:
Ako žive poput cimera, onda imaju i nešto većih problema od različitih seksualnih afiniteta.
Glo

Post 12 Jan 2012, 23:51

Tea Tree » wrote: Ako žive poput cimera, onda imaju i nešto većih problema od različitih seksualnih afiniteta.
ma dok se ne vidi na van, dobro je. :zubo:
nodens

Post 12 Jan 2012, 23:52

Pješčana » wrote:meni je pala na pamet situacija gdje se jednom članu para počne nešto svidjeti nakon dosta vremena, dakle ne u startu njihovog odnosa. i šta onda? prekinuti odnos jer druga strana ne pristaje na određene želje?
A reci ti meni ovako, ako bi netko iz takvog razloga prekinio, govori li to nešto o njemu/njoj i o cijelom dotadašnjem odnosu? :zubo:

Samo pitam. :raspa:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:11

Glo » wrote:
ma dok se ne vidi na van, dobro je. :zubo:
:rofl:
Što je najgore, vidi se i na van.
Prije par godina sam bila na kavi, a za stolom do nas su sjedili ljudi, bračni par u srednjim godinama, s djetetom, djevojčicom od možda 7 godina. Bila sam na toj kavi nešto više od sat vremena, a da ovi nisu za to vrijeme izmijenili niti riječi, čak ni s djetetom. Zapravo, jesu jednom ili dvaput, kad su dijete mrko i šturo upozorili da ne smije dirati mog psa. :D
Jako je bilo čudno vidjeti ljude kako sjede na kavi šuteći, ne čitaju novine, ne gledaju se i ne razgovaraju. Gledaju negdje u daljinu ili zjakaju oko sebe. I to je to.
ombia

Post 13 Jan 2012, 00:14

Glo » wrote:
nekako mislim, kad su si ljudi kompatibilni u drugim stvarima, da se lako poštimaju i seksualno. a i samo poštimavanje može biti jako zanimljivo. :o

a:
Vidis ja u to ne vjerujm. Iako sam svojedobno vodila duge diskusije na forumu na tu temu. Naime domena seksualnog nije u domeni dogovora, racionalnog i slicno. Il se "mirisete" ili ne.
Neka bazna kompatibilnost mora postojati.
Kad toga nema ond aje to silovanje same seme (ne pisem o pokojem uzitku koje sami ne zelimo u toj formi ali zelimo priustiti voljenoj osobi).
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:21

ombia » wrote:
Vidis ja u to ne vjerujm. Iako sam svojedobno vodila duge diskusije na forumu na tu temu. Naime domena seksualnog nije u domeni dogovora, racionalnog i slicno. Il se "mirisete" ili ne.
Kad toga nema ond aje to silovanje same seme (ne pisem o pokojem uzitku koje sami ne zelimo u toj formi ali zelimo priustiti voljenoj osobi).
na neki način se slažem s tobom, možda jedino mislim da se miris osjeti i prije veze, pa onda, ako se ne mirišu, veza može egzistirati kao aseksualno prijateljstvo. :misli: :ne zna:

Tea, možda su ljudi samo bacili mozak na pašu :rofl:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:21

ombia » wrote:
Bez ove bazne kompatibilnosti nema ništa.
Unatoč kompatibilnosti u drugim stvarima, ne mogu uopće zamisliti seks s tim kompatibilnim ljudima.
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:25

Glo » wrote:
na neki način se slažem s tobom, možda jedino mislim da se miris osjeti i prije veze, pa onda, ako se ne mirišu, veza može egzistirati kao aseksualno prijateljstvo. :misli: :ne zna:
Ha? Šta ovo bi? :rofl: Veza koja funkcionira kao aseksualno prijateljstvo?
Glo, ti to zajebavaš pošten svijet ovdje, vidim ja. :D
Tea, možda su ljudi samo bacili mozak na pašu :rofl:
Jesu, jesu. :zubo: :rofl:
Tu se javlja paradoks: da su bili komunikativniji, upoznala bih se s njima da vidim koliko im je trebalo od te kave do razvoda. Ali da su bili komunikativniji, vjerojatno mi to i ne bi palo na pamet.
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:31

Tea Tree » wrote: Ha? Šta ovo bi? :rofl: Veza koja funkcionira kao aseksualno prijateljstvo?
Glo, ti to zajebavaš pošten svijet ovdje, vidim ja. :D

Jesu, jesu. :zubo: :rofl:
Tu se javlja paradoks: da su bili komunikativniji, upoznala bih se s njima da vidim koliko im je trebalo od te kave do razvoda. Ali da su bili komunikativniji, vjerojatno mi to i ne bi palo na pamet.
ma nisam. sad vidim šta napisa'. :rofl: htjela sam reći da ljudi koji su si inače kompatibilni a među njima ne postoji seksualna privlačnost uglavnom su vezani jakim i lijepim prijateljskim odnosom (a ne seksaju se međusobno). a nekako mislim da se seksualna kompatibilnost da naslutiti i unaprijed.

ne znam, valjda sam sad jasnija :zubo:

i da, dobar ti paradoks :D
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:42

ma jooj :o hoću reći da dosad nisam naišla na seksualno nekompatibilnog :zubo:

al' davno su ta ispitivanja kompatibilnosti bila :rofl:
ombia

Glo » wrote:
ma nisam. sad vidim šta napisa'. :rofl: htjela sam reći da ljudi koji su si inače kompatibilni a među njima ne postoji seksualna privlačnost uglavnom su vezani jakim i lijepim prijateljskim odnosom (a ne seksaju se međusobno). a nekako mislim da se seksualna kompatibilnost da naslutiti i unaprijed.

ne znam, valjda sam sad jasnija :zubo:

i da, dobar ti paradoks :D
Oh znalo je tu biti i zajeba. Ne kupuj macka u vreci i ostale narodne mudrosti. :zubo:
Tea Tree

Glo » wrote: htjela sam reći da ljudi koji su si inače kompatibilni a među njima ne postoji seksualna privlačnost uglavnom su vezani jakim i lijepim prijateljskim odnosom (a ne seksaju se međusobno). a nekako mislim da se seksualna kompatibilnost da naslutiti i unaprijed.
Pa da, to je prijateljstvo, kažu. :D
Tako su mi kompatibilni upravo muški prijatelji.

I da, što se tiče seksualne kompatibilnosti, da se nekako naslutiti. Ne znam to objasniti, ali baš se može naslutiti. :D
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:45

ombia » wrote:
Oh znalo je tu biti i zajeba. Ne kupuj macka u vreci i ostale narodne mudrosti. :zubo:
vjerujem, pričale mi frendice, ja sam u braku pa mi je sve to u nekom maglovitom sjećanju :zubo:
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:47

Tea Tree » wrote: Pa da, to je prijateljstvo, kažu. :D
Tako su mi kompatibilni upravo muški prijatelji.

I da, što se tiče seksualne kompatibilnosti, da se nekako naslutiti. Ne znam to objasniti, ali baš se može naslutiti. :D
:rofl: ma znam da je prijateljstvo, samo sam ga htjela razlučiti od ff odnosa, pa sam se pogubila malo :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:48

ombia » wrote:
Glo wrote:
vjerujem, pričale mi frendice, ja sam u braku pa mi je sve to u nekom maglovitom sjećanju :zubo:
Ja nisam skužila ovo.
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:51

Tea Tree » wrote:
Ja nisam skužila ovo.
frajer ih privuče i sve super do prvog seksa. tek onda vide da su drugačiji od onoga što su mislile o njima. to se zove upoznavanje. isto kao i u bibliji :zubo:

edit: meni se to nije dogodilo. pronicljiva sam uvijek bila :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jan 2012, 00:51

Glo » wrote:
:rofl: ma znam da je prijateljstvo, samo sam ga htjela razlučiti od ff odnosa, pa sam se pogubila malo :zubo:
FF je treća kategorija i nije potrebna naročita kompatibilnost na ostalim poljima.
OK, ne bih podnijela nepismenog desničara ili takvo nešto, ali nije baš da moramo lijepo funkcionirati na dnevnoj bazi kad nećemo do toga ni doći. :zubo: :D
Glo

Post 13 Jan 2012, 00:54

Tea Tree » wrote: FF je treća kategorija i nije potrebna naročita kompatibilnost na ostalim poljima.
upravo zato sam je htjela izbaciti iz rasprave, pa sam upotrijebila izraz aseksualno prijateljstvo. ali ima mnogo lijepih seksualnih prijateljstava :cerek: :D
  • Information