Mister(azil)ije! Prvi volumen
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Lord Byron
Ne. Krivi su masonižidovibinladen.Herp » wrote:nije forum kriv, zbilja.
Ovo je logika jednog od admina koji je jučar mrtav-hladan napisao, otprilike, "to nije moj problem, to je problem tehničkog admina".
U 24 sata općegt jebanja s redirekcijama, nikome nije palo na pamet da napiše dvije riječi objašnjenja i isprike.
E jebiga, za Chrome nema rješenja.ex anais » wrote:
Chrome. Imam i mozillu, ali forum posjećujem preko ovog.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=697914
Eo tema.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pa to zbilja i nije njegov problem, jedino što je mogao je obavijestiti šefa, što je i učinio.Lord Byron » wrote: Ne. Krivi su masonižidovibinladen.
Ovo je logika jednog od admina koji je jučar mrtav-hladan napisao, otprilike, "to nije moj problem, to je problem tehničkog admina".
U 24 sata općegt jebanja s redirekcijama, nikome nije palo na pamet da napiše dvije riječi objašnjenja i isprike.
Niti je stručan niti ima alate kojima bi bilo što riješio.
Nisu ništa napisali jer ni sami nisu znali što se događa.
- Lord Byron
Niti je pismen da napiše elementarnu ispriku korisnicima i zahvalu na strpljenju? On je admin foruma, nema forumskog problema koji nije i njegov problem.Herp » wrote:Niti je stručan niti ima alate kojima bi bilo što riješio.
This, too.Lord Byron » wrote: Niti je pismen da napiše elementarnu ispriku korisnicima i zahvalu na strpljenju? On je admin foruma, nema forumskog problema koji nije i njegov problem.
A je, krasno mi je rješenje za Mozillu.
DaZekoslawa » wrote: A je, krasno mi je rješenje za Mozillu.Mislim, korisno je za forumhaer, ali na trkeljanju malo jebe.
Zaboga, dva browsera. Ja ih uvijek koristim.OliverZG » wrote: Da, sad ovdje moram klikati gumb da vrati natrag kad napišem post.
Šta njih briga koji ću ja browser koristiti.ex anais » wrote:
Zaboga, dva browsera. Ja ih uvijek koristim.
Ja zaustavim load, a išlo bi mi na živce i više da nisam sjebala komp tako da moram nešto slično napraviti prilikom paljenja. Smotana sam, navikla sam na komplikacije.Zekoslawa » wrote: Šta njih briga koji ću ja browser koristiti.
A kad smo već kod misterija toga tipa, ja sam od Opere odustala upravo zato što se u njoj nikada nisam mogla ulogirati na forumhaer. Pada li kome na pamet zašto?ex anais » wrote:
Ja zaustavim load, a išlo bi mi na živce i više da nisam sjebala komp tako da moram nešto slično napraviti prilikom paljenja. Smotana sam, navikla sam na komplikacije.
Opera je fuj. Uvijek mi je izgledala kao bezveznija verzija Mozille.OliverZG » wrote: Mrzim sve browsere ikad, osim Opere.
edit: Zekoslawa, zašto?
- Lord Byron
Za tvoje dobro?Zekoslawa » wrote: A kad smo već kod misterija toga tipa, ja sam od Opere odustala upravo zato što se u njoj nikada nisam mogla ulogirati na forumhaer. Pada li kome na pamet zašto?
Lord Byron » wrote: Za tvoje dobro?
A ja samo promijenila browser... :kellybundy:
Ex, ne, nikad se nisam uspjela ulogirati na Operi. Nijednom.
Ne ne i ne, Chrome je bezveze a Mozilla mi zauzme točno 100% resursa. Opera predstavlja jedan optimum između brzine, ljepote i funkcionalnosti. God bless Opera.ex anais » wrote: Opera je fuj. Uvijek mi je izgledala kao bezveznija verzija Mozille.
-
- Information
-