UĐITE! (službeni chat)
imamo novu korisnicu imena erzsebet bathory. moram priznati da me nick lagano uznemirio. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
- Lord Byron
Možeš biti mirna. Predmetna Elizabeta je bila krvoločni sadist - ali, mučila je samo mlade djevojke.
- Erzsébet Báthory
Unišla sam. Bi li faljen Isus bilo previše od jednog vampira? 
as long as you don't sparkle...Erzsébet Báthory » wrote:Unišla sam. Bi li faljen Isus bilo previše od jednog vampira?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
- Lord Byron
- Lord Byron
OK, onda me podsjeti na rječite obveze obiju strana. Mislim, toliko je nuđanja ovih dana da čovjek sve pomiješa...m.za » wrote: Riječ.
A jebote, neću ti ni pušit onda kad ćeš ionako zaboravitLord Byron » wrote: OK, onda me podsjeti na rječite obveze obiju strana. Mislim, toliko je nuđanja ovih dana da čovjek sve pomiješa...
- Lord Byron
- Lord Byron
Pa ne veseli me, mogao si to skužit većLord Byron » wrote: Ako te ta verzija veseli, nek ti bude.
Ok, pustimo sad to. Okrenimo se budućnosti.
Eržebet je bila lav u horoskopu
Stigao je ari pekka nikkola.
Njega se sićan otamo, bijo je dobar
Dobrodošao!
Njega se sićan otamo, bijo je dobar
Dobrodošao!
Nemoj tako. Ovo izgleda kao: aj, reci što trebaš i idi.Nikolajevna » wrote:Dobro došao imenjače.Kojim dobrom?
Neka te, kako god se zvao.
-
- Information
-