Prirodnom? Njezina je smrt bila prirodna koliko je prirodna smrt od kobrina ugriza. Mislim, jest. Kobra je također dio prirode. Kao i sve što je (osim vlastitog karaktera) ubilo tu ženu.Pješčana » wrote:dobije udarni termin jer umre prirodnom smrću.
Što vas je danas naživciralo?
Ali ti jesi dobar katolik, iako nisi.Emericzy » wrote: Ako je Gruden dobar znanstvenik, ja sam dobar katolik.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Lord Byron
Dogodi li se išta kad ga spojiš s compom?bliss » wrote:Šta ću sad? Neće se upalit.![]()
Baterija je, pretpostavljam, neizmjenjiva?
Da, javlja da USB port ne valja, ali to se odnosi na port od playera ne od kompa.Lord Byron » wrote: Dogodi li se išta kad ga spojiš s compom?
Baterija je, pretpostavljam, neizmjenjiva?
Radio je normalno, stavila sam ga punit i prebacivat neke pjesme i u jednom trenu mi se neš zaledio na kompu, pojavio se crni ekran i morala sam restartat. Nakon toga je player umro.
Mislim da je tako.Baterija je, pretpostavljam, neizmjenjiva?
- Lord Byron
Vjerojatno javlja da je uređaj priključen na USB port neprepoznatljiv.bliss » wrote: Da, javlja da USB port ne valja, ali to se odnosi na port od playera ne od kompa.
Nisam baš optimist - a opet, ja nikad nisam baš optimist
Ja sam s jednim mp3om dobio CD s programčićem koji bi resitirao cijeli sustav mp3a i on bi nekim čudom proradio, iako ne vjerujem da je to tu u pitanjubliss » wrote:Da, to javlja
Znaš flash memorija ima nešto tipa milijun čitanja i pisanja i onda otkaže, ako si ga svaki dan slušala, prebacivala pjesme kroz dvije tri godine stalnog korištenja to se moglo "napuniti" a i baterija nakon tog vremena vrlo lagano se zahvali na suradnji.
A možda je samo display otkazao suradnju
Moš' eventualno isprobati na nekom drugom komp i na drugom kompu s linuxom, jer ako bi ga u linuxu prepoznao tako da na njega možeš snimati podatke onda se možda samo pobrkalo to unutra što ga pokreće.
Formatiraj mp3.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Je, ja sam veteran pokvarenih enpetrija 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Beta ženka
Blago teb', moj je krepucnuo skroz naskroz - u kompjuteru se pojavi, a onda kad ga kreneš formatirati (reset nije pomogao) - javi da ubacim disk.bliss » wrote:Sve je na mjestu. Sve radi. Ah: sreća:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1648 times
Ali dobro sam, unatoč tome.
Ali dobro sam, unatoč tome.
Potpisi su za budale.
Lajava koza na treningu.
Ono nije stala sat vremena.
Bila mi je sumnjiva cim je prilazila, sumnjam da ima ikog kog pozna a da ga nije otracala. Usta nije zatvarala pa je njena prijateljica mogla samo tu i tamo reci mmm, hmmm, da.
Ono hoce li ju nazvati? Mislim nije ona zagrijana za njega ali uzela je mob uz sebe (to se ne smije inace). I otracala ga do daske al ujedno ljuta sto ju ne zove. Hoce li se javiti?
Pa shvati tuko da ne trza na tebe. Mozda se javi da te posevi i onda te izignorira. Mislim tko bi hodao s necim takvim.
Isuse ubila bih se da moram provesti i sat vremena u ziovtu s necim tako lajavim.
Odem do separea, napravim kavu, uzmem novine. Eto nje.
Jos je komentirala kak ne kuzi tko cita tak dosadne novine uopce.
Pa ti sigurno ne kravo jedna, za to bi trebala prvo zasutiti jel.
edit: usput kod mene je ponoc, ova cura na forumu ide krivo.
Ono nije stala sat vremena.
Ono hoce li ju nazvati? Mislim nije ona zagrijana za njega ali uzela je mob uz sebe (to se ne smije inace). I otracala ga do daske al ujedno ljuta sto ju ne zove. Hoce li se javiti?
Pa shvati tuko da ne trza na tebe. Mozda se javi da te posevi i onda te izignorira. Mislim tko bi hodao s necim takvim.
Odem do separea, napravim kavu, uzmem novine. Eto nje.
Jos je komentirala kak ne kuzi tko cita tak dosadne novine uopce.
Pa ti sigurno ne kravo jedna, za to bi trebala prvo zasutiti jel.
edit: usput kod mene je ponoc, ova cura na forumu ide krivo.
-
- Information
-