Fućkanjem između 0:0 i 7:00 u ovom ritmu.ex anais » wrote: Imaš plan?
Jebote, kol'ko nas ima!
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
- nina williams
Ti stupaj u ritmu.ex anais » wrote:Ne znam fućkati.
Kako to ne znaš? Pa nemaš pojma šta propuštaš. Vesela je to stvar. Pjevušiš li bar?
Ne znam.nina williams » wrote:Ti stupaj u ritmu.![]()
Kako to ne znaš? Pa nemaš pojma šta propuštaš. Vesela je to stvar. Pjevušiš li bar?
I nemam sluha.
- nina williams
Eh, pa nemam ni ja. Neš ti brige, meni ne smeta, drugi nek se snađu.
Ne, samo ponekad ako me neka pjesma baš ponese. Kao dijete jesam.nina williams » wrote: Eh, pa nemam ni ja. Neš ti brige, meni ne smeta, drugi nek se snađu.Bar pod tušem?
A šta ti treba imati sluha za derati se "kol'ko nas ima"?!
- nina williams
Uf, ja se derem pod tušem, tamo me ne čuju, pa ne smetam. Ovaj moj otkida od smijeha, on je ko nekakav sluhist. Al njemu ne smeta, njemu je to zabavno. Eh, šta ti je ljubaf. Nije samo slijepa, i gluha je. I kad se vozim na biciklu, tad isto pjevam. Ja brzo vozim, ako im i smeta ništa mi ne mogu.
Kod mene ispred zgrade znaju s vremena na vrijeme javit revolucionari s tom idejom ali obično brzo dođe ophodnja i kaže im da normalni ljudi sada spavaju.Zekoslawa » wrote: Eto, i to neki problem?
Pa mi ćemo oko šest-sedam, normalni ljudi tada idu na posao.OliverZG » wrote: Kod mene ispred zgrade znaju s vremena na vrijeme javit revolucionari s tom idejom ali obično brzo dođe ophodnja i kaže im da normalni ljudi sada spavaju.
Znam kako zvuči.
nina williams wrote: Uf, ja se derem pod tušem, tamo me ne čuju, pa ne smetam. Ovaj moj otkida od smijeha, on je ko nekakav sluhist. Al njemu ne smeta, njemu je to zabavno. Eh, šta ti je ljubaf. Nije samo slijepa, i gluha je. I kad se vozim na biciklu, tad isto pjevam. Ja brzo vozim, ako im i smeta ništa mi ne mogu.![]()
Joj, ja ne znam kako bih uskladila vožnju i pjevanje, mislim da bi me dekoncentriralo pa bih odletjela negdje.
- nina williams
Oš ti to reć da smo nenormalni?Zekoslawa » wrote: Pa mi ćemo oko šest-sedam, normalni ljudi tada idu na posao.
Pa mislio sam da nemaš sluha, pa da makar vidiš koje pokrete moraš raditiex anais » wrote: Znam kako zvuči.![]()
Ne treba za to sluh. To je u rangu "sedam jegera".OliverZG » wrote: Pa mislio sam da nemaš sluha, pa da makar vidiš koje pokrete moraš raditi
- nina williams
ex anais » wrote: Joj, ja ne znam kako bih uskladila vožnju i pjevanje, mislim da bi me dekoncentriralo pa bih odletjela negdje.
Ma samo pustiš glas, nisu to neke zahtjevne radnje.
- nina williams
Lažu.Zekoslawa » wrote: A pričaju žene po brijačnici da jesmo.
A šta je brijačnica? Jel to nešto IRL il ko neki topić?
Vid je, radi. Grozno nešto.dejzi wrote:Oprala sam suđe sad, po danu nisam našla vremena.
Dobro, osim što nisam našla vremena, sad sam i poprilično bijesna pa sam morala negdje potrošit energiju.![]()
-
- Information
-