Koliku anonimnost želimo: naši partneri i naši nickovi

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tupelo

Post 09 Jan 2012, 13:27

baja » wrote:i ide mi na živce kad se preko mene žive raspravlja s vama; svide mu se neke teme al' ne dovoljno da bi nam se pridružio pa po meni poručuje... :rolleyes: :D
Ja sam mog pokušala nagovoriti da forumari sa mnom.
Nije se dao. :crying:
A tako bih ga rado banirala. :o

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
baja

Post 09 Jan 2012, 13:28

Tupelo » wrote: A tako bih ga rado banirala. :o
ajmee, ovo mi nije palo na pamet :s :rofl:
Tupelo

Post 09 Jan 2012, 13:30

baja » wrote: ajmee, ovo mi nije palo na pamet :s :rofl:
Razočarata sam tvojim pomanjkanjem pakosti. :crying:
Morticia

Post 09 Jan 2012, 13:36

ombia » wrote:Neke zenske na onom forumu su isto mislile da ih partner ne cita. Mislile su to godinu, dvije, a on citao svo vrijeme. :zubo:
:ne zna:
Pa dobro, neka čita, da sam htjela sakriti sakrila bih, ne smeta mi.
Al' ne čita. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 09 Jan 2012, 13:41

Tupelo » wrote:
Razočarata sam tvojim pomanjkanjem pakosti. :crying:
ma, nije da mi fali pakosti nego moderatorskog staža :zubo:
Morticia

Post 09 Jan 2012, 13:43

baja » wrote: ma, nije da mi fali pakosti nego moderatorskog staža :zubo:
To ti je zato što sam te stavila na pitomi pdf pa još nisi osjetila miris moći. :o :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 09 Jan 2012, 13:52

Morticia » wrote:
To ti je zato što sam te stavila na pitomi pdf pa još nisi osjetila miris moći. :o :zubo:
RiD nigdje, osim na ovom forumu, nije pitomi kutak. :o :crying:

Onaj "moj" moderiram u pancirki. :o
baja

Post 09 Jan 2012, 13:54

Morticia » wrote:
Tupelo wrote:RiD nigdje, osim na ovom forumu, nije pitomi kutak. :o :crying:
ne potežite vraga za rep :zmaj: :D
Almost Rosey

Post 09 Jan 2012, 16:17

Meni ovaj jedan ponekad sramežljivo prizna da me stalkao po forumima :D
Kao da ja to ne znam :kava:

Ali ovamo ne zalazi, ne da mu se, veli.

Nešto sam svojedobno malčice cvilila ovdje o odnosu s njim, u nekim nebajkovitim trenucima, ali više privatno nego na sva zvona, ljudima koji su htjeli slušat i znali pomoć.

Drugi me ne čitaju, osim forumaša koje znam IRL; nemam saznanja da me netko stalka, a i ne vidim zašto bi. Ne bih baš da me familija čita :D
karambol

Post 10 Jan 2012, 09:48

Moja je zakonita aktivna forumašica već niz godina, a da ja pojma nisam imao. Slučajno se desilo da smo jednom načeli temu i ona mi je rekla kako piše. Nije mi rekla svoj nick, ali je rekla gdje se javlja pa sam je potražio i našao. Guba mi ju je bilo čitati. No, nisam bio oduševljen jer sam imao upravo taj dojam kako joj ulazim u prostor koji je samo njen - usporedba s čitanjem dnevnika? :ne zna:
Ima svoje prijatelje, muške i ženske. S njima komunicira kao što i ja blebećem u birtiji sa starim kompanjonima.
Iako me zarazila idejom o tipkanju na forumima nikad joj se nisam nudio i govorio pod kojim nickom pišem, javljam se...I jedno i drugo to prihvaćamo, kako je netko rekao, kao jednu vrstu ventila gdje ćeš pustiti višak pare i smanjiti pritisak. Nije nužno da uvijek to radimo jedno s drugim.
Maleficent

Post 10 Jan 2012, 10:34

On zna da sam prisutna na nekom forumu, ali nije pitao za nick niti bih mu ga ja dala. To je nešto što je samo moje. :zubo: A teško da me itko može prepoznati, s obzirom da dijelim svoja uvjerenja, ali ne i osobne informacije.
nodens

Post 10 Jan 2012, 10:49

Maleficent » wrote:On zna da sam prisutna na nekom forumu, ali nije pitao za nick niti bih mu ga ja dala. To je nešto što je samo moje. :zubo: A teško da me itko može prepoznati, s obzirom da dijelim svoja uvjerenja, ali ne i osobne informacije.
Tu se varaš. :cerek:

Itekako se može čovjeka prepoznati po uvjerenjima i načinu izražavanja itd.
Maleficent

Post 10 Jan 2012, 10:55

nodens » wrote:
Tu se varaš. :cerek:

Itekako se može čovjeka prepoznati po uvjerenjima i načinu izražavanja itd.
Može, ako znaš u kojim dijelovima foruma moraš tražit. I ako ti se baš traži.

Ja sam jednom prepoznala frendicu, ali ipak sam znala da čita te teme na kojima je onda i počela pisati.
nodens

Post 10 Jan 2012, 12:04

Maleficent » wrote: Može, ako znaš u kojim dijelovima foruma moraš tražit. I ako ti se baš traži.

Ja sam jednom prepoznala frendicu, ali ipak sam znala da čita te teme na kojima je onda i počela pisati.
Dobro, pa jasno da te ne može prepoznati ako nije ni naišao na tvoje postove. :zvrko: :cerek:

Nego sam ciljao na tvrdnju da te se ne može prepoznati, jer ne odaješ osobne informaciije.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 13 Jan 2012, 18:54

Evo da raportiram (smajlići su nam face):

Došla moja sreća meni prije par sati i veli: Jel opet trkeljaš?
Ja: Samo minuticu da nešto prebacim, odmah sam tvoja. :cerek:
On: Šta prebacuješ, mislio sam da je to forum? :misli:
Ja: Moderiram, de pričekaj, ujebat ću nešto. :confused: Jebemti mod panel i sebe smotanu...:gaah:
On: Ti moderiraš? :vidiga:
Ja: pa rekla sam ti... :ne zna: . Vidim, opet se sluša šta pričam. :mama: :rofl:
On: A jel mogu ja to tvoje što si sad pisala pročitat? :klopa:
.
.
.
On baš ne čita forume. Al skužio je da ja ovo čitam, ponekad baci pogled na monitor dok sam ja ispred njega. Ondak sam mu pokazala zadnje svoje postove, nick je naravno znao, ne mijenjam ja to...pa je krenuo čitat, sreća pa je Sport baš bio zadnji....uglavnom, ja sam postala sva entuzijastična i krenula ga nagovarat da i on postane Trkeljaš...bla-bla...ne djeluje baš zainteresirano.
Al, možda ipak nešto i bude, možda me poželi stalkat pa ne izdrži i upiše koju riječ? (Aj srećo, ova zadnja rečenica je samo za tebe...ima li šamse?)
Morticia

Post 13 Jan 2012, 19:52

Pok ninin muzu! :cerek:

Moje saucesce. :o
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 16 Jan 2012, 11:00

Ja ništa ne skrivam. :zubo:
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 16 Jan 2012, 12:30

Hekatonhir » wrote:Ja ništa ne skrivam. :zubo:
Ja forum odvajam od RL-a. Ne sto posto striktno, ali nastojim da se što manje preklope. Na početku je to bilo vrlo striktno, jer je najvažniji razlog koji me uopće privukao na forum bila mogućnost da na miru, bez osobnih sukoba, načelno, raspravljam o nekim osjetljivim temama. Vidio sam da na forumima ima pametnih ljudi spremnih na raspravu, a drukčije mislećih.

Meni dragi i bliski nisu bili za takve rasprave. Nekoga bih u njima uvijek ili razljutio ili ražalostio ili razočarao ili sve pomalo.

Da malo karikiram: bilo je to kao da imam jednog prijatelja partizana i jednog ustašu, a ja razumijem i djelomice dijelim stavove i jednog i drugoga. O nekim bih temama jako jako teško razgovarao bilo s jednim bilo s drugim, bez obzira na bliskost i prijateljstvo. Ima tema koje je u određenim društvima ipak najbolje izbjeći. Na forumu izbjegavanje nije potrebno, jer emocionalne eksplozije koje se pritom događaju nemaju osobitog utjecaja na 'pravi' život.

Godinu-dvije-tri prašio sam po osjetljivim temama i uspio o njima sam sebi izdiferencirati i definirati i pročistiti stavove. Sam sam sebi postao jasniji.

Poslije toga, sve sam bio rjeđi posjetitelj takvih tema i sve sam manje imao razloga čuvati diskreciju. Danas, pet-šest godina nakon ulaska na forume, postovi i diskusije već mi se jako malo razlikuju od onih na Facebooku, gdje sam prisutan pod pravim imenom.
Nikolajevna

Post 16 Jan 2012, 15:51

nina williams » wrote:Al skužio je da ja ovo čitam, ponekad baci pogled na monitor dok sam ja ispred njega. Ondak sam mu pokazala zadnje svoje postove, nick je naravno znao, ne mijenjam ja to...pa je krenuo čitat, sreća pa je Sport baš bio zadnji....uglavnom, ja sam postala sva entuzijastična i krenula ga nagovarat da i on postane Trkeljaš...

nina, -.. --- -... .-. --- --..-- / .--- . ... .. / .-.. .. / -. --- .-. -- .- .-.. -. .- ..--.. / -.- .- -.- --- / --.. .- -- .. ... .-.. .--- .- ... / -.. .- / -.-. . / - .. / ...- .-. .-. .-. .-.. . - / -. .- ... - .- ...- .. - .. / ... .-.. .- - .. / --- -... -. .- --.. . -. . / ... .-.. .. -.- . / .- -.- --- / - .. / -.. --- -.. .--- . / -- ..- --.. ..--.. ..--.. ..--.. :eek:
karambol

Post 17 Jan 2012, 09:08

Emericzy » wrote: Ja forum odvajam od RL-a. Ne sto posto striktno, ali nastojim da se što manje preklope. Na početku je to bilo vrlo striktno, jer je najvažniji razlog koji me uopće privukao na forum bila mogućnost da na miru, bez osobnih sukoba, načelno, raspravljam o nekim osjetljivim temama. Vidio sam da na forumima ima pametnih ljudi spremnih na raspravu, a drukčije mislećih.

Meni dragi i bliski nisu bili za takve rasprave. Nekoga bih u njima uvijek ili razljutio ili ražalostio ili razočarao ili sve pomalo.Da malo karikiram: bilo je to kao da imam jednog prijatelja partizana i jednog ustašu, a ja razumijem i djelomice dijelim stavove i jednog i drugoga. O nekim bih temama jako jako teško razgovarao bilo s jednim bilo s drugim, bez obzira na bliskost i prijateljstvo. Ima tema koje je u određenim društvima ipak najbolje izbjeći. Na forumu izbjegavanje nije potrebno, jer emocionalne eksplozije koje se pritom događaju nemaju osobitog utjecaja na 'pravi' život.

.
Apsolutno potpisujem i dodajem kako mi je pisanje oduvijek bilo lakši način da kažem što mislim za razliku od razgovora gdje me uvijek neki vrag pomalo dekoncentrirao i gdje sam lako gubio nit pripovjedanja jer mi je sto stvari upadalo u glavu odjednom.
Iako mi se čini kako je mnogima forumaško trkeljanje ili ozbiljnije pisanje neki nadomjestak u RL-u i kako mnogi na ovakvim mjestima traže i nešto što im istinski nedostaje u životu, meni je ovo mali poklopac za ispuštanje viška pare iz svakodnevice i problema koje nosi svaki dan. Mislim i na čitanje vaših upisa koji me mogu značajno opustiti ili zainteresirati...
nina williams

Post 17 Jan 2012, 11:04

Imam pitanje...da li forumske rasprave "nastavljate" s partnerima ili općenito s ljudima van foruma? Meni se često desi. :zubo: Ide i u obrnutom smjeru.
Nikolajevna » wrote: nina, -.. --- -... .-. --- --..-- / .--- . ... .. / .-.. .. / -. --- .-. -- .- .-.. -. .- ..--.. / -.- .- -.- --- / --.. .- -- .. ... .-.. .--- .- ... / -.. .- / -.-. . / - .. / ...- .-. .-. .-. .-.. . - / -. .- ... - .- ...- .. - .. / ... .-.. .- - .. / --- -... -. .- --.. . -. . / ... .-.. .. -.- . / .- -.- --- / - .. / -.. --- -.. .--- . / -- ..- --.. ..--.. ..--.. ..--.. :eek:
Ha? :confused: Ih šprehe arapski jok. :confused:
-. .. ... - .- / .--- .- / --- -.. / ...- .-. .-. .-. .-.. . - .- / -.. --- -... .. .-.. .- / -. .. ... .- -- .-.-.- / -. . -.- --- / -- .. / .--. .-. . ... .-. . -.-. . / .--. --- .-. ..- -.- . .-.-.- / .- -.. -- .. -. .. / .. .-.. .. / -.. .-. .- --. .. ..--.. / .- -... --- .-. - / -- .. ... ... .. --- -.
Morticia

Post 17 Jan 2012, 11:08

Da. Ne prečesto, al' ponekad, ako je nešto što nam je oboma zanimljivo.
Almost Rosey

Post 17 Jan 2012, 11:22

Ne prenosim forumske rasprave u RL. Daleko od toga da ne razgovaram s onim svojim o istim i sličnim temama, ali nekako se rijetko, u razgovoru sjetim ili osvrnem baš na forum(aše).
nina williams

Post 17 Jan 2012, 11:38

Nisam mislila na forumaše, više na teme. Ni ja forumaše ne spominjem. Ali...možda i bih da ih poznajem. Ustvari, vrlo vjerojatno bih.
ombia

Post 17 Jan 2012, 12:12

nina williams » wrote:Imam pitanje...da li forumske rasprave "nastavljate" s partnerima ili općenito s ljudima van foruma? Meni se često desi. :zubo: Ide i u obrnutom smjeru.
Ha? :confused: Ih šprehe arapski jok. :confused:
-. .. ... - .- / .--- .- / --- -.. / ...- .-. .-. .-. .-.. . - .- / -.. --- -... .. .-.. .- / -. .. ... .- -- .-.-.- / -. . -.- --- / -- .. / .--. .-. . ... .-. . -.-. . / .--. --- .-. ..- -.- . .-.-.- / .- -.. -- .. -. .. / .. .-.. .. / -.. .-. .- --. .. ..--.. / .- -... --- .-. - / -- .. ... ... .. --- -.
Da. Sinoc smo na veceri do jedan u noci ismijavali pro-nuklearce. Temu nisam cak ni zapocela ja, ali me podsjetila na neke diskusije ovdje.
Ili ona tema na drugom forumu o higijeni zena. Za vikend mi je jedna zenska osoba s kojom treniram priznala da se zimi tusira samo dvaput tjedno. :facepalm:
Ima izrazit fizicki posao, odgajateljica u vrticu, trci, skace, idu van.
Pa sjetim se teme ocu necu. :zubo:
  • Information