Skupovi

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Morticia

Post 12 Jan 2012, 13:55

Potjeh » wrote:
U stvari obrnuta bi bila slijedeća izjava (iako malo nespretna): Ako me voliš nećeš to tražiti od mene.
Opet kažem, osim ako se ne radi o nekim teškim devijacijama sve drugo među ljudima dođe spontano.
Kako to misliš- tražiti nešto?
Kako to tražiš od žene nešto vezano uz seks?

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 12 Jan 2012, 13:58

Potjeh » wrote:
U stvari obrnuta bi bila slijedeća izjava (iako malo nespretna): Ako me voliš nećeš to tražiti od mene.
Ta je u početku. :E Ako neko inzistira, krenu inat i pižđenje. Jer odbijeni krene mislit 'ako me voli, udovoljio (la) bi bar nekad, ne tražim ne znam šta...'
vrrrlet

Post 12 Jan 2012, 13:59

Morticia » wrote:
Opet kažem, osim ako se ne radi o nekim teškim devijacijama sve drugo među ljudima dođe spontano.
Kako to misliš- tražiti nešto?
Kako to tražiš od žene nešto vezano uz seks?
Guzu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 12 Jan 2012, 14:00

Potjeh » wrote:
Unija znači da prakticirate sve aktivnosti kojih se sjetio jedan ili drugi partner. Presjek znači da prakticirate samo one koje oboje volite.
No onda sam te dobro shvatila i u tom smislu ti i odgovorila. Unija ne, presjek da - za mene.
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:02

I što, za ručkom joj dođeš i kažeš- danas te želim jebat u guzu i onda je nakon toga pojebeš u guzu?

Mislim, razgovor o seksu je super i treba ga prakticirati jer je i svojevrsna predigra.
Ali nešto što je nekome eventualno na prvu tabu ili nelagodno sigurno to neće prestati biti zato što si je/ga lijepo zamolio ili tražio. :ne zna:
Do toga se dođe spontano, bez puno riječi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Potjeh

Post 12 Jan 2012, 14:02

Morticia » wrote: Kako to tražiš od žene nešto vezano uz seks?
Ma, napisao sam da je nespretno formulirano. Ajmo, konkretni primjer:

Ona ne voli pušiti. Prva je opcija (iz uvodnog posta) da počne pušiti jer pronalazi užitak u njegovom užitku. A druga, obrnuta, opcija je da on ne inicira (traži) oralac jer zna da ga ona ne voli.
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:06

Ok, sad ću napisati nešto što će možda na prvu zvučati pretenciozno, ali...
Ljudi koji se vole i uzbuđuju vole i jedno drugome pružiti oralni seks.
Ne zato što su ti u trenutku pušenja usne erogena zona nego zato što onda kad postoji iskonska strast ti jednostavno ŽELIŠ svaki komadić njegova/njezina tijela doslovno progutati, pojesti, oblizati, posisati, pomirisati.
Ja stvarno ne znam kako to točno objasniti i opisati, ali tad se čovjek uistinu želi stopiti s tom drugom osobom, postati jedno, ne samo vaginalnim organima.
Nema tu gadljivosti, nema granice, nema ničega osim vas dvoje koji se želite.
ombia

Post 12 Jan 2012, 14:10

Potjeh » wrote:
Ma, napisao sam da je nespretno formulirano. Ajmo, konkretni primjer:

Ona ne voli pušiti. Prva je opcija (iz uvodnog posta) da počne pušiti jer pronalazi užitak u njegovom užitku. A druga, obrnuta, opcija je da on ne inicira (traži) oralac jer zna da ga ona ne voli.
Ne voli pusiti ne voli se seksati, pa sta onda voli?

Slazem se s Morticijom, ovo sto pise u zadnjem postu.
Potjeh

Post 12 Jan 2012, 14:12

Morticia » wrote: Ljudi koji se vole i uzbuđuju vole i jedno drugome pružiti oralni seks.
Možeš li ovu rečenicu proširiti i na druge aktivnosti npr. analni seks ili egzibicionizam?
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:14

Mogu.
Naravno, ukoliko se radi o egzibicionizmu koji je objema prihvatljiv.
Ali ja ne bih ni mogla voljeti i biti u vezi nekog čiji mi egzibicionizam ne bi bio prihvatljiv tako da tu ne bi ni bilo govora o ikakvom nagovaranju ili traženju.
Napisala sam već što je za mene otprilike neprihvatljivo i jednostavno ne bih ostala u vezi s osobom koja bi to željela prakticirati.
nodens

Post 12 Jan 2012, 14:30

Morticia » wrote:Ok, sad ću napisati nešto što će možda na prvu zvučati pretenciozno, ali...
Ne zato što su ti u trenutku pušenja usne erogena zona nego zato što onda kad postoji iskonska strast ti jednostavno ŽELIŠ svaki komadić njegova/njezina tijela doslovno progutati, pojesti, oblizati, posisati, pomirisati.
Ja stvarno ne znam kako to točno objasniti i opisati, ali tad se čovjek uistinu želi stopiti s tom drugom osobom, postati jedno, ne samo vaginalnim organima.
Nema tu gadljivosti, nema granice, nema ničega osim vas dvoje koji se želite.
Odnosi li se ovo i na sve njegove/njene tjelesne izlučevine? :raspa: Ili samo na 'tijelo' u anatomskom smislu.

Naime, meni je ovo drugo 'razumljivo' (iz moje amaterske pozicije), no ovo prvo mi definitivno ne vrijedi u potpunosti, nego samo djelomično. A logika je iznimno jednostavna: nitko mi ne može biti bliži od mene samog; prema tome, ako nisam ljubitelj baš SVIH :rofl: svojih vlastitih tjelesnih izlučevina - nema logike da budem ljubitelj baš svih tjelesnih izlučevina svoje 'ljubljene'. :zubo:

Enivej, za tijelo kao takvo, slažem se. Bilo bi lijepo imati tako nešto.... hmmm. :ne zna:
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:32

Meni je granica na uvođenju fekalija u "igru" i ispijanju mokraće.
nodens

Post 12 Jan 2012, 14:40

Morticia » wrote:Meni je granica na uvođenju fekalija u "igru" i ispijanju mokraće.
:cerek:

Et vidiš zašto moraš biti pažljiva s onim 'sve', pa onda 'nema gadljivosti' itd. :cerek:

Itekako ima, samo što se ljudi razlikuju u stupnju gadljivosti. I mislim da ti nije baš neki štos podcjenjivati nečiji stupanj bliskosti samo zato što su se 'našli' na nekom drugom stupnju gadljivosti - nego ti (i tvoj netko). :cerek:

Jer, to bi bilo doslovno ekvivalentno kad bi netko tebe i tvog muža podcjenjivao - jer ne volite scat fetiš.
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:42

:confused:
A gdje sam ja podcjenjivala nečiji stupanj bliskosti??? :misli:
nodens

Post 12 Jan 2012, 14:45

Morticia » wrote::confused:
A gdje sam ja podcjenjivala nečiji stupanj bliskosti??? :misli:
Ovdje:
Morticia » wrote:Ok, sad ću napisati nešto što će možda na prvu zvučati pretenciozno, ali...

Ovo implicira da ako to sve gore ne vrijedi - da se ti ljudi onda 'ne vole' ili 'ne uzbuđuju' dovoljno.

Dakako, nisi to napisala izravno, ali se onako, kolokvijalno implicira iz napisanog. Ili se bar meni tako čini. :ne zna:

Primjerice, meni se gutanje ne sviđa, ne mogu zamisliti da od nekog očekujem tako nešto, niti da bi takvo nešto mogao biti 'dokaz ljubavi i bliskosti'. No dobro, ne mogu sad pretenciozno to tvrditi kad nemam pojma. :zubo: Samo kažem što mi se čini.
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:47

Dobro, možda si u pravu, to što meni oralni seks spada u domenu normalnog i poželjnog ne znači da spada svima.
Dakle, ako se dvoje ljudi jako vole, ali ne prakticiraju oralni seks i oboje su time istinski zadovoljni tko sam ja da kažem da to nije ok.
nodens

Post 12 Jan 2012, 14:49

Morticia » wrote:Dobro, možda si u pravu, to što meni oralni seks spada u domenu normalnog i poželjnog ne znači da spada svima.
Dakle, ako se dvoje ljudi jako vole, ali ne prakticiraju oralni seks i oboje su time istinski zadovoljni tko sam ja da kažem da to nije ok.
'Oralni seks' je prilično maglovit termin. Ja sam ciljao konkretno na svršavanje u usta i pogotovo gutanje. A ne na bilo kakav kontakt usta i genitalija. No dobro, nemam primjedbi na ovu gore logiku. :cerek:
Morticia

Post 12 Jan 2012, 14:51

Svejedno na što si ti mislio, razumiješ?
Ako su nečije granice, s kojima su oboje zadovoljni, na drugom "stupnju" od mojih to ne znači da se ljudi ne vole, s time sam se složila.
nodens

Post 12 Jan 2012, 14:55

Morticia » wrote:Svejedno na što si ti mislio, razumiješ?
Ako su nečije granice, s kojima su oboje zadovoljni, na drugom "stupnju" od mojih to ne znači da se ljudi ne vole, s time sam se složila.

OK, a u duhu Potjehovog pitanja, ako im se granice poprilično razlikuju - što onda? :cerek:

Ili, ako se s vremenom promijene tako da postanu jako različite? :misli:
Morticia

Post 12 Jan 2012, 15:03

Pa ja sam napisala što bih ja, ne mogu reći za druge, vjerujem da ljudi različito žive.
Meni bi osoba koja uživa u fekalijama u svrhu seksualnog uzbuđenja jednostavno djelovala kao čudak, netko nenormalan.
Kako voljeti nekog za koga smatraš da je nenormalan?
Ja ne bih mogla.

Ok, ne moramo u tako ekstremne primjere, možemo se vratiti na oralni seks.
Ukoliko je jednoj strani to normalno i poželjno, kao npr. meni, a partneru se gadi, opet- kako na duge staze to može funkcionirati?
Vjerujem da bih prije ili kasnije počela osjećati frustracije i nezadovoljstvo, seks mi ne bi bio potpun kad bih se od toga morala ustezati.

Po meni, tamo gdje se ljudi po seksualnim apetitima i preferencama toliko razliku na duge staze nema previše sreće u toj vezi.
Potjeh

Post 12 Jan 2012, 15:11

Morticia » wrote: Po meni, tamo gdje se ljudi po seksualnim apetitima i preferencama toliko razliku na duge staze nema previše sreće u toj vezi.
Naravno, nitko to ne spori. Ali, ja u apsolutnu kompatibilnost ne vjerujem. Svatko donosi nešto svoga u vezu ili jednostavno razvije putem. Tema je upravo što s tim nekompatibilnostima koje se otkriju.

Tvoj mi se stav čini ipak malkice pretvrd (govorim o ostavljanju i nevoljenja nekoga jer ti je nešto neprihvatiljivo). Ti si udana žena. Moguće je da će ti muž možda jednog dana predložiti (pa i u žaru 'borbe') nešto što će ti biti bezveze. Što s tim?
Morticia

Post 12 Jan 2012, 15:18

Napisala sam ti- meni su granice očito jako, jako, jako "visoko" postavljene, za pojmove mnogih.
Nekako vjerujem da bi se već pokazalo da on voli da netko po njemu "kaka". :zubo:
Dakle, ja se klonim tih baš ekstremnih fetiša, a takvi se ispoljavaju praktički odmah, jer osoba bez toga ne može uopće uživati u seksu.
Ništa drugo mi ne može biti bezveze, s osobom koju volim i želim. :ne zna:
Pješčana

Post 12 Jan 2012, 20:38

zato je dobrodošao novi faktor u ovoj jednažbi.
ljubavnici ili prostitutke koji su voljni sudjelovati u traženim aktivnostima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 12 Jan 2012, 21:12

Proporcija dijeljene varijance :kava: mora biti dovoljno velika, ali ne maksimalna (preklapanje). Do preklapanja može doći jednom kad jedno drugome pomaknemo tu i tamo koju granicu :)

Hoću reći, ne mogu zamisliti partnera koji mene neće nadahnjivati u seksu, a i volim si laskati da sam i sama kadra nešto novo unijeti u njegovo poimanje istog.

Časna riječ, ne znam zašto zvučim ovako debilno :facepalm:
blue
Asgard

Post 12 Jan 2012, 22:36

Potjeh » wrote: Naravno, nitko to ne spori. Ali, ja u apsolutnu kompatibilnost ne vjerujem. Svatko donosi nešto svoga u vezu ili jednostavno razvije putem. Tema je upravo što s tim nekompatibilnostima koje se otkriju.
A, znači ne presjek ili unija cjelokupnog seksualnog života s nekom osobom, nego samo što se tiče "nekompatibilnosti", oni slobodni elementi koji nikad ne ulaze u zajednički seksualni život. Ufff, to je teško :zubo:

Ako su interesantni jednom i drugom, mogu pomicat granice; ako su jednom tabu, a drugom bitni - banana :(
Pješčana » wrote:zato je dobrodošao novi faktor u ovoj jednažbi.
ljubavnici ili prostitutke koji su voljni sudjelovati u traženim aktivnostima
To mi je prvo palo na pamet, ali ako se radi o vezi koja je inače dobra, znači u kojoj ljudi razgovaraju, moram se složiti s Morticijom - htjela bi znati detalje, a onda teško da bi nastavila voljeti nekoga čije bi me seksualne preferencije grozile (pedofilija, zoofilija); osim toga teško da bi se mogla napaliti na nekog čije preferencije bi smatrala bizarnim i neprivlačnim (furryji, neki žestok S&M), a ako ne bi bila napaljena na osobu s kojom sam u vezi, onda bi bilo loše.
  • Information