Očito je termin 'kurva' nekakva ultimativna uvreda, jer se sjećam da sam mamu kad mi je odbila kupit Walkmana nazvala kurvom (i dobila pljusku).nodens » wrote:
Točno.
Postoje ti neki socijalno osjetljivi termini koje se općenito slabo definira, i onda se dogodi da svi koriste neki termin, ali svakome on znači nešto posve deseto.
Naravno da je komunikacija uz pomoć takvih termina poprilično besmislena. Jer, netko kaže neku riječ, misleći jedno, a ovaj drugi 'čuje' ono što NJEMU znači ta riječ - a što nije isto kao kod ovog prvog (nego je možda skroz drugačije). Očito da je to onda popriličan šum u komunikaciji.
Ali ima nešto u uvodnom postu gdje si se slomatao. Ovo mi je dubiozno:
Kako drolja nudi seks u zamjenu za užitak? Seks jest užitak.... ili misliš da droljin partner ne uživa?nodens » wrote:
'Drolje' su pak one koje se jebu iz (samo i/ili isključivo vlastitog) užitka, pri čemu partner nije sam po sebi bitan (tj. svejedno je tko je partner); iz čega proizlazi, da su drolje kurve kojima se plaća 'u naturi'. Jer, kao što kurve nude seks u zamjenu za (bilo čije) novce, tako drolje nude seks u zamjenu za užitak (od bilo koga).
A naravno da postoje i one koje nisu ni drolje ni kurve, to se podrazumijeva.
Te nadalje, kako priznaješ da ima nas koje nismo ni kurve ni drolje - kad ja koja sam u brak ušla nevina i u životu nisam vidjela više od jednog penisa (dobro, i tatin kad me zlostavljao kao curicu, al nećemo sad o tomu), što ja dakle nudim u zamjenu za što kad stupam u seksualni odnos sa suprugom?