Kurve vs. drolje

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
JPK

Post 11 Jan 2012, 23:00

aisling » wrote: Koliko malo? Žene to ne vole jako, ali malo ipak vole?
Žene što ne vole jako? Jesam li upravo rekao da se radi o hiperboli?

Poanta je bila da žene vole kad ih se ne poštuje i kad ih se tretira kao seksualne objekte puno više no kad im se prilazi sa strahopoštovanjem, kako je Potjeh to opisao.
Nadam se da ti je sad jasnije, sljedeće deskriptivno oruđe koje mi je dostupno su bojice i papir.

Biti i mniti svemiropolisno
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:01

nevjerna » wrote: Pa ajmo se maknut s mrtve točke.

U inicijalnom postu postavio si nekakve definicije jednog i drugog za koje se pokazalo da se klimaju ili uopće ne stoje.
Jesi li nakon tolikih naših odgovora skužio nešto, te možeš li izvesti nekakav zaključak i eventualno korigirati svoje početne stavove?
Jesi li napokon saznao tko su kurve, a tko drolje i što ih dijeli?
Pa nisam vidio da se išta klima :ne zna: vidio sam poprilično neshvaćanja napisanog, i sporadične pokušaje alternativne definicije, koje me nisu baš oduševile. Evo JPK je bar pokušao dati neku suvislu alternativnu definiciju... u svakom slučaju, zanimljivo mi je čitati sve ovo. :ne zna:

No, kako bi ti onda definirala pojam 'drolja'? (A kako 'kurva')? Ne sjećam se da si pokušala; samo imaš primjedbe na moje definicije.
aisling

Post 11 Jan 2012, 23:05

Ma ne da mi se.
Happy Easter!
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:07

nodens » wrote:
Pa nisam vidio da se išta klima :ne zna: vidio sam poprilično neshvaćanja napisanog, i sporadične pokušaje alternativne definicije, koje me nisu baš oduševile. Evo JPK je bar pokušao dati neku suvislu alternativnu definiciju... u svakom slučaju, zanimljivo mi je čitati sve ovo. :ne zna:

No, kako bi ti onda definirala pojam 'drolja'? (A kako 'kurva')? Ne sjećam se da si pokušala; samo imaš primjedbe na moje definicije.
Nisi vidio da se klima? Isuse bože! :Pop:

Code: Select all

nodens kaže:
Jer, kao što kurve nude seks u zamjenu za (bilo čije) novce, tako drolje nude seks u zamjenu za užitak (od bilo koga).
Ako ti ne vidiš da je ovo nonsens, ja ti neću objašnjavati. :durica:
Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:09

nevjerna » wrote: Ako ti ne vidiš da je ovo nonsens, ja ti neću objašnjavati. :durica:
Nije nonsens, samo je izvađeno iz konteksta.

Tako kako je napisano, bez onih prije rečenica - ne zvuči dobro. No one rečenice ispred trebale bi pojasniti što ova izriče, tj. kakvu paralelu uspostavlja.

Edit: evo da pojasnim. Kao što kurva ne može dobiti novce od bilo koga, nego samo od onog tko te novce IMA (očito) - isto vrijedi i za ovo drugo. Time nisam rekao da drolja može dobiti užitak od bilo koga, nego da joj je svejedno od koga to dobiva - između svih onih od kojih bi mogla, dakako. Pa jbt, radi se o totalnoj analogiji, samo zamijeniš 'novce' (tko god ih ima) s 'užitak' (tko god joj ga može dati). :ne zna:

Jesi li čitala Jacquesa Lacana? Ono, ako ti ja zvučim kao nekakav diletant, možda ti neko 'zvučno' ime nešto znači?
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:12

nodens » wrote:

Tako kako je napisano, bez onih prije rečenica - ne zvuči dobro. No one rečenice ispred trebale bi pojasniti što ova izriče, tj. kakvu paralelu uspostavlja.
Odakle ti paralela između kurve koja ne gleda čiji je novac (zašto bi i gledala, realno?) i drolje koja ne gleda čiji je kurac?
Lord Byron

Post 11 Jan 2012, 23:12

nodens » wrote:
Nije izvučeno ni iz kakvog konteksta. Rečenice koje prethode ništa posebno ne mijenjaju.
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:16

nevjerna » wrote:Odakle ti paralela između kurve koja ne gleda čiji je novac (zašto bi i gledala, realno?) i drolje koja ne gleda čiji je kurac?
:ne zna: Odakle mi paralela između nečega što meni zvuči analogno. Divno pitanje. :ne zna:

Lord Byron » wrote: Nije izvučeno ni iz kakvog konteksta. Rečenice koje prethode ništa posebno ne mijenjaju.
Imaš pravo na svoje pogrešno (i ničim argumentirano) mišljenje.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:18

Nodens,
držim da si ti na ovoj temi sam sebi dostatan. :Pop:
blaze

Post 11 Jan 2012, 23:20

nodens » wrote:
Time nisam rekao da drolja može dobiti užitak od bilo koga
meni drolja isto nije sinonim za promiskuitetnu osobu, a nekad se ženu koja se jebavala sa svima iz čistog užitka zvalo nimfomanka

drolja mi ima neku proračunatost, drolja će ti poševiti dečka npr.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:20

BTW, Lorde, ako imaš bolju definiciju pojma 'drolja' - rado bih je čuo.

Ili ni ti nemaš tu riječ u vokabularu, kao Potjeh? Čak i ako je tako, nekako ne vjerujem da je iz istog razloga? :raspa:

nevjerna » wrote:Nodens,
držim da si ti na ovoj temi sam sebi dostatan. :Pop:
Nisam si dovoljan, rado bih čuo tvoju i Lordovu definiciju pojma 'drolja', kad već imate primjedbe na moje. :ne zna:
Beau

Post 11 Jan 2012, 23:22

Nodense, a što ćeš raditi s tim definicijama kad ih dobiješ?
Lord Byron

Post 11 Jan 2012, 23:22

Tehnički gledano, užitak ženi može pružiti svaki muškarac. Ajmo malo suziti taj izbor na užitak pružen penetracijom: onda joj, tehnički gledano, užitak može pružiti svaki muškarac bez erektivne disfunkcije i sa spolovilom kakve-takve duljine.

Prema tome, o kakvom "odabiru onih koji joj to mogu pružiti" pričaš? Žena koju opisuješ, žena koja traži samo užitak, "bira" jednoga (ili više njih :D) od barem 90% ukupne spolno aktivne populacije. Kakvo je to biranje?
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:23

nodens » wrote:

Nisam si dovoljan, rado bih čuo tvoju i Lordovu definiciju pojma 'drolja', kad već imate primjedbe na moje. :ne zna:
Ali ti slušaš samo sebe... :o
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:23

blaze » wrote: meni drolja isto nije sinonim za promiskuitetnu osobu, a nekad se ženu koja se jebavala sa svima iz čistog užitka zvalo nimfomanka

drolja mi ima neku proračunatost, drolja će ti poševiti dečka npr.
Meni to više vuče na 'kurva'.

Znači, 'kurva' bi bila 'proračunata drolja'. :rofl: Znači, ona koja nešto želi time postići, bili to novci, ili neka druga vrijednost.

A drolja jednostavno uživa u (apersonalnom) seksu kao takvom, nije joj to nešto 'osobno'. Nego ono, kao, recimo, odlazak maseru. Tamo nije bitno je l' on ovakva ili onakva osoba, nego da zna 'tehniku'. Tako je i droljama bitno da postignu užitak, a razmjerno nebitno je pitanje TKO će to biti - jedino je bitno da 'zna to postići'. Što pa jel nije odlična definicija. :ne zna:

I opet napominjem, nije to nešto 'binarno' nego ima mnoštvo nijansi.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:26

nodens » wrote:

Znači, 'kurva' bi bila 'proračunata drolja'. :rofl: Znači, ona koja nešto želi time postići, bili to novci, ili neka druga vrijednost.

A drolja jednostavno uživa u (apersonalnom) seksu kao takvom, nije joj to nešto 'osobno'. Nego ono, kao, recimo, odlazak maseru. Tamo nije bitno je l' on ovakva ili onakva osoba, nego da zna 'tehniku'. Tako je i droljama bitno da postignu užitak, a razmjerno nebitno je pitanje TKO će to biti - jedino je bitno da 'zna to postići'. Što pa jel nije odlična definicija. :ne zna:

I opet napominjem, nije to nešto 'binarno' nego ima mnoštvo nijansi.
Ali nodens, nismo u vrtiću.
U ljuckom životu ništa, pa ni definicija drolje nije tako jasno i precizno zacrtano kako ti to misliš. Jedna je ovakva, druga onakva (da ne spominjem križance kurva/drolja koje nekad uzmu novce, a nekad ne).
blaze

Post 11 Jan 2012, 23:29

nodens » wrote:
to bi bilo narodski, pogrdno za laku ženu. ovdje smo se dogovorili da je kurva termin na onu koja seksom zarađuje. kurve uopće ne moraju biti drolje

drolja ide na "nematerijalnu baštinu", prevaru, nelojalnost, što je isto vrsta užitka

i još je jedna temeljna razlika između kurve i drolje. kurva zna da je kurva. drolja je u očima promatrača :zubo:
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:29

nevjerna » wrote: Ali ti slušaš samo sebe... :o
Ni ti ni Lord niste ni pokušali dati alternativnu definiciju. Kako vas onda mogu 'slušati', sve i da hoću?

Lord Byron » wrote:Tehnički gledano, užitak ženi može pružiti svaki muškarac. Ajmo malo suziti taj izbor na užitak pružen penetracijom: onda joj, tehnički gledano, užitak može pružiti svaki muškarac bez erektivne disfunkcije i sa spolovilom kakve-takve duljine.

Prema tome, o kakvom "odabiru onih koji joj to mogu pružiti" pričaš? Žena koju opisuješ, žena koja traži samo užitak, "bira" jednoga (ili više njih :D) od barem 90% ukupne spolno aktivne populacije. Kakvo je to biranje?
Ona kojoj bi 90% populacije bilo prihvatljivo, mogla bi se nazvati nekom uvećanicom (npr. 'droljetina'). Nije uopće poanta u kriterijima, nego u onom 'svejedno između onih koji ispunjavaju kriterije'.

I to 'svejedno' nije nešto binarno, nego ima mnogo nijansi. No ima mnogo nijansi crne i sive boje, i onih između, pa opet pojmovi 'crna' i 'siva' imaju smisla, iako nisu precizni. Isto vrijedi i za 'drolju', to što nije binaran, ne znači da je besmislen.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:31

nodens » wrote:
Ni ti ni Lord niste ni pokušali dati alternativnu definiciju. Kako vas onda mogu 'slušati', sve i da hoću?

Ona kojoj bi 90% populacije bilo prihvatljivo, mogla bi se nazvati nekom uvećanicom (npr. 'droljetina'). Nije uopće poanta u kriterijima, nego u onom 'svejedno između onih koji ispunjavaju kriterije'.

I to 'svejedno' nije nešto binarno, nego ima mnogo nijansi. No ima mnogo nijansi crne i sive boje, i onih između, pa opet pojmovi 'crna' i 'siva' imaju smisla, iako nisu precizni. Isto vrijedi i za 'drolju', to što nije binaran, ne znači da je besmislen.
Pa očito da nas ne slušaš, jer evo što si izvukao iz Lordovog posta. Droljetina? Isuse S. Kriste! :facepalm:
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:31

nevjerna » wrote: Ali nodens, nismo u vrtiću.
U ljuckom životu ništa, pa ni definicija drolje nije tako jasno i precizno zacrtano kako ti to misliš. Jedna je ovakva, druga onakva (da ne spominjem križance kurva/drolja).
Jeste li ti i Lord nešto u rodu?

Koliko još puta moram napisati da postoji bezbroj nijansi te da pojam 'drolje' nije binaran?

Gdje vam se priviđaju 'precizne' granice kad ja iz posta u post govorim da je to spektar, a ne nešto precizno razgraničeno?

I onda ja 'vas' ne slušam? :ne zna:
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:32

nevjerna » wrote: Pa očito da nas ne slušaš, jer evo što si izvukao iz Lordovog posta. Droljetina? Isuse S. Kriste! :facepalm:
Da, trebaš nešto, dijete moje? :rofl:
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 23:34

nodens » wrote:
Jeste li ti i Lord nešto u rodu?

Koliko još puta moram napisati da postoji bezbroj nijansi te da pojam 'drolje' nije binaran?

Gdje vam se priviđaju 'precizne' granice kad ja iz posta u post govorim da je to spektar, a ne nešto precizno razgraničeno?

I onda ja 'vas' ne slušam? :ne zna:
Ako je u pitanju spektar bez preciznog razgraničenja, onda nitko nema pojma tko je zapravo kurva, a tko drolja i cijela ova diskusija je besmislena.
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:35

blaze » wrote: to bi bilo narodski, pogrdno za laku ženu. ovdje smo se dogovorili da je kurva termin na onu koja seksom zarađuje. kurve uopće ne moraju biti drolje

drolja ide na "nematerijalnu baštinu", prevaru, nelojalnost, što je isto vrsta užitka
Da, pa to sam napisao u prvom postu. Kurva za novce/status/položaj (nešto proračunato), drolja za nešto nematerijalno/neproračunato (užitak, thrill, whatever).

blaze » wrote:i još je jedna temeljna razlika između kurve i drolje. kurva zna da je kurva. drolja je u očima promatrača :zubo:
Samo kolokvijalno. Ja bih baš rekao suprotno - jedino drolja može 'sigurno znati' da je drolja, drugi mogu samo nagađati. Jer ne znaju koji su njeni razlozi.
nodens

Post 11 Jan 2012, 23:37

nevjerna » wrote: Ako je u pitanju spektar bez preciznog razgraničenja, onda nitko nema pojma tko je zapravo kurva, a tko drolja i cijela ova diskusija je besmislena.
Ovo ti je kao da kažeš da budući da postoji cijeli spektar sivih tonova između crne i bijele, i nitko ne može precizno definirati što je crno, a što bijelo (a što sivo) - proizlazi da je cijela ta distinkcija crno-sivo-bijelo zapravo bespredmetna. Valjda je sve to jedno te isto, zato što ne možemo precizno definirati luminiscenciju kod koje crna postaje siva, a siva bijela. :ne zna:
blaze

Post 11 Jan 2012, 23:41

nodens » wrote: Ja bih baš rekao suprotno - jedino drolja može 'sigurno znati' da je drolja, drugi mogu samo nagađati. Jer ne znaju koji su njeni razlozi.
ti si pojmovno zbrčkan
  • Information