Mirela Holy postavlja vladi pitanje o chemtrailsima: http://www.mandrilo.com/images/istina/c ... 140410.pdf
Umirem od smijeha trenutno.
Pa nije stvar u odgovoru, to im je zakonska dužnost, nego u debilu koji postavlja pitanja, a sad će biti ministar za okoliš.blue » wrote:
Pa, ako Ameri mogu demantirati da je Obama osamdesetih bio na Marsumože i (bivša) vlada odgovarati o chemtrails, nije da su se ičim pametnim bavili
Tako je, a paranoici su prepoznali upravo nju kao osobu kod koje će njihove brige pasti na plodno tlo.m.za » wrote:Ako joj je posao da zastupa građane i (između ostalog) u njihovo ime postavlja pitanja koja ih zanimaju, u čemu je problem?
I paranoici su glasači.
Možda u tome što, čak i ako stvar tako postavimo, to nije saborsko pitanje nego pitanje za neku mjerodavnu instituciju?m.za » wrote:Ako joj je posao da zastupa građane i (između ostalog) u njihovo ime postavlja pitanja koja ih zanimaju, u čemu je problem?
Odgovori, molim te, kojoj bi se to mjerodavnoj instituciji trebao obratiti saborski zastupnik?Lord Byron » wrote:Možda... možda... možda moje "možda" mora biti zadnje.
Institucija? Valjda negdje na sveučilištu može dobiti smisleni odgovor.
Da je pravi parlamentarac i demokrata, osnovala bi saborsko povjerenstvo za istraživanje ćemtrejlsa, i onda pozvala admirala Domazeta kao krunskog svjedoka.m.za » wrote: Odgovori, molim te, kojoj bi se to mjerodavnoj instituciji trebao obratiti saborski zastupnik?
edit: sveučilištu![]()
Pa njen je posao da postavlja pitanja Vladi RH u ime građana.
To zastupnik radi, vjerovao ti ili ne.
Krene li lavina pisama o jantarnim ogrlicama - pitanje ministru zdrav-čegaveć?m.za » wrote: Pa njen je posao da postavlja pitanja Vladi RH u ime građana.
Smiješno je što očito nisi znao koji je uopće posao saborskih zastupnika koje i sam (valjda) biraš.Lord Byron » wrote: Krene li lavina pisama o jantarnim ogrlicama - pitanje ministru zdrav-čegaveć?
Meni je tragično da se tako troše vrijeme i resursi "aparata" koji bi se trebao baviti posve drugim stvarima. Jebote, kad pomislim koliko je radnih sati ulupano u ovo pitanje i ovaj odgovor, ajme.
Što je smiješno sa sveučilištem?
Njen posao je da isključi mozak i pita Vladu bilo što?m.za » wrote: Smiješno je što očito nisi znao koji je uopće posao saborskih zastupnika koje i sam (valjda) biraš.
Jer da jesi, ne bi rekao da to "nije saborsko pitanje nego pitanje za sveučilište".
Njen posao je, prije svega, da pita Vladu. A Vlada nek za nju (tj. građane koje zastupnik zastupa) traži odgovor gdje misli da ga ima.
Ne znam da li će zastupnica Holy to učiniti, ne vidim tako dalekoJPK » wrote: Njen posao je da isključi mozak i pita Vladu bilo što?
Dakle, ako se na nekom forumu sto ljudi dogovori da pita nalazi li se svemirski brod s vanzemaljcima u vagini Jadranke Kosor, ona će to učiniti?
Dobro je znati.
Imam poprilično uvjerljiv argument da ne kopiram njegove komentare.m.za » wrote:Lorde, prestani kopirati JPK-ove komentare, evo sam vam odgovorila
Pa mene bi to baš zanimalo.JPK » wrote: Njen posao je da isključi mozak i pita Vladu bilo što?
Dakle, ako se na nekom forumu sto ljudi dogovori da pita nalazi li se svemirski brod s vanzemaljcima u vagini Jadranke Kosor, ona će to učiniti?
Dobro je znati.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests