Nakon toga prva stvar je bilo otvaranje MojPosao. Ako nisam doživjela šok kad su me gore pitali ono što su me pitali, onda sad definitivno jesam. Sve svoje prijašnje poslove sam nalazila preko oglasa i dobro se sjećam kako je to izgledalo. Kad bi krenula imala bi što za čitati, birati. Sad ta stranica izgleda ko da je netko pobanirao barem 3/4 oglašivača. Prazno, jadno, tužno, zastrašujuće.
Planiram svejedno pročešljati ono što tamo ima, pa na posao.hr također. Osim toga planiram se javiti i u jednu od prijašnjih firmi, prije godinu dana su mi natuknuli u polušali da bi se mogla vratiti na što sam uz smješak odmahnula rukom
Osim toga, ne znam što još da pokrenem. Pitao me frend imam li kontakte iz ove firme gdje sam sad da im se javim, al zapravo nemam.
Slanje CV-a svim kompanijama koje mi padnu na pamet je isto opcija.
Imate još nekih ideja na koji način tražiti posao?
Koliko je teže danas naći posao nego prije 2-3 godine? Tad sam radila i imala prokletu sreću, jedan oglas, jedna molba, razgovor, drugi krug i ugovor za stalno u roku tjedan dana. Ne očekujem isto i sad. Iskustvo prije toga je bilo traženje posla nekih 3 mjeseca, no i onda sam radila i mogla sam dosta birati, nije mi se žurilo.
Sad mi se žuri pa me zanima osim ovog napisanog ima li još nešto. Neki savjet, bilo što.