Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
slafko

Post 09 Jan 2012, 20:49

Nemam problema s činjenicom da mi gospodična zna nick. Maloprije sam joj na Skype dao link na OSO temu o dobnoj granici za seks. Malo je reć da se i ona fejspalmala na postove Olivera i ex_anais. :rofl:

When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Eks

Post 09 Jan 2012, 21:12

slafko » wrote:Nemam problema s činjenicom da mi gospodična zna nick. Maloprije sam joj na Skype dao link na OSO temu o dobnoj granici za seks. Malo je reć da se i ona fejspalmala na postove Olivera i ex_anais. :rofl:
Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani? Mora da je zgodna. :cerek:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Jan 2012, 21:20

ex anais » wrote: Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani?
Od kad ti misliš da matori jarci ne bi trebali jahat 14 godišnjakinje :zubo:
Eks

Post 09 Jan 2012, 21:22

OliverZG » wrote: Od kad ti misliš da matori jarci ne bi trebali jahat 14 godišnjakinje :zubo:
U kasnijoj raspravi smo se razišli. :kava:
Sad prestani jer bi joj mogli završit u statusu na fejsiću. :cerek:
slafko

Post 10 Jan 2012, 18:59

ex anais » wrote: Otkad smo ja i oliver na toj temi na istoj strani? Mora da je zgodna. :cerek:
Otkad oboje pišete nebuloze, jebote. :facepalm: Uistinu se ne sjećam kada sam zadnji puta pročitao toliku količinu provala na jednom mjestu, a nije da nisam čitao RiD na krstarici.

I afkors da je zgodna. Osim kaj sam površan, nemrem ni karirat krokodile. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
schmokljan

Post 10 Jan 2012, 19:01

Drolje su, dakle, žene koje uživaju u seksu? :facepalm: :facepalm: :facepalm:
nina williams
Been thanked: 2 times

Post 10 Jan 2012, 19:06

nodens » wrote: 'Drolje' su pak one koje se jebu iz (vlastitog) užitka; iz čega proizlazi, da su drolje kurve kojima se plaća 'u naturi'. Jer, kao što kurve za seks traže novce, tako drolje za seks traže užitak.
:misli:
Jesi ti baš siguran da to želiš formulirati na ovakav način? Jer...upravo si sve seksualno aktivne osobe (osim silovanih i to baš prilikom tog čina) nazvao droljama. :ne zna:
nodens » wrote:Ima li tko kakvih primjedbi na ovu terminologiju? :rofl:
Pa eto, ovisno o odgovoru na gornje pitanje, mogla bih ih imat ja.
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:12

Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.

Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna). Isto vrijedi i za kurve, njima je svejedno koja je druga osoba, nego je primarna stvar, zarađeni novac.
A.P.
Cactus

Post 10 Jan 2012, 19:14

Isuse oćeš ti prestat otvarat topike o seksu, droljama i djevicama i prestat raspravljat o seksu, droljama i djevicama?
Zašto si toliko opsjednut? Čak i da samo trolaš je već poremećeno.
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:15

A.P. » wrote:Isuse oćeš ti prestat otvarat topike o seksu, droljama i djevicama i prestat raspravljat o seksu, droljama i djevicama?
Zašto si toliko opsjednut? Čak i da samo trolaš je već poremećeno.
Pa jer mi je to iznimno interesantna tematika. :ne zna:

A što se ti tako žestiš bahata djevojčice? :rofl:

Inače, ovo mi je prvi topik. :raspa: Tako da ne vidim što ti znači ovo 'hoćeš li prestati otvarati...' :cerek:
Eks

Post 10 Jan 2012, 19:17

To da si površan se vidi nadaleko, inače ne bi uletio na temu na kojoj si pročitao par postova i izveo debilne zaključke.
Joj, znaš što, ne da mi se. Dosadan si mi.
ombia

Post 10 Jan 2012, 19:20

nodens » wrote:Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.

Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna). Isto vrijedi i za kurve, njima je svejedno koja je druga osoba, nego je primarna stvar, zarađeni novac.
Opet te ljudi nisu shvatili, kad su tako ograniceni. :facepalm: Mislim da ti bacas bisere pred svinje.
Ovo gore sto si napisao, apersonalizacija itd. je vise u domeni ninfomanije nego zdravog uzivanja u seksu.
nina williams

Post 10 Jan 2012, 19:21

nodens » wrote:Oboje niste shvatili... nije stvar u samom uživanju, nego u tome da (vlastiti) užitak bude glavni (ili jedini) motiv za tu aktivnost. Kao što je kurvama glavni (ili jedini) motiv, zaraditi novce.

Ja tebe molim da ti shvatš: nudim ti ili editiranje uvodnog posta ili ključanje. Onakav ne može ostati, oprosti, ali ne može.
aisling

Post 10 Jan 2012, 19:21

Sjebala sam quote.

nodens:
Poanta je, dakle, u 'apersonalnosti'. Jebeš se iz užitka, a manje-više ti je svejedno koja je ona druga osoba; jer je poanta u samom užitku (druga osoba je skroz sporedna).
Kako ti znaš da je nekome, bilo kome, svejedno koja je ona druga osoba? Po čemu to zaključuješ? Po tome što nisu u braku ili što?
Happy Easter!
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:22

ombia » wrote:Opet te ljudi nisu shvatili, kad su tako ograniceni. :facepalm: Mislim da ti bacas bisere pred svinje.
Ovo gore sto si napisao, apersonalizacija itd. je vise u domeni ninfomanije nego zdravog uzivanja u seksu.
Errr, ja sam samo pojasnio što mislim, a nisam rekao da su 'glupi' jer nisu shvatili od prve. Naime, možda se ja neprecizno ili nejasno izražavam.

Zato sam i pojasnio, je l', a nisam rekao 'glupani jedni, kako ne shvaćate'. :zubo:
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:24

aisling » wrote:Kako ti znaš da je nekome, bilo kome, svejedno koja je ona druga osoba? Po čemu to zaključuješ? Po tome što nisu u braku ili što?
Sheesh, nisam rekao da je nekome svejedno, nego definiram termin: AKO je svejedno, ONDA je tako zovem.

A ako nekome nije svejedno, onda očito ne spada u tu kategoriju. Zaista ne vidim gdje sam insinuirao suprotno. :ne zna:
aisling

Post 10 Jan 2012, 19:26

nodens » wrote:
Sheesh, nisam rekao da je nekome svejedno, nego definiram termin: AKO je svejedno, ONDA je tako zovem.

A ako nekome nije svejedno, onda očito ne spada u tu kategoriju. Zaista ne vidim gdje sam insinuirao suprotno. :ne zna:
Ja ne poznajem ni jednu žensku osobu, a bome ni mušku kojoj je svejedno. Govorim o ljudima koji su mi bliži, ali čak donekle i o poznanicima, no ne o prolaznicima na cesti.
Dakle, drolje su iznimno rijetke, ako su drolje te kojima je svejedno. Bar u mojem svijetu.
Happy Easter!
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:26

nina williams » wrote: Ja tebe molim da ti shvatš: nudim ti ili editiranje uvodnog posta ili ključanje. Onakav ne može ostati, oprosti, ali ne može.
Hmm, nestala je opcija za editiranje. Kako da ga editiram? I koje sve rečenice bi trebalo editirati?
nodens

Post 10 Jan 2012, 19:28

aisling » wrote:Ja ne poznajem ni jednu žensku osobu, a bome ni mušku kojoj je svejedno. Govorim o ljudima koji su mi bliži, ali čak donekle i o poznanicima, no ne o prolaznicima na cesti.
Dakle, drolje su iznimno rijetke, ako su drolje te kojima je svejedno. Bar u mojem svijetu.
:ne zna: Slažeš li se onda barem da postoji mnogo muškaraca kojima jest svejedno?

Ne misliš valjda da je klijenteli uličnih prostitutki bitno je li to ova ili ona prostitutka. :confused:

A ako ima mnogo takvih muškaraca, onda je čisti seksizam tvrditi da nema i takvih žena, zar ne?
nina williams

Post 10 Jan 2012, 19:31

nodens » wrote:
Hmm, nestala je opcija za editiranje. Kako da ga editiram? I koje sve rečenice bi trebalo editirati?
Ovo boldano ću ja obaviti, s tim nemaš problema. Editiraj onaj dio koji sam ti citirala u prvom svom upisu. To mi pošalji na PM, a onda ćemo nastaviti sa prepravljenim uvodom. Dok se to ne riješi tema će biti zaključana.
slafko

Post 10 Jan 2012, 20:51

Da sam bar pročitao nekoliko postova. :facepalm:
nodens

Post 11 Jan 2012, 12:43

BTW, a zašto ti je nick obrisao mod? :misli:

Ono, anticipacija budućnosti? :zubo: Hipotetska grižnja savjesti?
Pješčana

Post 12 Jan 2012, 10:36

jer dimnjačaar
mlad ili staaaar
svakoj peći zna
popraviti kvar! :zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 12 Jan 2012, 10:37

Pješčana » wrote:jer dimnjačaar
mlad ili staaaar
svakoj peći zna
Isuse, kako se ovog nisam sjetila! :lol: :lol: :lol: :lol: :s
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Perzefona

Post 12 Jan 2012, 10:39

Pješčana » wrote:jer dimnjačaar
mlad ili staaaar
svakoj peći zna
pećki :raspa:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
  • Information