A jesi li?slafko » wrote:Ajmo se skupit i nakurit je da nafuka vladu da pitaju britansku kraljicu je li ona doista gmaz ili ne. Da riješimo taj misterij jednom za svagda. I neka joj, za svaki slučaj, olfo slučajno zamašu bijelim mišem pred očima. Jer onak, ja ne bih rekao da sam gmaz čak i da jesam.
Mirela Holy - ekofeministička darkerica
Trolad najobičnija. 
Ova tema će imati smisla za nekih godinu dana kad ćemo vidjeti što će se sve izdogađati u njenom resoru. Budući da je isti vrlo blizak struci mi, zainteresirana sam za njegovu pratidbu.
Ova tema će imati smisla za nekih godinu dana kad ćemo vidjeti što će se sve izdogađati u njenom resoru. Budući da je isti vrlo blizak struci mi, zainteresirana sam za njegovu pratidbu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Možda da oformimo kritičnu skupinu i zatražimo da priupita u saboru za gmazove i to?
Čelo joj je polovica face
Čelo joj je polovica face
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Gle poze. Kao, evo me pored kamina, u pozi djentlmena nehajno naslonjenog na taj raritetni predmet koji dokazuje moj prefinjeni ukus austro ugarskog nasljedja za estetiku. Je da mi je faca seljacko radnickog porijekla, ali ima nesto iransko u meni. 
Aristocat » wrote:Gle poze. Kao, evo me pored kamina, u pozi djentlmena nehajno naslonjenog na taj raritetni predmet koji dokazuje moj prefinjeni ukus austro ugarskog nasljedja za estetiku. Je da mi je faca seljacko radnickog porijekla, ali ima nesto iransko u meni.
A jebiga, ne bi mogla reći da je lijepa, al nije ni na izboru za miss, pa okeA.P. wrote: Čelo joj je polovica face![]()
U ovu ekofeminističku šupljaču ga ne bih stavio jer vjerojatno u svojoj ekofeminističkoj pičci ima klopku za medvjede koju je udomila iz nekog lovišta, spojivši ugodno s korisnim.
Petirku bih uzeo na Oltaru domovine ili u prvostolnici.
Biti i mniti svemiropolisno
Jebotejebotejebote. Nema nam pomoći. Ako je to alternativa HDZ-ovim lopovima... Možemo se slobodno kolektivno samoubiti.JPK » wrote:Dakle, ne samo da nam je novoj ministrici u Vladi struka ekofeminističko i postmodernističko trkeljanje, nego je i crackpot vulgaris.
Mirela Holy postavlja vladi pitanje o chemtrailsima: http://www.mandrilo.com/images/istina/c ... 140410.pdf
Umirem od smijeha trenutno.
Na Oltaru domovine puše kao sam vrag. Prehladio bi si jaja.JPK » wrote:U ovu ekofeminističku šupljaču ga ne bih stavio jer vjerojatno u svojoj ekofeminističkoj pičci ima klopku za medvjede koju je udomila iz nekog lovišta, spojivši ugodno s korisnim.
-
- Information
-