Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
aisling

Post 26 Sep 2011, 10:09

Ne znam ni jedne ni druge :ne zna:

Happy Easter!
Almost Rosey

Post 26 Sep 2011, 10:51

Morticia » wrote:
Ne znam na što točno misliš, ali ako misliš na ovo što sam ja napisala ne znam što da ti kažem.
Nema u tome ništa tajno. Otvoreno sam napisala, kao molbu i upozorenje svakome kome bi to moglo pasti na pamet, da od mene ne očekuje takve postupke.
Ne želim napisati tko je to tražio jer mislim da nema potrebe ni smisla.
Osim možda da zadovoljim nečiju znatiželju. :facepalm:
Ma nisam ni najmanje na ovo mislila; naravno da mi je jasno da modovi i admini imaju pristup većem broju informacija nego forumaš vulgaris domesticus (što znači da se, da, izlažem opasnosti da ih netko zlorabi, no to je samo moj problem). Htjedoh napisat da mi se, unatoč pozivanju na ovdašnju transparentnost, čini da se i dalje neke informacije više ili manje tek suptilno hintaju. Kako sam već napisala u jednom pm-u, ako je govno već toliko blizu tom ventilatoru, zašto ne pustiti da već jednom udari u propeler :ne zna: no na to mi je pitanje već djelomično odgovoreno.
Lord Byron

Post 26 Sep 2011, 11:21

Almost Rosey » wrote:Htjedoh napisat da mi se, unatoč pozivanju na ovdašnju transparentnost, čini da se i dalje neke informacije više ili manje tek suptilno hintaju.
Na ovaj način, s ovakvim formulacijama, odmažeš. Ostavljaš svoje slutnje da "vise u zraku", a to je loše.

Izvuci to do kraja, na koji god način želiš. Osobno, nemam pojma na što aludiraš - a ne osjećam se ni po čemu upućenim u te navodne hintane informacije.
Ashtaroth

Post 26 Sep 2011, 11:28

Tenkju Lorde na pojašnjenju za 'ali'... fulavam ono što je očito, rekoh :rofl:

@Almost Rosey
Čuj, evo, ja ti kažem da o pola toga kurca ne znam :rofl:
Tko kome šta kako...
Ako me nešto zanima, pitam. Ako mi nitko neće reći, i to je informacija :mig:

No da u zajednicama postoje oni koji imaju ovaj info, a nemaju onaj, ili imaju onaj, a nemaju ovaj... postoje. Neki nemaju nikakav, neki imaju sve.

Ako te neimanje infoa ne čini da se osjećaš jako loše, mislim da blebetanje o infoima - treba strpati pod spam i mir. Ono, interne spike.

To zašto ljudi imaju potrebu dio reći javno, ili reći da oni nešto znaju, eto, ljudi su.
Sram ih i stid bilo takve tizave (op.a. dolazi od 'tease'), ali eto, takvi su.

Kad me netko cima, a neće mi reći sam, ako me zanima - obično ide moje 'objasni', ako nastavi podjebavati ide 'goni u kurac'.
Ništa što jedan ignore ne može riješiti :mig:

Ne volim se osjećati glupo uz ono kad imaš osjećaj da ti svi skču oko glave i mašu transparentima i kao 'pa očito je'.
Pokažem ja njima 'očito' :azdaja: :D
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:39

Dobro, čemu to čuđenje? Jel se već tjednima priča o screen shotovima? Priča. Ne razumijem što točno tu nije jasno? Ajmo se sad svi kolektivno durit i prozivat se da smo kao oni. :kava:
Ashtaroth

Post 26 Sep 2011, 11:42

ex_anais » wrote:Dobro, čemu to čuđenje? Jel se već tjednima priča o screen shotovima? Priča. Ne razumijem što točno tu nije jasno? Ajmo se sad svi kolektivno durit i prozivat se da smo kao oni. :kava:
Mislim da je stvar u tome da skužiš da osim tog što je javno objavljeno, neki spomenu i nešto interno. Ako nisi upućen, gubiš se. Nije se fora osjećati izgubljeno.

Osobno, ne volim interne spike na javnim mjestima. Ok, postoje, ali onda nek oni koji nisu spremni napisati sve, neka ni ne daju mrvice. Nekako mi je to stav - ako nešto pišem, mogu raspisati do kraja ako me se pita. :ne zna:

Isto tako, neke stvari su javne, ali na 101 mjestu, netko tko ulati naglavce ili je pratio samo 50 mjesta, nema blage što je na ostalih 51.. pa mu fali komad priče... just that.

Mislim, tako ja doživjeh ovaj upis/upit o 'hintovima'.
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:46

Ashtaroth » wrote:
Mislim da je stvar u tome da skužiš da osim tog što je javno objavljeno, neki spomenu i nešto interno. Ako nisi upućen, gubiš se. Nije se fora osjećati izgubljeno.

Osobno, ne volim interne spike na javnim mjestima. Ok, postoje, ali onda nek oni koji nisu spremni napisati sve, neka ni ne daju mrvice. Nekako mi je to stav - ako nešto pišem, mogu raspisati do kraja ako me se pita. :ne zna:

Isto tako, neke stvari su javne, ali na 101 mjestu, netko tko ulati naglavce ili je pratio samo 50 mjesta, nema blage što je na ostalih 51.. pa mu fali komad priče... just that.

Mislim, tako ja doživjeh ovaj upis/upit o 'hintovima'.
Ne znam, ako Almost Rosey ima nešto za prigovoriti neka prigovori javno, jasno, glasno ili nikako. Na to sam ciljala.
Ne želim dalje razvlačiti ništa u vezi fhra jer i ovo je bilo previše.
Druga stvar, ako netko uleti na 51 stranici, a jako ga zanima ostatak, neka ih pročita, a ne da optužuje ljude na taj način.
Treća, neka provjeri inbox na fhru, mnogi su ljudi dobivali pp-ove.
Koga zanima taj pita. Ali zaista pita, ne ovako.
dimnjak

ja nisam znala da ima mnozina. bit ce da se nisam niti trudila uociti taj info.

iskreno, ne zanima me jel ima, koliko ima i sta je na njima.

meni je bilo dovoljno ono sto sam vidjela na javnom dijelu foruma.
svako saznanje, kojeg sam imala od prije prije, bilo saznanje od zadnjih par tjedana/dana, samo su extra pointsi i potvrde stavu kojeg sam imala.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
aisling

Netko je nešto pitao da mu nije odgovoreno?

Di bi došla da znam sve o čemu svi pričaju. Kad me nešto zanima pitam ili javno ili privatno. Obično mi ljudi i odgovore. Zašto bi mi išli objašnjavati nešto unaprijed, kad ni sami ne znaju da li me to zanima? A možda si i misle da znam, pa neće spamat. Nema spamera ovdje, jel :D
Happy Easter!
Lord Byron

Ashtaroth » wrote:Mislim da je stvar u tome da skužiš da osim tog što je javno objavljeno, neki spomenu i nešto interno. Ako nisi upućen, gubiš se. Nije se fora osjećati izgubljeno.
Ne osjećam se "upućen", a nisam se nešto ni izgubio. Ne vidim ni "spominjanje nečega internog", osim na razini internih fora iz nekih drugih internetskih života - to mi je sasvim benigno.

Da me nešto jako zažulja, valjda bih poslao PM i pitao.
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:49

Četvrta stvar, nekom tko uleti s pričom da se ovdje trača i olajava i da je ista atmosfera ne bi dala nikakav info sve i da mu ne znam što ovisi o tome. Na taj način se ne nastupa.
Ashtaroth

Post 26 Sep 2011, 11:49

Lord Byron » wrote: Ne osjećam se "upućen", a nisam se nešto ni izgubio. Ne vidim ni "spominjanje nečega internog", osim na razini internih fora iz nekih drugih internetskih života - to mi je sasvim benigno.

Da me nešto jako zažulja, valjda bih poslao PM i pitao.
Pa, meni je to spam :rofl:
No, pojašnjavah kako ja vidim kometnar od Almost Rosey.

Meni kad je stalo do nečeg i netko me zajeabva, da, smeta mi to zajebavanje da mi taji info, raspis i koješta.
Kad mi nije stalo - spam, ignore, delete... who cares....

Let me see... nešto su kiss me spomenuli, o tom nemam blage veze, no - ni ne zanima me. Da me zanima - pitala bih, ovako sam skrolala dok nisam došla do nekog teksta koji mi je zanimlijv.
Kad me zanima - pitam.
Ako dobijem odgovor 'čitaj history', idem čitat history :hekla: :mig:
aisling

Post 26 Sep 2011, 11:50

ex_anais » wrote:Četvrta stvar, nekom tko uleti s pričom da se ovdje trača i olajava i da je ista atmosfera ne bi dala nikakav info sve i da mu ne znam što ovisi o tome. Na taj način se ne nastupa.
Mene je strah pete :o
Happy Easter!
Ashtaroth

Post 26 Sep 2011, 11:51

ex_anais » wrote:Četvrta stvar, nekom tko uleti s pričom da se ovdje trača i olajava i da je ista atmosfera ne bi dala nikakav info sve i da mu ne znam što ovisi o tome. Na taj način se ne nastupa.
Dobro, nastup je nešto što se treba vježbati. Ovdje je došŁo puno ranjenih životinja i potraje dok se osjeti 'ok'. Ono, da staneš na loptu i pročitaš dvaput, pa skužiš da si previdio neki zarez, riječ - koja prilično promijeni ton i smisao.

Potraje dok osoba shvati da se prema njoj netko ponaša ljudski, pa dok poprimi takve manire.

Ovisi o vrsti i dubini rane, i koliko dugo traje oporavak :mig:
jevgenija

Post 26 Sep 2011, 11:52

ex_anais » wrote:
Ne znam, ako Almost Rosey ima nešto za prigovoriti neka prigovori javno, jasno, glasno ili nikako. Na to sam ciljala.
Ne želim dalje razvlačiti ništa u vezi fhra jer i ovo je bilo previše.
Druga stvar, ako netko uleti na 51 stranici, a jako ga zanima ostatak, neka ih pročita, a ne da optužuje ljude na taj način.
Treća, neka provjeri inbox na fhru, mnogi su ljudi dobivali pp-ove.
Koga zanima taj pita. Ali zaista pita, ne ovako.
Ne bih ja baš tako džonom. Pokušala sam se staviti u njenu poziciju, i pokazalo se da je to jedna od zamki "malih društava" - ona je došla ovamo jer joj je bio pun kurac postupaka ondje, ali budući da nije dio ni političara ni kokoši ni nečeg stotog, vjerojatno doista nije dobivala mailove niti je imala kako saznati.
kako mi tu imamo alergije na neke izričaje i postupke odande, tako ona vjerojatno ima laganu alergiju na "pozadinu o kojoj se ne zna". ako si donekle autsajder, nije baš teško protumačiti si stvari na takav način.
Konkretan je problem da bi postanje svega ovdje bio glupavi spam ako ne znamo da su svi zainteresirani (a nisu, koliko mi se čini), a ona vjerojatno ne zna koga točno da pita, niti je bila u pm kontaktu s nekim od "spominjača" i "hintodavatelja".
Tak ja to vidim. Samo se malo krivo odrazila - ni ja nisam bila sigurna o čemu govori u drugom postu, pa me zanimalo i pitala sam je na pm.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:52

aisling » wrote: Mene je strah pete :o
:rofl:

Nisam u formi, raspizdio me RL. :brukica:
Ali to ne znači da ne mislim što sam rekla. Samo bih inače rekla nježnije.
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:54

jevgenija » wrote:
Ne bih ja baš tako džonom. Pokušala sam se staviti u njenu poziciju, i pokazalo se da je to jedna od zamki "malih društava" - ona je došla ovamo jer joj je bio pun kurac postupaka ondje, ali budući da nije dio ni političara ni kokoši ni nečeg stotog, vjerojatno doista nije dobivala mailove niti je imala kako saznati.
Mene je zasmetala konstatacija "svi ste isti" bez da se pokuša pitati, vidjeti, nešto. Nije mi to dobra namjera. Drago mi je ako griješim.
Nisam ni ja bila redovni posjetitelj Kokošinjca pa nisam uletjela tu "šta je, šta me nitko nije zvao". :zubo:
Ša ja znam, možda sam pretjerala, ali to s olajavanjem mi je ružno.
Lord Byron

Post 26 Sep 2011, 11:55

ex_anais » wrote:Nisam u formi, raspizdio me RL. :brukica:
Tako ti i treba kad ga imaš. :kava:
Ashtaroth

aisling » wrote: Mene je strah pete :o
Koljeno, koljena se čuvaj, to ide do želudca bez beda :mudri:

Peta je bed samo ako si na podu, ako ide u zrak prema glavi, onaj koji ju šalje prema tebi je u najnestabilnijem mogućem položaju, pa je njegovo preostalo koljeno izloženo :nindža:

@jevgenija: upravo tako :s

Mene samo ne jebe doći u neku sredinu, ako mi je sredina ok, saznavat ću usput, nanjušiti tko bi što mogao znati, pitati pmom/na chatu i tako... Ne žuri mi se nikamo :raspa:
dimnjak

jevgenija » wrote:
kako mi tu imamo alergije na neke izričaje i postupke odande, tako ona vjerojatno ima laganu alergiju na "pozadinu o kojoj se ne zna". ako si donekle autsajder, nije baš teško protumačiti si stvari na takav način.
Konkretan je problem da bi postanje svega ovdje bio glupavi spam ako ne znamo da su svi zainteresirani (a nisu, koliko mi se čini), a ona vjerojatno ne zna koga točno da pita, niti je bila u pm kontaktu s nekim od "spominjača" i "hintodavatelja".
Tak ja to vidim. Samo se malo krivo odrazila - ni ja nisam bila sigurna o čemu govori u drugom postu, pa me zanimalo i pitala sam je na pm.
pa nisam ni ja dio kokosi ni politicara ni niceg : slobodnjak: i prestala sam postati taman kad je sve uzavrlo. nit pma nit maila dobila sa bilo kakvim uputama u dogadjanja ili program rada.
al sam izmedju redaka uspijela shvatit o cem je rijec.

*slobodno fwd mailove, za popodnevnu kavicu :kava: :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:56

Ashtaroth » wrote:
Dobro, nastup je nešto što se treba vježbati. Ovdje je došŁo puno ranjenih životinja i potraje dok se osjeti 'ok'. Ono, da staneš na loptu i pročitaš dvaput, pa skužiš da si previdio neki zarez, riječ - koja prilično promijeni ton i smisao.

Potraje dok osoba shvati da se prema njoj netko ponaša ljudski, pa dok poprimi takve manire.

Ovisi o vrsti i dubini rane, i koliko dugo traje oporavak :mig:
Ne želim ovo pretvarati u temu o ikojem forumašu, ali nisam primijetila te rane tamo. Ljudi koji su bili na pžk su se kasnije i zanimali za situaciju. Samo to ću reći.
jevgenija

Post 26 Sep 2011, 11:56

ex_anais » wrote:
Mene je zasmetala konstatacija "svi ste isti" bez da se pokuša pitati, vidjeti, nešto. Nije mi to dobra namjera. Drago mi je ako griješim.
Nisam ni ja bila redovni posjetitelj Kokošinjca pa nisam uletjela tu "šta je, šta me nitko nije zvao". :zubo:
Ma nije baš rekla "svi ste isti" nego mi već mjesec dana slušamo "svi ste isti" pa i u postu tipa "osjećam se nelagodno jer sam pobjela od tamo zato što je bilo pozadine, a sad ovdje opet nešto ima i bojim se da je i to pozadina"

Bar sam ja to tako shvatila.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ashtaroth

Post 26 Sep 2011, 11:57

ex_anais » wrote:
Nismo. Da smo isti, sterali bi ju u kurac da kako se usudila nešto takvo reći o ovoj čistoj i svetoj zajednici.

:rofl:

Jebiga, učimo se stati na loptu, pogledati kakve netko ima rane, pružiti ruku kad netko padne.

Uvijek stignem kasnije opizditi nogom ako me netko ugrize za ruku dok mu idem pomoći da ustane, no, pomisao da će me možda ugristi me neće spriječiti da mu kažem 'mir peso, evo keks' :zubo:

Jebiga, ako ugrize... onda ću razmišljati ;rofl:
Eks

Post 26 Sep 2011, 11:57

Lord Byron » wrote: Tako ti i treba kad ga imaš. :kava:
Ashtaroth wrote:
Koljeno, koljena se čuvaj, to ide do želudca bez beda :mudri:

Peta je bed samo ako si na podu, ako ide u zrak prema glavi, onaj koji ju šalje prema tebi je u najnestabilnijem mogućem položaju, pa je njegovo preostalo koljeno izloženo :nindža:

Jeb'te se. :rofl:
aisling

Post 26 Sep 2011, 11:58

Meni se jako sviđa što ovdje neki ljudi nekad popizde jedni na druge, a onda drugi dan dođu i u nekoj desetoj situaciji nađu i razumjevanja i svašta nešto. Lijepo za vidjet.

jevgenijo, đabe si krečila
Happy Easter!
  • Information